I’m all I wanna be, a walking study. In demonology.

Aamutoimi-musiikkina soi nyt mm:

…kohta vois vaihtaa taas jonkun kunnon jytän soimaan!

Saa nähdä kerkeenkö höpistä ennen töitä, sain taas aikaan kauheen paniikin vaikka heräsin 5h ennen töiden alkua!! Oon tänään ihan adhd, toivottavasti en karkota kaikkia asiakkaita tällä mun hyperaktiivisuudella. Tai sit tää mun energia loppuu siinä vaiheessa kun pääsen töihin, eli pitää keretä käydä hakemassa varalle kaupasta Battery Stripped.. Kerroin joskus et mulla on ollu vähän (=aika paljonkin) epäonnea noiden limsa-automaattien kanssa ja siis viimeks kun menin töihin, niin menin tilaamaan Batteryä siitä meidän liikkeen edessä olevasta koneesta kauheella kiireellä. Joo, tällä kertaa se oli kyllä pällä, mut sen jälkeen kun olin soittanut siihen numeroon, se kone ilmotti että se stripped on loppu ja mun oli pakko ottaa se perus-Battery, jota en juo, koska saan vaan huonon olon tommosista hiilari-pommeista (miks en siis juo mehuja, limsoja yms.. ). Siellä se Battery lojuu vieläkin töissä jääkaapissa, toivottavasti joku ois tänään meillä niin naatti, että saisin kaupattua sen 😉

Ps. Vinkkinä taas, että päivän Helsingin CityDealina on hampaidenvalkaisu ”täysin vihlomattomalla Bleach-menetelmällä (en tiedä mihin perustuu) 50eurolla, ei paha! (Normaalihinta 125e!) Tarjous ja lisätietoa täällä!

Nyt takas aamuhommiin! 🙂

5 vastausta artikkeliin “I’m all I wanna be, a walking study. In demonology.”

  1. L: on sama ja oisin tilannu tuolta halvemmalla, mut ei ollut valikoimissa mustaa! 🙁 ja mulla oli 30e lahjis nellylle niin ero ei ollut niin paha. On ollut tosi hyvä takki, suosittelen lämpimästi! 🙂 ja siis en tosiaankaan tiedä miks nelly rahastaa tosta 50e enemmän..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.