Redken ja Priorin

Oon tässä muutaman päivän (=viikon) pähkäillyt, että missä ihmeessä luuhaa se mun BeautyBayn tilaus? Haluan jo mun suolasuihkeen!! Mun Feeluniquen tilaus kiikutettiin kotiovelle jo varmaan viikko sitten, mut BB:n pakettia ei näy missään.. No, kaikki ajallaan!

Viime viikolla feeluniquen paketista paljastui siis toi Redkenin Extreme-tehohoito ja saman setin teho-hoitoampullit, jotka tilasin heti perään, kun sattumalta huomasin, että kyseisiä ampulleja oli kehuttu mm. täällä! Oon nyt käyttänyt tota tehohoitoa tavallisen hoitoaineen sijaan ja noita ampulleja kahdesti. Tuloksena aivan ihanan pehmeä tukka seuraavana päivänä, mutta tähän mennessä en tietty mitään muuta järisyttävää oo huomannut, joten katsotaan kuukauden päästä uudelleen. Aattelin käyttää yhden ampullin per viikko ja tän jälkeen ehkä tilata sitten ne Kerastasen vastaavat testiin. Sain tänään taas kauheen kriisin Stadiumin pukkarissa tän mun tukan kanssa, joka oli ihan sekasin sen jälkeen, kun oli puolet päivästä muhinu pipon alla ja aloin taas haahuilla pidennysten perään, vaikka tavallaan lupasin itelleni pysyä niistä erossa siihen asti, kunnes oon saanut tän mun hiustenhoito-kuurin finaaliin.

Jotkut on kyselly nyt sen Priorinin perään ja kerron nyt vielä yleisesti, että käytin tuotetta yhteensä n. 6kk, ekat 3kk sen 3kapselia päivässä, jonka jälkeen 1kapselin päivässä. Olin hölmö ja ostin aina ne 90kapselin paketit erikseen (n. 40e/paketti, eli ei varsinaisesti mitään halpaa huvia), vaikka oisin päässyt niin paljon halvemmalla ostamalla sen kolmen kuukauden satsin aina samalla kertaa.. Tällä hetkellä en tosiaan syö Priorinia, mutta aattelin lähiaikoina taas alottaa sen tehokuurin ja katsoa, jos se sais jotain ihmeitä aikaa tälle mun tukalle. Hiusten vahventumisen lisäksihän toi vaikutti mulla aika vahvasti myös ripsien kasvuun ja oon muistaakseni lukenut jostain, että tuote vaikuttais  myös ihon hyvinvointiin. Voin kyllä rehellisesti sanoa, että jos haluaa oikeesti radikaalia (ja nopeampaa) tulosta ripsien kanssa, niin kannatan sen neuLashin tilaamista. Kirosin just tänään näitä mun ripsiä taas ja olin jo hakemassa saksia, koska näitä ei vaan enää saa mitenkään! Älkää enää kasvako!! Huomasin yks päivä, että toi 3kk satsi (270kapselia) Priorinia on tarjouksessa hintaan 83e ainakin täällä! Ja näköjään yli 73euron tilauksiin ei tuu edes postikuluja. Jos nyt itse päädyn ton satsin tilaamaan, niin tilaan ainakin varmasti tuolta.

Koitan saada huomenna jotain vähän järkevämpää postausta aikaan, mun silmät lupsuu kiinni ihan just! On tää arkeen paluu näköjään uuvuttavaa 😀

Ps. Kävin tänään kynsihuollossa, taas oranssia, jee!

15 vastausta artikkeliin “Redken ja Priorin”

 1. Mä menin tänään ihan paniikkiin ku taivutin aamulla ripset ja laitoin ripsaria niin toisen silmän ripsissä hirvee rako.. menin paniikkiin ja heivasin ripsentaivuttimen piiloon. nyt jos olis käyttämättä sitä pitkän aikaa (tosin ripsari tais tehdä sen raon, koska nyt illalla sitä ei ollutkaa:D). Oon kans miettiny tot priorinia, mut hmm… Mä vielä luotan Piimaxiin 😀
  Mä tilasin sun "innoittamana" kans ton saman suolasuihkeen fudgen loppuneen tilalle. Kauan sä oot siis oottanut sitä BeautyBayn tilausta? Oon niin kärsimätön!
  ps. mua kävi naurattamaan yks ilta kun meinasin jättää älypitkän kommentin sulle siihen postaukseen missä puhuit siitä pissanäytteestä 😀 melkein aloin paasaamaan jo "ammatin" puolesta siitä kuinka usein käyt vessassa.. mut sitten ajattelin et viimeistään silloin mua pidetään niiiiiiiiiin pimeenä:D

