torstai, eli melkein viikonloppu!

Kiva. Huomasin aamulla, että oon vajaan viikon ajan syönyt tän kuun puolella ostettua jugurttia, jossa on ollut viimeinen käyttöpäivä 10päivää sitten.. Enkä oo tosiaan huomannut maussa tai koostumuksessa mitään eroa normaaliin. Uskon joo, että välillä ruokakaupoilla voi käydä tämmösiä kämmejä, että vanhentunutta ruokaa jää hyllyyn ynnä muuta ja oishan se tietenkin ihan hyvä aina välillä itsekin tarkistaa siellä kaupassa, että tuotteessa oikeesti on ihan reippaasti jäljellä sitä käyttöaikaa, mutta yleensä mä luotan siihen, että ne kaupat oikeesti itse pitää huolen niistä hyllyistä, eikä mun tarvii kiireessä alkaa tarkastaa jokaikistä jugurttipurkkia. Noo, onneks ollaan vielä hengissä ja niin edespäin 😀

orange blingbling, vähän väriä tähän harmauteen taas..

Oon koko aamupäivän pakertanu muutamaa nettitenttiä ja alottanut ton mun ja Ronjan helmikuun matkan suunnittelua. Oon niin kontrolli-friikki, etten saa mielenrauhaa, ennenkö oon ees alustavasti suunnitellut ton meidän reissun, koska en vaan oo semmonen ihminen, joka lähtee toiselle puolelle maapalloa ilman mitään suunnitelmia hotellien sun muiden suhteen. Keväällä 2006 oltiin mun kaverin kanssa kiertämässä Espanjaa, eikä bookattu lentoja lukuunottamatta etukäteen yhtään mitään (nukuttiin 2 yötä bussiasemilla, yay!). Olihan se toisaalta joo ihan jännittävää, mutta en tiiä oisko se ylimääräinen stressailu esimerkiks siitä, missä mahdollisesti viettää seuraavan yön ihan kivaa nyt, kun sillon helmikuussa ois tarkotus lähteä nimenomaan lomalle, eikä stressaantumaan entisestään. Haluan vaan makaamaan sinne Fijille ja nollaamaan aivot!

Nyt piiperon kanssa juoksulenkille ja takas noiden tenttikirjojen pariin! 🙂

Ps. Kuulutan taas, että päivän (ja näköjään huomisenkin päivän) CityDealina on 1kk kortti Jyväskylän SATS:ille hintaan 15euroa (ei ilmeisesti velvoita mihinkään jäsenyyteen)! Tarjous täällä, mikäli joku haluaa jo ennakkoon varmistaa joulukilojen karistamisen :DD Harmi että mulla on jo kuntosalijäsenyys..

9 vastausta artikkeliin “torstai, eli melkein viikonloppu!”

 1. Ole rauhassa, jugurtit säilyy hyvänä avaamattomana, vaikka päiväys ois mennytkin. Mausta/ ulkonäöstä huomaa, jos se ois ollu pilaantunutta. No panic 🙂

  Mutta kaupan moka tosiaan.. eipä niitä päiväyksiä niin tule katottua, kun luottaa siihen, että sitä on jäljellä.

 2. Meillä töissä (huoltoasemalla) on törkeesti pilaantunutta kamaa kaapeissa! Mulla on vaan muutama työvuoro viikossa ja aina kun olen siellä töissä yritän tyhjentää niitä hyllyjä, mutta sitten pomo yms. muut työntekijät täyttävät niitä taas niin että sinne menee vanhoja tuotteita…

  Itse olen kyllä aina syynännyt päiväyksiä samanlailla kuin jotkut mummot:D Välillä ihan hävettää kaupassa… Mutta musta jos maksaa jostakin tuotteesta niin on oikeus ottaa sitten sellanen tuote mikä säilyy…:D

 3. oooi, fijille, miten opiskelijalla riittää varat!! :O hei voitko tehä tehä kuvallisen postauksen sun siitä d brandin takista, iteki oon miettiny sellasen ostamista, mut ois kiva nähä joku ns oikee muokkaamaton kuva! 🙂 oisin kiitollinen! sun blogi on paras luen sitä joka päivä =)<3 oot tosi kaunis!

