Hejjjj

Olin eilen ihan superahkera. Sain tentittyä yhtä verkkokurssia ihan hyvälle mallille, luettua (kerrankin itseasiassa oikeasti kiinnostavaa) tenttikirjaa vakuutuksista ja riskienhallinnasta, käytyä kaupassa/postissa, juostua Bixun kanssa 8kilsan lenkin ja vielä illalla tehtyä hullun kyykky+askelkyykky-treenin, jonka jälkeen mun jalat huoju ihan kiitettävästi, hyvä kun sai käveltyä pari metriä. Ton kolmen viikon makoilun jälkeen huomaa kyllä aivan selvästi eron nyt, kun on taas voinut liikkua suht.normaalisti. Energiataso on nimittäin noussut ihan kamalasti! Menin keskiviikkona suoraan koulusta kynsihuoltoon ja mulla oli joku tunti joutoaikaa keskustassa ja menin ihan huvikseni Stadiumiin. Ja onneks menin, löysin nimittäin lastenosastolta ehkä maailman siisteimmät juoksureleet nyt talveks reilulla 50eurolla!!! (Takin, semmoset tuulen-ja vedenpitävät housut ja semmosen hengittävän paidan.) Oon niin innoissani ja johan kelpas eilen juosta! Kerrankin jotain hyötyä siitä, että on pieni 😀

Oon ehkä sanonut tän tuhat kertaa, mutta ainoat paikat, jonne mennessä yleensä panostan ulkonäköön ees jonkun verran on työpaikka, viihteelle lähtö ja ihan vaan jotkut juhlat, jos semmosia nyt joskus sattuu olemaan koska mua nyt ei vaan oikeestaan kiinnosta, että näytänkö jonkun mielestä esim. muuten vaan pummilta tai 13v pojalta pipo ja huppu päässä. Jätin hiustenpesun tänään ihan suosiolla aamulle, jotta pääsisin kerrankin föönaamaan mun tukan (!!), meen tän saikun vuoksi ekaa kertaa töihin ööö ehkä kuukauteen ja hei, tuskin kukaan haluais näin joulun alla palvelua takkutukka-iinekseltä! Ainiin ja muistin just, etten oo ite ostanu vielä yhtäainutta joululahjaa..

 Kynsiä vielä..

 Sain muuten Kristalta lahjaks Davinesin käsivoiteen! Just kun itseasiassa piti ostaa uus, haha.

Ja koska oon kosteusvoiteiden suurkuluttaja, hamstrasin taas eilen kaupasta näitä, jotka nyt vaan on maailman parhaimpia mun rutikuivalle talvi-iholle 🙂
Nyt kimpsut ja kampsut kasaan ja töihin!
Ps. Tädää, tän päivän CityDealina 40euron lahajkortti MSCHIC:in verkkokauppaan 20eurolla täällä! Lisäks kaupan päälle 3D-mascara, jonka arvo on 18e! En oo vielä kertaakaan kokeillut kyseisen merkin meikkejä, mutta kuullut pelkkää hyvää ja todellakin lähti lahjakortti tilaukseen 🙂 Ainiin ja tarviin jokatapauksessa uuden ”kakkos-ripsarin”, joten toi kaupanpäällinenkään ei oo pahitteeks..

9 vastausta artikkeliin “Hejjjj”

 1. Hei! Minulla olisi pieni ongelma, johon toivoisin sinulta (tai sinulta löytyvästä tuoteselosteesta) saavan vastauksen. 🙂 Eli minulle on laitettu kuoret muutamaan etuhampaaseen ja haluaisin vaalentaa nyt hampaitani Crestin tuotteilla. Isosmilen sivuilla sanotaan, ettei se vaalenna muovi, posliini tai tekohampaita… Ja minusta kuoreni ole mitkään näistä, vaan näissä on käytetty ns. paikka-ainetta. Eli sanotaanko tuoteselosteessa mitään tästä, vaalentaako se paikkoja? Tai tekeekö se mitään vahinkoa niille?

