Vikat aherrukset ennen joulua!

Mua alko yöllä ärsyttää, kun heräsin kukkumaan joskus 3:38 ja olin jo tulossa kirjottelemaan tänne, että arvatkaapas kaks kertaa kuka taas täällä hereillä, mutta sain onneks vielä unenpäästä kiinni ja näin jotain outoa unta, öö töistä tai jostain meidän koko firman kimppa-pikkujouluista 😀 Sitten tulin koneelle ja luin noi teidän kaikki ihanat illalla (ja päivällä) laittamat kommentit ja liikutuin niin paljon, että tuli melkein tippa linssiin! Ootte ihania ♥ Kyllä nyt kelpaa lähteä ahertamaan vika työpäivä ennen joulua ja oikeastaan tosi kivaa, koska töissä tulee poikkeuksetta aina hyvälle mielelle, vaikka oiskin eka ollu möksmöks ja aamuvuorothan on todetusti muutenkin mun ihan lempparivuoroja! Vastailen noihin kommentteihin ajan kanssa heti kun kerkeän!

Ja asiasta toiseen.. Mulla on aina joka joulu kamala pakkomielle näihin arpakalentereihin. Meidän isi osti näitä meille joskus aina ”pienenä” ja aloin sitten ostaa niitä aina itellenikin, mistään suklaakalentereista en oo välittänyt varmaan sen jälkeen kun olin 10v, vaikka meidän äiti koitti tyrkyttää mulle jotain ”maailman söpöintä” Hello Kitty-suklaakalenteria, haha!

Näissä vaan alkaa aina vikoina päivinä tulla noita kirottuja joulupukkeja, kun on ees saanu eläteltyä toivoa jostain voitosta! Todennäköisesti tulee just ja just toi 5e voitto, joka on siis puolet ton arpakalenterin hinnasta. Mutta myös noi 1000e, 500e, 100e ja ehkä myös noi pienemmätkin voitot ois ihan lämpimästi tervetulleita, päävoittoon kun ei enää oo mahiksia..

 Ainiin ja Nora oli ihana ja raahas mulle Ikeasta mulle meidän huushollin kolmannen Lack-pöydän ja Ideaparkin Budget sportista uudet sulismailat ja palloja, jess! 🙂

 Poikaystävä oli eilen kokkaillut ekaa kertaa falafeleja! Meillä oli pyöriny kaapissa semmonen kikherne-purkki jonkun ikuisuuden ja se oli vihdoin keksinyt jotain mihin käyttää sen.

Eli falafeli-pitaleipiä, nam! Oli omatekoista hummusta ja vaikka mitä! Jos jotakuta kiinnostaa, niin voin jossain vaiheessa koittaa kysyä noihin ohjetta, mulla ei oo nimittäin todellakaan mitään hajua 😀 Tai no varsinkaan tosta hummuksesta, kaikki ainekset kuitenkin kasviperäisiä.

Nyt töihin, palataan! Kaikille muillekkin miljoonasti voimia vikoihin työpäiviin ennen joulua 🙂

7 vastausta artikkeliin “Vikat aherrukset ennen joulua!”

 1. Jaksamisia vielä vikaan työpäivään! Kirjoittelit tosta väsymyksestä ja pystyn kyllä samaistumaan niin, välillä tuntuu ettei jaksais ees ajatella eikä mikään kiinnosta.

  Mut halusin tulla toivottamaan Ihanaa Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta mun lempparibloggaajalle! Muista lomalla levätä ihan täysiä <3

 2. Mullakin on tommonen Veikkauksen joulukalenteri, ja mun mielestä tää on ihan hermoja raastavaa tuskaa tän raaputtelu, mulla näyttää tässä vaiheessa yhtä merkkiä vaille 5000, 500, 50 tai 5 euron voittoa. :'D Okei salee en voita yhtään mitään ja sit hypin aattona seinille, vähän meinaan nakertaa jos (kun) jää yhdestä merkistä kiinni voittaminen. Kauheeta. 😀

 3. Mä olen myös joskus hamstrannut ikeasta noita lack -pöytiä ja nyt en tiedä mihin niitä tunkisin ,kun käyttöä ei ole 😀 Varmaan voisi laittaa vaan rappukäytävään ja päälle lappu, että "saa ottaa" ovat sen verran halpoja nimittäin 🙂

 4. Voimia tässä totisesti tarvittaisiinkin, olen tässä kahden viikon aikana tehnyt 10,5-13,5h päiviä (JOKA päivä…) :/
  Eilen ja tänäänkin oli työpäivä 5.45-19.00

  Tänään oli pakko käydä tirauttamassa pikku itkut vessassa kun ei vaan jaksanut enää.

  Nim. "iloinen" postilainen

 5. Veera: TODELLAKIN!! 🙂 pitää ehdottaa ens vuodeks haha!

  Manna: IHANA! 🙂 kiitos miljoonasti ja ihanaa joulua + uutta vuotta sullekkin <3

  HarMonica: joojoo!! siis viime vuonna elättelin niin toivoa ees jostain voitosta, kun tilanne näytti niin hyvältä. Arvaa kuinka paljon otti päähän aattona, kun en voittanut sitten yhtikäs mitään?! 😀

  Niinu: joo voin joskus kysästä! 🙂

  Ann-Sofi: ahhaah! ne on oikeesti niiiiin parhaita! Apua, asuisitpa meidän rapussa, mä tulisin ainakin heti noutamaan ne tuolta rapusta 😀

  Ella: äää kamalaa!! 🙁 todellakin voimia ja jaksamisia, onneks enää päivä 🙁 koita kummiskin miettiä sitä tammikuun palkkaa, niin ehkä helpottaa edes vähän <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.