Hiuskriisi x miljoona

Moi, taas tiedossa tämmönen superduper-pikapostaus, mutta oon tullut siihen tulokseen, että haluan pidennykset takas päähän ainakin nyt hetkeks.. Ainut ongelma on vaan, etten uskalla pidennysten aikana jatkaa tota mun super-rakennepaikkaavaa kuuria, vaikkei mun hiukset koskaan ookkaan mikskään mennyt niitä rakannepaikkaavia käyttäessä.. Kyselisin nyt, että onko teillä suositella mitään ihan maasta taivaaseen kehuttavaa super-kosteuttavaa tuotesarjaa? Hinnalla ei ole väliä! Mulle tuli tänään sähköpostiin viesti, että ensinnäkin Feeluniquella (jossa postarit siis sisältyvät jo valmiiks tuotteiden hintoihin) on vielä puoleenyöhön asti voimassa kamppis -10% tilauksen loppusummasta koodilla COUNT10 ja LookFantasticilla taas -20% kaikista Kerastasen tuotteista.. Harkitsen jo niiden Kerastasen rakennepaikkaavien tuotteiden tilaamista jemmaan (ihan siis oikeesti viimeisenä joululahjana itelleni!), kun kerran vähän halvemmalla saa..

 vai?

Onko kellään siis kokemusta Redkenin Real Control-tuoteperheestä? Entäs Clear Moisture? Ainiin ja pahoittelut maailman huonoimmista kuvista..

7 vastausta artikkeliin “Hiuskriisi x miljoona”

 1. aarh.. En tiedä tuliks mun kommentti tohon jo..? No mut kuitenkin. Niin voisitko tehdä postauksen sun hiustenpidennyksistä, ja kaikesta niihin liittyvästä. MItä huonoo/hyvää, hinnoista yms 🙂 ja kuvia! 🙂 kiitos<3

 2. Mun pidennykset on ainakin tykännyt paul mitchellin tuotteista. Ne vaan ei oo ihan mun opiskelijabudjetin tuotteita, mutta pitääpä katella tuolta Feeluniquelta. 🙂 Ja ne mitä oon käyttänyt on siis Instant Moisture Daily Shampoo ja Instant Moisture Daily Conditioner.

 3. Moikka! Tuo clear moisture -sarja ei oo mikään super super kosteuttava, vaan enemmänkin normaaleille hiuksille. Ite kyllä tykkäsin käyttää omille normaalikuntosille hiuksille.. Ja varotus, jos ostat ton clear moisturen suihkutettavan hoitsikan: se on tosi pieni ;(

  Rikkihapon mainitsemasta Paul Mitchellin Moisture-sarjasta oon kans tykänny! Siinä on jo vähän enemmän pehmentävää tehoa! Sen inci-listasta en sitten kyllä tiedä mitään..

 4. Kauanko sulla on yleensä kestäny, että noi LookFantasticin tuotteet on tullu? Tilasin muutamat Paul Mitchelit ja olin iha fiiliksissä ku sain halvemmalla ku Suomesta, mutta parin päivän päästä pitäis lähteä pohjanmaalle joulun viettoon ja sitä pakettia ei näy eikä kuulu, äää!

 5. Davines LOVE on ehdottomasti paras kokeilemani sarja pidennyksille! Ja puhun nyt yli 10v:n kokemuksesta pidennyksistä.

 6. Anonyymi: voin tehdä heti kun muistan, se postaus on ollu tulossa viimeset 4kk 😀

  rikkihappo: mun ekat kampaamotuotteet ikinä joskus 2005 oli paul mitchellit ja mun tukasta tuli ihan kauhee niiden jälkeen ja sain jonkun trauman, voisin antaa niille ehkä uuden mahdollisuuden, kokeilin siskolta joskus tota instant moisturen hoitista ja hyväää oli 🙂

  Myyrä: aa no sitä clearia en sit ainakaan tilaa, kiitos tiedosta! 😀 voisin ehkä harkita ainakin tota paul mitchellin hoitista, kun kokeilin joskus reissussa siskolta ja tuli ihan kiva tukka!

  Irina: lookfantasticista en oo koskaa tilannu, BB:stä ja feeluniquesta kylläkin 🙂 yleensä alle viikossa tulee, nyt jouduin jonku ihme ruuhkan takia odottamaan pakettia kauemmin! toivottavasti kerkesit saada paketin ennen lähtöä!!

  yaia: hei kiitti vinkistä! pitää vertailla hintoja joicon ja ton paul mitchellin välillä!! 🙂

  Maikko: mulla on sitä loven hoitista ja se on kyl ollut viimeset 6kk ihan ok 🙂 en tiiä tehoisko vielä paremmin jos käyttäsin sen shampoon kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.