Kid Cudiiiii

Mun tän hetken lemppari-biisi.. Kiitokset siskolle, kun linkkas tän 😀 Alotin popituksen taas näin aamusta. Joskus kelaan ton vaan kohtaan 3.20 ja kuuntelen sata kertaa. (Miten mä nyt saan tehtyä aamutoimet ynnä muut.. Jumitun tähän taas!)

Focus baby don’t look at me, see right through me, understand my heartbeat.

Oon niin varma, että mun Nellyn ja BeautyBayn paketit tulee ovelle just tänään, kun oon muualla siihen aikaan!! Halun sen mun untuvatakin ja äkkiä, pelottaa jo valmiiks lähteä tarpomaan tonne.

Äh, mulla oli eilen niin mahtava idea, että tekisin taas ”päivä iineksen kanssa”-postauksen, mutta olin tietty niin silmät ristissä kun heräsin, että unohdin koko jutun…

KIVAA MAANANTAITA! 🙂 Ainiin ja semmoinen, että toi -10% alennuskoodi yli 18euron Crest hampaidenvalkaisu liuska-tilauksista IsoSmilesta on voimassa vielä pari viikkoa (toisinsanoen 31.12.2010 asti) koodilla BL777887 (kohdassa kuponkikoodi) eli vielä kerkeää tilata liuskat (tai vaikka sen hammastahnan) jos toivoo valkoisia hampaita vaikka uudenvuoden kekkereihin! JA joku ystävällinen lukija vinkkas, että kun aloittaa Colgaten sensitive relief pro-vihloville hampaille tarkoitetun tahnan käytön n. viikkoa ennen Crest-kuuria, välttyy kuulemma siltä vihlonnalta! Tuubi maksaa pari euroa, kannattaa kokeilla. Ja kysyin siitä paljon kysytystä seikasta, että voiko liuskoja käyttää, jos on hammaskoru, niin kyllä, liuskoja VOI käyttää mutta valkaisutuloksesta saattaa tulla hammaskorun kohdalta epätasainen.

5 vastausta artikkeliin “Kid Cudiiiii”

  1. moikka Iines,
    hei mites noi Feeluniquen paketit yleensä toimitetaan? Kun ite tilailin sieltä kans, ja maksukin meni jo tililtä ja pakettia ei kuulu vaikka siitä on jo yli viikko aikaa kun sähköpostiin tuli ilmotus että tuotteet on lähetetty. En malta odottaa sitä pakettia enää :DD

  2. Venla: niin hyvä 🙂

    iina: mulla tuli pari viikkoo sitten FU:n tilaus ihan muutamassa päivässä, mut oon tässä pari viikkoa oottanut mun BeautyBayn pakettia ja yli viikon Nellyn pakettia, vaikka ne yleensä tulee yhtä nopeesti! Musta tuntuu et jossain päässä on jotain häikkää toimituksen kanssa tai sit vaan jouluruuhkaa, kun johonkin kommenttiboksiin kommaili muutkin, että ovat odotelleet BB:n paketteja jo iät ja ajat 🙁 Kai ne sieltä jossain vaiheessa tupsahtaa!! Toivottavasti pian 😀

  3. Hei! Olen miettinyt että tilaisin noita hampaidenvalkaisu liuskoja, mutta mulla on hammaskoru.. Osaatko sanoa että haittaako toi koru mitenkään? 🙂 kiitti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.