  Helpointa varmasti olisi soittaa hammaslääkärilleni ja kysyä asiasta, mutta hän saisi minut varmasti ylipuhuttua tulemaan hänen luokseen monen sadan euron valkaisuun. 😀

  t: Kaisa

 2. No hyi, mikä on muka mielenkiintoinen kirja vakuutuksista ja riskienhallinnasta? Oon nimittäi sun kans samalla kurssilla ja ei oo oikee tullu kuunneltua tunnilla ni mielenkiintoset kirjat on kyl tervetulleita. En kyl usko että siitä aiheesta saa mielenkiintosta, joten se kirja pitää ehdottomasti tsekata. 🙂

  Kiva blogi BTW. Tää on ollu jo jonku aikaa mun kirjanmerkeissä ja tajusin vasta viime vakuutus-tunnilla, että hitsi mä luen ton blogia ja se on mun kans samalla kurssilla. 🙂

 3. Moikka! Tuli tosta sun kynsikuvasta mieleen et käytäks itseruskettavaa talvisin?

 4. Anonyymi: apua, mä en valitettavasti osaa vastata tähän! itsellä ei ole koskaan ollut paikkoja tai mitään, joten mulla ei käytännössä ole edes mitään tietoa mistä ne on tehty! 🙁 suosittelen tosiaan kysymään ihan hammaslääkäriltä/hoitajalta, että toimiiko niihi vetyperoksidi-valkaisu! Ja hahaha, toivottavasti ei saa ylipuhuttua!! 😀

  Irina: ai oot haha??!! 😀 joo oon päässy jollekkin sivulle 70 tossa ja mun mielestä se oli ihan mielenkiintonen, kerrottiin miten ne vakuutukset on kehittyny yms, en tietty tiiä vetoisko ihan kaikkiin 😀 ja kiitos <3

  Anonyymi: en käytä! 🙂 joskus vuos-pari sitten oon käyttäny ehkä pari kertaa semmosta lorealin kavoille tarkotettua kuivasumutetta ja se on ollu ihan hyvä, jos siis tarttit jotain niksiä hyvistä? 🙂

 5. Sinun innoittamana ostin tuon Lumenen syväkosteuttavan kasvovoiteen ja se on ihanaa! Tosi tosi hyvä tuote myös mun talvikuivalle iholle. Ehin jo ennen tuota panikoida, että mitä teen kun iho ihan hilseilee, eikä mikään kosteusvoide auta, mutta onneksi sun blogista oli apua 😉 Kiitos 🙂

 6. Mikä sen kirjan nimi on? Jos kävis itekki lainaamassa. 🙂 Ois kannattanu kyl olla paikalla ku joku eläke tyyppi oli kerran luennoimmassa siellä vakuutustunnilla. Sain siltä jonku silkkihuivin ku olin ainut tyttö paikalla.

 7. Hammaslääkäri vastaa:

  Paikka-aine on muovia, johon ei hampaiden vaalennusaineet tehoa (eikä posliiniin). Jos muovipaikkasi ovat tummuneet, niitä voi hieman hioa tai ne voi vaihtaa kokonaan uusiin. Hampaasi tulevat siis vaalentumaan muualta kuin niistä, missä on muovista tai posliinista tehty kuoret.

 8. Kiitos M-K tuhannesti vastauksestasi! Täytyy siis odottaa ja kerätä rahaa siihen, että näiden tilalle vaihdetaan jotain kestävämpää, niin voidaan laittaa samalla hampaiden värikin uusiksi.

  t: Kaisa

 9. Suvi: niin se on tosi hyvää ja vielä edullista!! 🙂 oon kans ihan koukussa siihen!

  Irina: vakuutusoppi muistaakseni? 🙂 haha kiva!!

  M-K: kiitos vinkistä, oli ilmeisesti apua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.