Ajatukset karkaa.. no, koneelle.

Äh! Mulla on vielä pari tuntia tehokasta lukuaikaa jäljellä, mutta jotenkin (yllättäen..) keksin koko ajan vaan jotain aivan muuta tekemistä. Oonhan mä tietty kerennyt päntätä tänpäiväseen tenttiin jo ihan suhteellisen monta tuntia, mutta ei varmaan ois pahitteeks perehtyä yhtä hyvin noihin kolmeen huomiseen, iiks!

Suolasuihke tosiaan vihdoin ja viimein tuli eilen! Harmi vaan Ronja ei kerennyt saada tota omaansa ennen sitä sen Thaimaan/Balin reissua, mutta ehkäpä se pärjää siellä ilmankin. (Tai voi lillutella päätänsä siellä ihan oikeessa merivedessä..) Mäkin haluan! Mulla on jo nyt parin päivän jälkeen ihan kamala ikävä sitä, mut onneks lillutaan aikalailla tasan 2kk päästä yhdessä siellä Sydneyssä Bondi Beachilla ja Fijin rannoilla 🙂 En malta odottaa!

Sain eilen äitiltä taas kassillisen kaikkea härpäkettä..

Noi REN:in tuotteet on tosi hyviä! Käytän aina äidin REN:ejä kun kyläilen Tukholmassa, mut nyt
sain ihan omat.
Odotan innolla, että pääsen testaamaan tätä! Tätä sarjaahan on kans semmonen ripsiseerumi, jonka pitäis edistää ripsien kasvua ja ravita niitä (tai siis toisinsanoen ehkäistä ripsien luonnollista putoamista ja saada ne kasvamaan pidempään, mikä nyt siis lähinnä on näissä se toimintaperiaate) ja tällä ripsarilla pitäis olla kai joku samantapainen vaikutus. Just sopiva ajoitus, kun neuLash alkaa lähennellä loppuaan 😀 Googletin lisätietoa tosta ripsarista, kun kiinnosti niin paljon ja löysin mm. tän! Voin sit kertoa jatkuuko ripsien kasvu (toivottavasti ei :D).
Sit nää jotkut Elizabeth Ardenin kultakapselit!! En tiedä millaselle iholle nää on ja onko nää kenties päivä- vai yökäyttöön (yleensä kaikki mitä saan meidän äitiltä, on jotain 50v-iholle tarkotettuja, eli varmaan ihan ok mulle..) mutta kokeilin näitä ekan kerran äsken ja oisin voinut jäädä sivelemään mun ihoa tonne peilin eteen vaikka koko loppupäiväks, aivan ihania!  Noi isommat on koko kasvoille ja pienemmät silmänympärysiholle. Voin kertoa, että hakkas jopa mun Lumenen lemppari-seerumin 100-0, tai no ainakin melkein..
Joo sitten tää murheenkryyni.
Ja sit tää rikkinäinen osa. Osaako joku kertoa blondille, että myykö esimerkiksi suutarit näitä kappaleita? Koska mullehan on aivan sama onko se uus kappale just ton näkönen tai edes sinne päin, koska haluan vaan saada sen takin kiristettyä! Miksei yli 200euron takin mukana tuu mitään vara-osia?! Meen  tasantarkkaan ton takin kanssa D.Brandin liikkeeseen seuraavan kerran kun oon Tukholmassa.
Mulla on nyt kolmatta päivää tää ihme pään jomotus, joka alko taas. En kestä! Mut nyt takas lukemaan, tai ainakin yrittämään..
Ps. Pari lukijaa vinkkas mulle Campadresta sillon kun haahuilin taas kerran niiden Triwojen perään. Tuolla Campadressa oli sillon siis Triwoja tarjouksessa kampanja-hintaan. Nyt kun oon pari viikkoa kyttäillyt noita kampanjoita, niin tuolla on oikeesti tosi hyvää merkkitavaraa halvalla! Yks kampanja kestää aina muutaman päivän, nyt siellä näytti olevan UGG:seja naurettavan halvalla, tulevina kamppiksina Babyliss ja Tony&Guy, suosittelen liittymään! 🙂

8 vastausta artikkeliin “Ajatukset karkaa.. no, koneelle.”

 1. ainaki kangaskaupoista saa tollasia ja ne pystyy ehkä vaihtaanki sen siellä..

 2. Jessica: KIITOS maailman eniten! koitin miettiä pääni puhki, että missä noita nyt vois olla, koska pakkohan niitä on olla myynnissä, mutta eipä tietenkään käynyt mielessä mm. ne kangaskaupat 😀

  ANonyymi: jeee, ootte mun pelastajia! 🙂

 3. Paljolla myyt ton toisen suolasuihkeen? 🙂 Sehän kestää niin kauan et turhaa säilöt kaapissa 😉

 4. Anonyymi: haha, en mä voi valitettavasti myydä sitä kun se toinen on siis mun kaverin ja haluaa sen varmasti heti parin viikon päästä kun palaa matkalta 😀

 5. Hahaha, aika hyvin.. Mä kuvittelin et se sun kaveri lähti sinne ulkomaille vaihtoon tyyliin vuodeksi 😀 Sain myös sen blogista sen käsityksen.. haha
  Pitää kai vaan ryhdistäytyä ja tilata oma, miks se onki niin vaivalloista mulle?!

 6. Anonyymi: joo eikun se lähtee vasta 2kk päästä vaihtoon 🙂

  Anonyymi: on, toi oli bubbleroomissa kans nellyä paljon halvempi, mut siellä ei ollut mustaa! katoin tuolta zoovillagesta pari viikkoa sit, mut siellä ei sillon vielä ollu tota! mut toisaalta mulla oli nellyyn 30e lahjis ni hinta oli periaatteessa sama 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.