uus tukka !

Tiiättekö kun on pakertanut päivätolkulla jonkun asian kanssa niin intensiivisesti, että oikea elämä vähän niinkun jää sen kaiken ahertamisen sivuun. Mulla on lähiaikoina käynyt just näin, lähinnä siis kouluhommien suhteen. Tänään, kun tajusin ettei mulla oikeesti ole muutamaan viikkoon mitääään velvotteita kouluhommien suhteen, muhun iski ihan kamala uupumus sen kaiken stressin purkautuessa ja oisin vaan halunnut nukkua koko päivän ja olla tekemättä niin yhtikäs mitään. Sain onneks kuitenkin raahattua itseni mm. solkkuun (ostin elämäni ekan solkkukortin jee!), Viiville laittamaan tukan ja sitten siitä salille. Ja onneks lähdin, koska tää päivä kääntyi näköjään ihan kivaksi 🙂

Eli nyt on taas pidennykset päässä ööö 2kuukauden (?!) tauon jälkeen ja oon niin innoissani! Kiitokset vielä Viiville tukan laitosta ja koitan saada nyt ihan oikeesti sen pidennys-postauksen tehtyä, otettiin sitä varten uudet havainnollistavat kuvatkin, kun ne edelliset oli niin surkeita 😀

Huomenna taas vaihteeks töihin, kivaa! Toivottavasti on paljon ihmisiä, että pääsee hakkaamaan kassaa tuntitolkulla putkeen, sillon nimittäin menee kaikkein nopeiten aika hahah, mut ne äksyt joulu-asiakkaat saa mun puolesta pysyä poissa. Mietin aina vuodesta toiseen niitä, jotka vartavasten päättää tehdä (joulu)ostokset itselleen tai muille just sillon esimerkiks perjantai-iltapäivänä tai viikonloppuna siihen aikaan, kun jokaikinen muukin on keksinyt tän nerokkaan ajankohdan, kun ne vois tehdä esimerkiksi illalla, aamulla tai sunnuntaisin kun ihmisiä todetusti on liikkeellä vähemmän. Ja sitten puretaan sitä kiukkua myyjiin, kun joutuu jonottamaan kassalla ehkä 3min normaalia pidempään.. Ja niin miksköhän? Ei valitettavasti olla yli-ihmisiä.

9 vastausta artikkeliin “uus tukka !”

 1. ANonyymi: eilen kävin ekaa kertaa eleganssin solkussa, ennen oon käyny aina yliopistonkadun itsepalvelussa 🙂

  emmi: no mun äidin ja siskonkin mielestä, mut mä vaan en tykkää siitä YHTÄÄN 😀

 2. Munpa mielestä hiukses on kivemmat pidennysten kanssa! todella hyvän näköset ja kannustaa vaan itseänikin kasvattamaan tätä tukkaa! on ollut nimittäin sen verran monta kertaa turhautuminen että vois ottaa vaan sakset ja leikata..mutta ei..ei vielä..

 3. siellä itsepalvelusolariumissa on inhottava käydä näin pakkasilla, jos kukaan ei oo käyny siellä kopissa vähän ennen kun itse menee sinne 😀 siellä on ihan tajuttoman kylmä ja ne solkun puhaltimet on vielä niin voimakkaat! 😀

 4. No viikonloppu on vaan aika sopiva ajankohta monelle kun viikot menevät aika monella töissä 8-16 ja iltaisin nyt ei vaan jaksa sitten työpäivän jälkeen. Itse tosin aion shoppailla ensi viikolla aamupäivistä niin luulisi että silloin olisi vähemmän porukkaa =) En voi sietää ruuhkaa ja ihmispaljoutta =)

 5. Maaria: nii mustakin 🙂 ja samalla kasvaa tossa omakin tukka huomaamatta kun pitää noita päässä! haha, napsi aina parin kk välein ni pysyy kuitenkin latvat hyvänä 🙂

  Anonyymi: JOO!! siis kerran olin kauheella kiireellä menossa ennen töitä sinne ja jouduin menemään sinne kahden arkun makuukoppiin ni ei luoja olin niin jäässä! se oli jotain niin kamalaa! 😀

  Erica: nojoo aivan totta, mut sit vaan pitää olla kans kärsivällinen sen ruuhkan kanssa 😀

 6. Kivan näköiset pidennykset! Mulla on ihan hirveä ikävä pidennyksiä, enkä tykkää nykyisistä hiuksistani sitten yhtään.. ;( Mutta toivottavast sais jouluna sen verran rahaa, että pääsis ottamaan uudet:P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.