 4. Anonyymi: no kun se on ollu jo noin viikon auki ja se vika käyttöpäivä on 9päivää sitten 😀 Nojoo, vois kyllä sanoo siellä kaupassa seuraavalla kerralla kun käyn..

  Anonyymi: täh!! et voi olla tosissas! jos mä oisin siellä töissä ni oisin käräyttäny sen paikan eviralle jo ajat sitten! 😀 kamalaa! mut hei kai sitä nyt saa synätä, kuluttajilla on ihan täys oikeus saada kunnon tuote kaupasta, jos siitä täyden hinnan maksaa!

  Anonyymi: käyn tosiaan opintojen ohella töissä siks, että riittäis varaa tehdä aikalailla kaikkea mitä haluaa, vaikka jäiskin ajoittain vapaa-aika vähän vähille.. 🙂 voin tehdä postauksen siitä takista heti kun saan sen! Ja kiitos!! <3

 5. Jugurteissa ei ole viimeistä käyttöpäivää, vaan parasta ennen -päiväys. Ei ole hengenvaarallista syödä ruokaa parasta ennen -päiväyksen jälkeen.

 6. Oon töissä kaupassa, ja tosiaan vanhentuvat tuotteet käydään joka päivä läpi. Silti niitä käyttöpäivän ylittäneitä tuotteita sinne hyllyyn jää aina silloin tällöin, yleensä siksi, että tavarakuorman purkaja on laittanut uudet tuotteet eteen ja vanhat ovat jääneet taakse vanhenemaan.

  Ja kyllä kannattaa tästä huomauttaa kaupassa, niin saat hyvityksen (ainakin jos on kuitti mukana, itse annan kyllä ilman kuittiakin usein). 🙂

 7. Meillä on kaupassa sellainen käytäntö, että vanhentuneita tuotteita ei saa myydä ja seuraavana päivänä vanhenevat myydään alennettuun hintaan. Joskus hyllyyn saattaa tosiaan jäädä päiväyksen ylittäneitä tuotteita, kun tuotteita on siirrelty ja järjestys on mennyt sekaisin. Yleensä päiväyksiä tarkistettaessa tsekataan rivin ekat tuotteet, koska edessä kuuluisi olla aina vanhimmat…loogisesti.

 8. joo näin meillä siis siellä huoltoasemalla yleensä käy:) Siis että ihmiset täyttää ne hyllyt väärin ja sitten se vanhempi makkarapaketti jää sinne taakse pilaantumaaan…. Tosi tyhmää musta tollanen ku sehän on sitten automaattisesti turhaa hävikkiä…

  Mutta siis pilaantuneita tuotteita löytyy kyllä kaikista kaupoista.. Kun miettii niiden hyllyjen kokoa ja tavaran määrää niissä, niin onhan se mahdotonta ihan kaikkia huomata.. Joistakin juomakaapeista (energiajuomat, urheilujuomat yms.) saattaa helposti löytää hyvinkin vanhoja tuotteita.. Ystäväni juuri kertoi kuinka hänelle oli palautettu jokin urheilupirtelöhässäkkä, joka oli yli vuoden vanhaa ja siis ollut ihan täysin pilaantunut ja tämä palauttaja oli sitten kerennyt jo juomaankin sitä! HYI!

 9. Anonyymi: juu ei onneksi 🙂

  ANonyymi: niin no sehän nyt on aivan inhimillistä, että tollasta sattuu vaikka kuvittelis aina, että se ostettu tuote ois päiväykseltään tuore 🙂

  Minna: niinpä, musta tuntuu et noi mun jugut oli jotain semmosia mitkä ei oikein mee kaupaks (joku aika kallis tommonen hyla-versio), niin ehkä ne on olettanu, että ne on katottu läpi tai jotain.. 😀

  Anonyymi: hyihyi! vuoden vanha tuote on jo aikalailla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.