päivät sekasin..

Tää viikonloppu oli töissä niin totaalista joulu-hulinaa, mut onneks mulla on suhteellisen pitkä pinna ja tommonen kiire on toisaalta vaan semmosta positiivista stressiä, unohtamatta sitä, että menee aika niin nopsaa! Mulla on tänään vapis ja koitan tankata voimia ja hemmotella itteeni oikein olan takaa, että jaksan uurastaa töissä vielä ne pari päivää ja sitten mini-jouluvapaalle! Heräsin taas näin perinteisesti vapaapäivänä klo6, vaikka osiin saanut (ja halunnut) nukkua ihan niin pitkään kun sielu sietää. Väsyttää edelleen, mutten vaan saa unta.

En oo muuten oikeesti koristellut meille kotiin siis rehellisesti sanottuna yhtään mitään joulu-juttuja, koska en vaan oo mikään maailman suurin jouluihminen. Yleensä mua lähinnä ahdistaa jouluaatto ja nyt kun alan miettimään, niin oon itkeä pillittänyt ehkä puolet elämäni jouluista sen tarkemmin tietämättä syytä. Joskus ylä-asteella aloin itkeä siks, että mummi oli lähettänyt mulle konvehtirasian, vaikka nimenomaan olin kieltänyt kaikkia sukulaisia antamasta suklaata missään muodossa. Onneks oon jo ehkä vähän kasvanut niistä ajoista 😀 Vihaan toisekseen jouluruokaa, enkä oo vielä ees kerennyt laatia minkäänmoista ostoslistaa jouluruoan suhteen. Musta ois tosi kiva paistaa kalkkuna, mutta pelkään että se menis ihan plörinäks. Ehkä päädytään tekemään vaan tortilloja tai jotain.. lol.

Sain Canonilta pari päivää sit pariks viikoks testiin uuden PowershotG12-kameran ja oon tällä hetkellä oikeesti niin innoissani siitä, että räpsin koko lauantain sillä kaikkia turhanpäiväsiä kuvia!

Aamupala= Verigreippi, karpaloita+mansikoita ja ehrmann, nam!

Siis ihan oikeesti, tää käännettävä näyttö on jotain niin kätevää, etten voi sanoin kuvailla!! En ehkä suostu palauttamaan tätä ikinä takasin.

Itse kamera.

jeejee!

Töissä tauolla.. Siitä meidän liikkeen edessä olevasta limsa-automaatista oli ne Battery Strippedit edelleen loppu ja joudun lähteä kamalalla kiireellä juoksemaan sitä hiton energiajuomaa kaupasta ja myöhästyin töistä ehkä 2min. Vois ilmottaa jonnekkin niiden automaattien ylläpitoon, että täällä ois yks laite vailla täyttöä kiitooos..

Nää on ihanat!! Mun tänhetken lempi-korvikset! Tosta kuvasta nyt ei saa tarpeeks selvää siitä, kuinka ihanat noi on, varsinkin kun noiden rihmojen välissä menee semmosia ”strassi-rihmoja”, Glitteristä siis.

Ja sormus-rannekoru-kombinaatio samaa settiä 🙂

Joo, nyt voisin alkaa kartottamaan että mikä päivä ois sopiva ajankohta joulusiivoukselle.. Iltapäivällä pelaamaan sulista Noran kanssa! Olin taas meidän edellisen tunnin pelin jälkeen niin töttöröö, ettei mitään rajaa. Ehkä ihan hyvä vaan.. Ainiin ja päivällä lähetään Bixun kanssa Inalle kylään, kunhan se herää. (Toivottavasti pian!!)

 Ps. Apua, siis ei tunnu yhtään maanantailta sen jälkeen, kun on ollut töissä lauantain ja sunnuntain. Mun sisäinen kello on ihan hukassa! Elän jossain perjantaissa…

7 vastausta artikkeliin “päivät sekasin..”

 1. Millä tekniikalla sinulle laitettiin pidennykset tällä kertaa? 🙂 Suosittelisitko ommelpidennyksiä ja miksi/miksi et? (Nehän sinulla taisi ainakin viime kerralla olla..?)

 2. Juu ei mulla oo koskaan siis muulla kun ompelutekniikalla ollutkaan. Ei mitään huonoa sanottavaa, mutta en voi tietty verrata niihin muihinkaan tekniikoihin 😀

 3. Eikä!

  Mä luulin että oon ainoa joka pillittää jouluna! En ees tiiä miks ja ikää on lähes 30-vuotta, En oo yhtään jouluihminen, inhoan niitä ruokia, ja jostain syystä aina alan itkee kun saan lahjoja. En ees tiiä miks, sillai ahdistunutta itkua, just noin kun säkin kuvailit, että "en halua mitään yöpaitaa" ja sit kun saan sen yöpaidan niin vtuttaa että sain sen kun en ois halunnu sitä 😀 Mun pikkusisko ja perhe pitääkin mua ihan pimeenä.. :/ Mua vaan ahdistaa kun jouluna on niin paljon yksinäisiä ihmisiä ja se on sellanen ankee juhla. Toisin kuin toisella puolella maapalloa on hyvät joulubileet auringossa 😀

 4. Anonyymi: ei luoja siis toi on niinku just kun mun suusta 😀 nykyään sitä alkaa pillittää ihan vaan siitä tottumuksesta, vaikka oiskin tullu kivat lahjat yms.. en ymmärrä! hahah!

 5. Mulla on canon powershot g7 eli vähän vanhempi malli tosta. siinä ei ole tota käännettävää näyttöö, mut oon kyl ollu siihen tosi tyytyväinen! ja sit kun tohon saa halutessa lisäsalaman ja uuden objektiivin. Saa ihan loistavia kuvia! Sit muuten ku oot kokeillu useempia noita australian gold tuotteita ni kerrohan sit mikä on ollu paras jne 🙂

 6. tää saattaa olla vähän outo kysymys mutta noo… 😀
  mistä saat tota vitamin water zeroo! koska oon jostain syystä koukussa(??) ja en löyä niitä suomen kaupoista mistään! 🙁

 7. Anonyymi: joo mä huomasin et tohon saa kans laitettuu lisäsalaman! toi käännettävä näyttö on kyllä niin huippu! 🙂 oon aikasemmin kokeillu aika monia noita AG:n tuotteita ja sinfully black on tähän mennessä ehkä parasta !

  Anonyymi: siis raahasin ton jenkeistä ja se on jumittunu mulla juomapulloks töihin 😀 ei valitettavasti kai saa, toivottavasti kummiski tulee joskus 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.