maanantai

Hello! Heräsin tänään aamu6 ihan kauheisiin ruokamyrkytyksen oireisiin (tilasin eilen kotiin ruokaa, en nyt jaksa kertoa mistä etten mustamaalaa :D) ja luulin oikeesti kuolevani siihen vatsakipuun! Onneks sain nukuttua kahden peiton alla vielä parin tunnin unet, kunnes se järkky olo taas alko, mut kai toi samarin ja veden juonti vähän autto, kun olo on nyt suhteellisen ok. Voihan tietty myös olla mahdollista, että oon flunssan takia muuten vaan herkistynyt, eikä siinä ruoassa oikeesti ollut mitään vikaa.. Kuka ties.

Ronjan kalja, hyi.

Inan pikkujoulujen kuvasaldo jäi vähän laihaks, kun oltiin Ronjan kaa niin keskitytty meidän illan DJ:n rooliin ja soitettiin kaikkia maailman legendaarisimpia biisejä ehkä 4h putkeen. Näihin kuulu tietty myös meidän tänhetken ihan ehdottoman lemppari biisi, joka ei kaikkien muiden mielestä ollut ehkä ihan niin hauska, kun meidän mielestä, mut ihan helposti sekin uppos sinne massamusiikin sekaan pari kertaa tunnissa, eikä kukaan sanonu mitään, tai sit kukaan muu ei vaan kuuntele biisien sanoja (tai esimerkiks kehdannu vaan sanoa mitään..) 😀 Tästä vasta revittiinkin riemua!

Tosi hieno musiikkivideo myös..

Jauhettiin noita sanoja oikeesti koko hiton ilta ja mun mielestä ton sanoittajan pitäis saada joku palkinto noista lyriikoista!!! Maailman paras! 😀 Mun pitää polttaa Gay Fish levylle ja viedä mukana seuraavan kerran kun meen baariin, ei kai nyt hullukaan bailaa ilman tota! Koitin eilen kirjottaa loppuun yhtä meidän markkinointisuunnitelmaa, mut jumituin kuuntelemaan tota putkeen 2 tunniks! Sen jälkeen aloin jo olla tosi huolissani itsestäni ja siitä, miten voin olla noin jonkun kappaleen pauloissa, että on vaan pakko kuunnella, kuunnella ja kuunnella. Varsinkin kun on kyseessä joku siis tämmönen tapaus, mikä nyt suoraan sanottuna vaan on niin ”huono”, että se on muuttunu tosi hyväks hahaah. Jokatapauksessa, Gay Fish on katottu ja kuunneltu läpi perjantain jälkeen (jolloin sen löysin) ainakin 110 kertaa (vähintään) ja jossei joku viimeistään tässä vaiheessa pidä mua hulluna, niin kannattaa kattoo allaoleva video:

..paranee vaan loppua kohden. Mikäköhän karkoitti yksisarviset? Öö kenties toi ääni..?

Oonkohan mä vielä kuumeessa tai jotain, musta tuntuu että pimahdan ihan just… 😀 Sellasta maanantaita! Mulla oli muistaakseni jotain ihan oikeetakin asiaa, mut menin taas ton ”Kanyen” pauloihin ja unohdin kaiken muun. Hyvä minä!

Edit: Huom pääkaupunkiseutulaiset, huomasin just, että tän päivän Vantaan CityDealina on Extreme Lashes ripsienpidennys 100eurolla (norm. 285e) ! Lisätietoa täältä!!

9 vastausta artikkeliin “maanantai”

 1. Voih, sympatiat on niin sun puolella 🙁 sain itse kans pari viikkoo sitten ruokamyrkytyksen, ja olo oli aivan kamala!

 2. Muistan kun lapsena katoin tota My little ponya! Voi kauhee mikä ääni…

 3. Noora: voiei! toivotaan et tää oli vaan jotain muuta, söin äsken taas sitä ruokaa kun ei ollu kaapissa muutakaan! 🙁 😀

  Anonyymi: joo siis toi ääni on jotain niin järkyttävää..

  ronja: nii, todellakin harmi!!

  Kristallitiara: joo toi oli kova juttu joskus nuorena!! ;D

 4. Tää ei liity koko postaukseen pätkääkään, mutta ajattelin kysäistä että onko se PointShop luotettava ja turvallinen paikka, ettei mitään huijauksia yms?

 5. Anonyymi: ite oon keräilly 2v niitä pisteitä, eikä oo mitään pahaa sanottavaa. En kyllä tosin käytä niitä kaikkia toimintoja siellä, kannattaa lukea esim. niistä tarjouksista ne pikkupräntit.

 6. Hahahahaa kuunneltiin tota koko eilinen ilta poikaystävän kans, kun sen täältä eka bongasin, ihan paras:D:D:D "…I'll come to your house and have an orgy in your motherfuckin' fish tank (fish tank, fish tank)…" 😀

 7. Anonyymi: HAHHAHA apua piristit niiin mun päivää!! 😀 siis toi orgy in ya muthafuckin' fishtank fishtank on mun ihan ehdottomin lempparikohta vielä! tohon jää niin koukkuun, just aamulla kuuntelin 3kertaa!! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.