Hiusjuttuja

Äh, mulla on nyt lähiaikoina alkanut tulla se mun jokatalvinen jumitus tän blogin kanssa. Istun vaan pää tyhjänä ja koitan miettiä, mistä alottasin mut sanoja ei vaan tuu päähän. Tein taas tämmösen kollaasin näiden mun onnettomien hiusten talvi-pelastajista, mitä saatan ”ehkä” tilata itelleni joululahjaks, ellen eka kerkeä esimerkiks tuhlata niitä samoja rahoja johonkin muuhun tai ala muuten vaan pihiks. Yks D.Brandin toppatakki ois nimittäin ainakin tosi ihana.. En vaan keksi yhtään tarpeeks hyvää syytä, miks jaksasin maksaa siitä 200euroa, vaikka luulis näiden pakkasten nyt ainakin riittävän perusteeks.

1. Matrix So Silver -hopeashampoo. Mun edellinen Bonacuren hopeashampoo vetelee aikalailla viimesiään ja oon ainakin kuullut ton So Silverin olevan aika tujua! Ehkä mun uus keltaisuuden pelastaja?
2. No ne Kerastasen Resistance Forcintense-shokkitehoampullit.
3. Redken Blonde Glam Color Enhacer-Perfect Platinum. Tätä mulla on jo ennestään ja oon todennut tosi hyväksi tuotteeksi! Varsiniin raidoitetuista kohdista huomaa ihan jo yhden käyttökerran (5min vaikutusaika) jälkeen värin kirkastuneen. Ja toi edellinen purkki on jo puoliks tyhjä, joten parempi tilata uus tilalle, ennenkö se pääsee loppumaan 😀
4. Kerastase Resistance Bain de Force Reinforcing Shampo, tota samaa Kerastasen rakennepaikkaavaa sarjaa, kun noi ampullit. Mulle on jankutettu sata kertaa, että nää ois mun hiuksille just oivat, mutta aina tilaan sitten jotain ihan muuta.
5. Kerastase Resistance Ciment Anti-Usure Reinforcing-hoitoaine, ja saman setin hoitoaine, jonka pitäis olla jotain ns. ”hius-sementtiä”.

Tulispa mun FeelUniquen ja BeautyBayn paketit jo tänään! Haluan sen mun tehohoidon! (Vaikkei tossa oliiviöljyssäkään tietty mitään vikaa oo..) Koitan nyt saada tehtyä loppuun yhden meidän ryhmätyön itekseni ihan vaan siks, etten oikeesti jaksais lähteä kävelemään koululle vaan sen takia, kun on muuten vapis..

Ps. Nukuin taas viime yön kahdella peitolla ja ei ollut ees kuuma!

6 vastausta artikkeliin “Hiusjuttuja”

  1. Hei, en ollut ennen lukenut tuota sinun "me, myself & I" kohtaa… Ja siis oletko kirjoittanut täällä jotakin veloistasi? Tai siis onko sinulla muka sellaisia? En jotenkin ole saanut yhtään sellaista käsitystä että olisi:D:D

  2. velkaantunut: no siis opintolainaa ihan kivasti, ei mitään muuta suurempaa enää, kun oon saanu välteltyä kaikenmaailman osamaksuja 😀

  3. moi! kyselin sulta jo aikasemmin jossain postauksessa tätä, mut en sit enää ikinä löytänyt sitä postausta jossa sitä kysyin, joten kysytääs uudestaan:
    mikä se sun vakkari-solkku on jyväskylässä? 🙂 ootko käyny ikinä siellä itsepalvelu-solkussa?

  4. emppu: taisin vastatakkin siihen, mutta siis en oo koskaan käynytkään jyväskylässä muualla kun siellä itsepalvelussa siis 🙂

  5. onks se itsepalvelu hyvä? onks ne laitteet millaset? käsittääkseni siellä on kaks eri laitetta?

  6. emppu: no siis niitä laitteita on siis viidessä eri kopissa, mut kahta eri sorttia eli seisomasolkku ja sit sitä perus missä maataan. On se mun mielestä hyvä, en oo siis tosin suomessa käynyt muissa, ruotissa oon kokeillu kyllä jotain paljon noitakin tehokkaampia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.