Hyvää joulua mulle!

Hyvää itsenäisyyspäivää! Lähden kohta tän pyhäpäivän kunniaks yhden luokkalaisen luo tekemään ryhmätyötä, jännittävää. Oisin tänään oikeesti vaan halunnu maata sängyssä niiden mun kahden peiton alla tekemättä niiiin en mitään koko päivän, mutta eiköhän tässä oo tullut maattua parin viime viikon aikana aivan tarpeeks. Pääsin eilen ekaa kertaa kuukauteen juoksemaan, ihanaa! Meidän piti oikeesti mennä Bixun kanssa vaan kävelylle, mutta mä en vaan osaa kävellä mun juoksulenkkareilla! Ne aina laittaa juoksemaan 😀 Luulin, että jaksaisin juosta maksimissaan ehkä 500m ottaen huomioon, että oon maannut kotona lähes 3 viikkoa ja etten yleensä käy pakkasella juoksemassa, mutta hyvin jaksettiin reilut 6km (Nike+iPod-antura mittas vajaat 8km, en oo nyt varma kumpaan uskosin..) 40minuutissa.

Tilasin eilen itelleni joululahjan! Ei, en tilannu sitä Kerastasen sarjaa, vaikka ois varmaan pitänyt vaan jotain ehkä vähän järkevämpää..

Sen D.Brandin untuvatakin, jota oli vihdoin parin viikon kyttäilyn jälkeen tullut Nelly.comiin mustana! En malta odottaa! 🙂

Ja D:Brandin pipovalkosena samaan syssyyn.

Koitan saada raahattua itteni tänään vihdoin ja viimein salille. Tein lauantaina jotain liikkeitä kotona 3-5kg painoilla ja oli jo niistä ihan kiitettävän jumissa eilen joka paikka.. Huomista odotellen 😀 Pakko varmaan laatia joku kunto-ohjelma parille seuraavalle viikolle, että pääsee taas liikkumisen rytmiin kiinni!!! Sulkapallo vois olla kiva huomenna, jos saisin varattua kentän 🙂

4 vastausta artikkeliin “Hyvää joulua mulle!”

  1. ois kannattanu tilata bubbleroomista, maksaa 50 e vähemmän ja kaikki värejä, siellä on just nyt ilmaset toimituksestkin, ainakin ruotsiin.

  2. Ai miten ihana takki, varmaan ihan superlämmin!:) Itekin oon käyttänyt nyt pari viikkoa melkein pelkästään mun Espritin valkoista untuvatakkia ja Mexx:n mustaa. Mustasta vaan puuttuu huppu, mikä on tosi harmi, korvat jäätyy kovalla pakkasella. 😀

  3. sinuna en välttämättä lähtis noin pian urheilemaan pitkän sairastelun jälkeen, ainakaan juoksemalla pakkasessa. Jälkitaudit on nimittäin aika ikäviä varsinkin kun vaikutat muutenki olevan tositosi usein sairaana..

  4. Anonyymi: no ku ei siellä ollu mustaa! 🙁 muuten oisin tilannu.

    Viivi: joo, ootan niiin että saan ton! 🙂

    Anonyymi: juujuu, onneksi ei oo enää muutamaan päivään ollut sairas olo. Pakkohan tässä jotain alkaa pikkuhiljaa tekemään, oon saanut ihan tarpeekseni makoilusta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.