räpsyripset

Hurraa! Mulla oli eilen eka kuumeeton päivä! Olin jo torstaina siellä avajaisissa niin varma, että tää on menossa huonommaks, kun olin niin voimat pois kun pääsin sieltä, mutta kai se oli joku loppuhuipennus tälle kuumeputkelle. Toisaalta, onnistuin hajottamaan tässä yks päivä mun elohopea-kuumemittarin pudottamalla sen lattialle (mun pahin painajainen) ja jouduin täten ostamaan uuden mittarin, nimittäin elämäni ensimmäisen digitaalisen! En oo silti ihan varma luotanko tohon, koska toi näyttää alhaisimmat lukemat mitä mulla on ollut moneen vuoteen ja kun tää olo nyt on vieläkin vähän ”hassu”, vaikka kuume näyttäis olevan selätetty. Mun mielestä ne elohopea-tai mikälie-alkoholi-liuos-mittarit nykyään on jotenkin vaan luotettavamman olosia, koska harvemminhan tiede huijaa kun tommonen pattereilla toimiva, joka voi periatteessa seota millon vaan. Sanoo siis Iines, kenen pahin pelko on se, että koneet ottaa ylivallan ihmisiin, alkaa elää oman tahdon mukaan ja valtaa maailman…. Mutta kumpaan mittariin te luotatte enemmän? 😀 Toivottavasti pääsen ens viikolla jo töihin ja salille!

Kävin tosiaan viime viikolla (muistaakseni..) kestovärjäämässä Kirsillä mun ripset elämäni ekaa kertaa ja oon edelleenkin niin innoissani! Olin jo joskus ennen harkinnut ripsien värjäämistä, mutta sitten jotkut mun kaverit sano, ettei sen jälkeen oikeestaan huomaa mitään eroa ja ehkä myös vähän pelkäsin, että mun ripset kärähtää ja irtoaa, mutta oon tosi tyyvyväinen. Ja huomaan ainakin vielä nyt viikon jälkeen ihan selvän eron! Ihanaa, kun ei tarvii koulu-aamuina stressata enää ees ripsivärin laitosta, jos on aika kortilla 😀

                              ennen……………………….ja jälkeeen……………………..
Se mun neuLash-kuuri alkaa vedellä viimesiään ja oon viimeisen kuukauden sisällä alkanut kirota näitä ripsiä (lähinnä noita ulkonurkkien yksilöitä), koska nää on jo melkein liian pitkät! Ripsivärin kanssa sählääminenkin alkaa olla jo ihan täyttä tuskaa, koska en vaan saa niitä pitkiä ripsiä mitenkään aisoihin! Ja täähän mun tavote nyt lähinnä oli sillon joskus syyskuussa kun tän kuurin alotin-ettei tarviis enää ees harkita ripsenpidennyksiä (just viimeks torstaina Viivi kysy, että oonko ottanu ripsenpidennyksen, kun ei oltu nähty hetkeen :D) ja joo ei tarvii, oon ihan tyytyväinen näin. Voin kertoa varman reseptin ripsien kasvuun: ensin 6kk Priorinia ja loppuun vielä 10viikon päivittäinen neuLashin käyttö, kyllä tehoaa, kysykää keneltä vaan mun tutulta!
Ihanaa, tää päivä vielä lepoa ihan varmuuden vuoks, mutta huomenna voisin ekaa kertaa 3 viikkoon lähteä vaikka Bixun kanssa kunnon lenkille! 🙂
Ps. Kiva, pidätin eilen sitä pissaa sen 4h ja sain vielä niin hienon näytteen otettua sinne kusipurkkiin. Lähdin raahaamaan sitä sinne labraan ja tädää, ne oli varmaan pyhäviikonlopun kunniaks menny aikasemmin kiinni ja en saanut palautettua sitä hiton näytettä! Olin niin raivoissani. 4h, aivan turhaan………

6 vastausta artikkeliin “räpsyripset”

 1. miten toi sun priorinkuuri vaikutti sun hiuksiin? kun mäkin just otan niitä. otitko ekan 3kk 3 tablettia päivässä niinku siinä ohjeessa sanotaan vai 6kk ihan vaan 1 tabletti päivässä?

 2. Lina: söin siis niiden ohjeiden mukaan, eka 3kk sen 3päivässä ja sit 1päivässä. Tuuheni tukka kyllä ihan selvästi ja huomas, että toi tyvi kasvo paljon vahvempana 🙂

 3. Korvamittari näyttää mulla ainakin jonkun verran ennemmän kun digitaalinen mittari (tyyliin joskus sairaalassa mitattu ensin korvamittarilla 38,0 ja sit heti perään kainalosta niin on ollu 37,5). Sitten meillä on pari digitaalista mittaria ja joskus varsin kokeillut mitata molemmilla niin niissäkin on hieman eroja ollut.

  Itsellä ei tuollaista "perinteistä"
  mittaria ole ollut enää pitkään aikaan, mutta oon jossain sellaisellakin mittaillut.

 4. Hui miten kallista toi ripsiaine! 😀 En uskalla ostaa sitä. mut minkä hintasta toi priorin on? 🙂

 5. mä pöllin sellasen perinteisen elohopeakuumemittarin aikoinaan meidän mökiltä, kun muutin omaan kämppään. se on tosi vanha mittari, mutta mä luotan siihen! digitaalinenkin on joskus ollut, mutta se tosiaan sekosi jossain vaiheessa. elohopeat kunniaan!

 6. I'm Lacking: joo, mä en yhtään luota tohon digitaaliseen!

  AnsQ: priorin on 40e/kk.. ei noi mitään halpaa huvia oo 😀

  Anonyymi: joo siis mäkin todellakin kunnioitan elohopea-mittareita!! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.