MSCHIC-jouluale!

Hello! Tulin vaan ilmottamaan, että sain just MSCHIC-nettikaupan jäsenenä sähköpostiin ilmoituksen MSCHICIN nettikaupan joulualesta! 🙂 Eli -20% kaikista tuotteista ja vielä ilmaset postikulut ajalla 20-24.12. Ja jos joku muukin, kun minä innostu ostamaan sillon joku aika sitten CityDealista sen 40e lahjakortin tonne sillä vaivasella 20eurolla, ois nyt viimeistään hyvä mahis käyttää se, mikäli sen nyt vain voi yhdistää tohon tarjoukseen, luulisin kyllä! (Onneks noi lähetti tän tarjous-sähkärin, en ois muuten muistanutkaan, että mun piti pistää se meikkitilaus sinne menemään..)

Katsotaan kohta mitä ostoskoriin eksyy (ainakin satavarmaan luomivärejä, mulla on joku pakkomielle niihin..)! Onko kellään mitään ihan ultimate-suositeltavaa MSCHIC:in tuotteista?! Olisin tositosi kiitollinen vinkeistä 🙂 Ja siis huom. en käytä meikkivoidetta, enkä täten pohjustustuotteita, mutta muistaakseni ainakin Paubella on hehkuttanut noita MSCHIC:in varjostustuotteita loistaviksi!

Ps. Huh. Oon taas niin poikki siitä suliksesta, tänään se oli jotenkin vielä normaalia ylivoimasempaa.. Nukahdan varmaan jo tunnin päästä 😀

5 vastausta artikkeliin “MSCHIC-jouluale!”

  1. Hei saako sulta kysyä tosta Nellyltä tilaamisesta. Tiedätkö, että maksetaanko raha tililtä samalla kun tehdään tilaus, vai onko postiennakko mahdollinen?

  2. ANonyymi: oon tilannu sieltä tilille ja maksanu suoraan luottokortilla, valitettavasti en muista vaihtoehdoista oikein tiedä mut selviää varmaan sieltä sivuilta 🙂

  3. MSCHIC:n geelirajausväri on mahtava tuote, kannattaa tilata!

    Kiitos muuten vielä tuosta Whitestrips-alennuskoodista, tilasin varastoon liuskat, tämän blogin kautta niihin tutustuin alunperinkin ja kerran aikaisemmin tilannut 🙂

  4. Paubella: yay! en varmaa osais käyttää sitä ni jätin suosiolla tilaamatta :D:D

    Funkeeh: höh kerkesin laittaa tilauksen jo menemään! kokeilin kyl semmosta face stockholmin geelirajaust joskus missä just rajattiin semmosella erillisellä siveltimellä ja sain vaan sotkua aikaan, vaatis varmaan vähän totuttelua 😀 ja ei mitään!! 🙂 hyvää joulua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.