sushii

Meidän netti (tai itseasiassa varmaan kyllä toi paska reititin) on heittäytyny viimeaikoina vähän hankalaks ja kun toi langaton ei tänä aamuna millään suostunut toimimaan, niin jouduin ryhtymään kovempiin keinoihin ja istun nyt melkein seinässä kiinni, että toi atk-kaapeli tulee suoraan koneeseen. Käyhän se näinkin! Oon muuten tän mun sairastelun seurauksena niin pihalla päivistä kun voi olla. Viime perjantaina heräsin hyvin mielin klo9 ja olin koko ajan siinä luulossa, että oli torstai ja mun ois pitänyt sillä samaisella hetkellä olla koululla työstämässä yhtä ryhmäjuttua. Saan aina ihan kamalan henkilökohtasen kriisin, jos oikeesti unohdan jotain, koska oon niin neuroottinen siitä, että teen hommat ajallaan ja oon jokapaikassa (liiankin) ajoissa paikalla. Äsken taas aloin miettiä, että mikä päivä tänään mahtaa olla ja tajusin, että me mennään huomenna työporukan kanssa Forumin kutsuvierastilaisuuteen. Nooo, onneks muistin tän sentään ajoissa.

Mulla on myös maanantaista asti ollut välillä lievää poltetta/vihlontaa vasemmalla puolella rinnassa ja oon nyt aivan varma, että mulle on tulossa se sydänlihaksen tulehdus. Tämmösellä neuroottisella kun alkaa mielikuvitus laukata jokaisesta pienestä oireesta. Ei sen puoleen, että ois varmaan viimeistään ens viikolla ihan hyvä varailla aikaa sinne labraan, jos tää kuumeilu edelleen jatkuu. Oon koittanut viikonlopun jälkeen elää suht. normaalia elämää, lukuunottamatta mitään liikuntaa, mutta käynyt koululla ja tehnyt muutakin kun vaan maannut sängyssä. Eilen mulle tuli taas illalla sellanen vähän ”hassu olo” ja mittari näyttikin sitten 37,7c, oon koittanu vältellä tätä mittailua koska mun tapauksessa se kuume saattaa nousta lisää ihan esim. psykologisista syistä. Lisäks mun nenä vuotaa vieläkin 24/7 kun puro. (Pelottaa vaan se verikoe jo ennestään niin paljon, etten haluais ees tilata sitä lähetettä, onneks mulla taitaa olla yks sikakallis ja ikivanha emla vielä jossain jemmassa..)

Noo, mut tehtiin jokatapauksessa eilen Ronjan kanssa pitkästä aikaa sushia! Meillä loppu jälleen kerran merilevä kesken, miksei ikinä varauduta kahdella paketilla?!

namm!

Ihan hassua, kun alkaa olla aikalailla kaikki kirjalliset koulujutut takanapäin ja töitäkin vaan sopparitunnit nyt vuoden loppuun asti tulorajojen vuoks. Jotenkin ihan toimeeton olo koko ajan, varsinkaan kun ei oikein voi esimerkiksi liikkua vielä tän flunssan takia. Hei 3viikkoa!! En tiedä oonko kertonut, mutta mulla tosiaan oli tätä samaa 3v sitten ja sillon se kuumeilu kesti yli 2-3kk. Sillon käytiin läpi kaikki mahdolliset tutkimukset, pari lääkekuuria ja loppupäätelmä oli, että se oli ”ehkä jäänyt kytemään stressiperäisistä syistä”. Tän takia en myöskään jaksais alottaa sitä lääkärissä ravailua, koska mitä todennäköisimmin sieltä ei löydy yhtään mitään ja kaikki on taas ihan silkkaa ajanhukkaa.

Ps. Huuto.net kohteet edelleen auki täällä! Koitan lisäillä yhdet nilkkurit sinne tänään, piti jo eilen mutta unohdin..

Pps. Päivän CityDealina 60e lahjakortti nettikauppa Mogo.fi:hin 25eurolla!! Tarjoukseen tästä!

8 vastausta artikkeliin “sushii”

 1. Nam, näyttää tosi hyviltä.. Tykkään ite käydä sushilla, mutta en oo koskaan ite päässyt tekemään 😀 Voitko tehdä postauksen miten noita teet + mitä tarvitsee? (netistäkin kyllä löytyy mutta olis hyvä postausaihe) 🙂
  -Ondessa-

 2. Heippa, kiva blogi! mulla ois kysymys, että mistä hankit noita crestin liuskoja jenkeistä? ihan jostain drug storesta vai? osaatko kaupan nimiä sanoa? =)

 3. ANonyymi: joo voin tehdä vaikka seuraavan kerran kun tehdään noita 🙂 koitan muistalla et oisinko peräti joskus jo tehny semmosen..

  Anonyymi: joo siis Longs Drugsista ostin, mut luulisin et löytyy kaikista suuremmista drugstoreista 🙂

 4. I hate early mornings: niinpä! 🙂

  Anonyymi: !!! 😀 ei kauhee! mulla on varmaan jotain vikaa päässä, oon aina tosi huono hahmottamaan oikeeta ja vasenta, mut onhan se tietty oikealla puolella toisen perspektiivistä haha.

 5. Itse olen epäillyt tuota sydänlihastulehdusta jo kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla on pelko onneksi ollut aiheeton 🙂

  Eipä tosin ollut kiva maata sairaalassa korisevien mummojen vieressä kuunnellen laitteiden piipitystä ja ihmisten valitusta..

  Mut joo, kyse saattaa olla Tietzenin syndroomastakin (http://gastrolab.1g.fi/a015f.htm)
  . Itselläni todettiin tuo sitten toisella kerralla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.