 2. MillaS: voiei 😀 mä en ees taivuta ripsiä, kun pelkään et ne just jotenkin katkeis! Mulla ei tehonnu piimax mitenkään, vaikka söin sitä muistaakseni 3v.. Ehkä se mun bb-paketti vihdoin tulis esim tänään öö no vajaan parin viikon odottelun jälkeen haha.

  Ps. Pakkohan sitä nyt on mennä pissalle jos rakko meinaa räjähtää 😀

  satusatusatu: joo munkin pitäis pistää ne pikimmiten tilaukseen, että pääsisin alottaa ton kuurin, mut en saa aikaseks! Noi on kyllä tosi hyviä, kunhan vaan muistaa aina ottaa 🙂

  Anonyymi: antaa siis semmosen "meritukan", enemmän siis tekstuuria ja ainakin mun ohuille ja liukkaille hiuksille tosi hyvä muotoiluun.

 3. Heips!
  Täällä ollaan myös odoteltu BeautyBayn pakettia lähes pari viikkoa!
  Mikähän siellä mättää? Yleensä kun paketti saapuu kotiovelle parissa päivässä..

 4. Totta! Toivotaan et meiän paketit tupsahtais tänään ovelle 🙂
  Ei tässä muuten mitään, mutta kun alkaa edelliset tuotteet loppua!

 5. Ihanaa kuulla etten oo ainoo kenen BeautyBay paketti on myöhässä! Tilasin kyseisestä paikasta ekaa kertaa tuotteita ja aloin jo katumaan tilausta kun ei oo pakettia kuulunu vaik aikaa on kulunu jo reilu 2 viikkoa!
  Lähetin sinne jo sähköpostiakin, mut ei siihenkää oo vastattu. Toivotaan et saadaan pakettimme pian! 🙂

  -Sanni

 6. Jännityksellä odotellaan! Rahat kun on kuitenkin lähteny tililtä ja pakettia ei näy missään…

 7. Anonyymit: no ei hätää, mun kaveri tilas vähän aikaa sitten yhestä surffi-kaupasta kans Briteistä ja sillä kesti se toimitus jonkun pari viikkoa, vaikka se maksimitoimitus-aika on 10päivää. Sieltä se onneks lopulta tupsahti se paketti 🙂 siinä oli vissiin kyse jostain rahtilakosta tai vastaavasta toimituskatkoksesta, musta tuntuu että tässä on kyse samasta! mut halun silti jo sen paketin!! 😀

 8. mä tilasin aikanaan bb:stä ja kaikki sujui mallikkaasti..
  ghd ym siinä paketissa niin oli joku 130e keikka ja jossain kehotettiin ottamaan se 10e hintainen toimitus,
  mutta nyt, kun olen myöhemmin pieniä paketteja koittanut tilata sillä 5e eurooppa-postituksella niin se ei mene läpi!
  joka ainoa kerta maksan ja tulee että tilaus ok, kuitenkin perään postia että kortti hylättiin..
  ja mulla on kortissa kaikki kunnossa kun menee muualla läpi, että kannattaa katsoa ettei ole tullu spostia perässä! meinaa muutama kerta odotellu turhaan:-((

 9. Anonyymi: höh,mulla on kyllä aina tullut ihan pienemmätkin tilaukset ilman mitään ongelmia ja oon kyl kattonu roskapostin, eli ei oo tullut mitään ettei sitä tilausta ois lähetetty tms.. Mut ilmeisesti monilla on ollut nyt samaa viivettä noiden pakettien kanssa, joten veikkaan et jossain päässä toimituksessa on jotain häikkää tai ihan vaan jouluruuhkaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.