viimeiset tenttailut

Oon päntännyt noita dioja tenttiin nyt intensiivisesti 2h ja koittanut nopsaa samalla mm. meikata, pakata laukkua loppuun ja niin edespäin.. Kun tää päivä ja kolme tenttiä (vikat 3/5, huomenna vielä yks verkkotentti, tai jo ehkä illalla jos kykenen johonkin yli-inhimillisiin tekoihin) vihdoin illalla on ohi, oon niiin onnellinen ja helpottunut tyttö! Vielä illalla (jos jaksan) tai viimeistään huomenna aamulla pari viimeistä silausta koulujuttuihin ja mulla alkaa opinnoista joululoma, jee! Sitten vaan keskittymään töihin koooko viikonlopuks. Onneks ihan kohta on jo joulu ja pääsee rauhottumaan ihan kunnolla, ainakin muutamaks päiväks..

Ps. Käytiin Bixun kanssa 5.30 jälkeen aamulla ulkona ja nähtiin revontulia!! En muista millon oisin viimeks nähnyt revontulia, varsinkaan Jyväskylässä. Niin siistiä! Musta tuntuu, että B on jotenkin masentunut. Se vaa koko ajan nukkuu ja möllöttää 🙁

Nyt tenttailemaan, saa toivottaa onnea!

5 vastausta artikkeliin “viimeiset tenttailut”

  1. Ihanat hiukset tossa kuvassa!!Onko tuperauslakko jo loppu vai oonko vaan missannu et millon se loppui;D Kommentoin aikaisemmin Marica nimella. 🙂

  2. I hate early mornings: kiitti! 🙂

    murumansikka: kiitti! 🙂 en tupeerannut, laitoin vaan suolasuihketta ja pöyhin, eli lakko jatkuu edelleen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.