Eilen ja tänään

Tajusin tänään joskus klo 16.30, että olin taas häärännyt koko päivän ympäriinsä tehden vähän sitä sun tätä, enkä ollut muistanut syödä vielä mitään koko päivänä. Eikä ollut kyllä edes pahemmin nälkä, en ymmärrä. Mulle tuli kauhee kriisi tänään, kun en saanut kyytiä mihinkään isoon kauppaan (tai siis kun mun mielestä esimerkiksi nyt S-market on jättiläinen, kun on tottunut meidän lähikauppaan K-markettiin :D), enkä oikeesti ois päässyt tuolla Siperiassa hengissä takas kotiin niiden ruokakassien kanssa, joten jouduin tekemään ostokset tossa lähikaupassa. Ihan hyvin meni onneks.. Nyt on kolme kassillista herkkuja kaapeissa, eikä mitään jouluruokaa. Siis ei piparin piparia, ei tortun torttua, ei mitään. Ja oon ihan tyytyväinen. Aattelin kokkailla huomenna joulun kunniaks sitä mun chilikanaa ja syödä sipsejä, haha!

Oon iki-innoissani, kun sain lisäks pidennettyä ton Canonin PowerShot G12-”luxus-kameran” (ainakin mun IXUS 100IS:ään verrattuna) laina-aikaa ja voin vielä huoletta räpsiä sillä kuvia vielä melkein 3viikkoa! Oon ihan koukussa tohon ja valitettavasti joudutte nyt kestämään näitä mun ajoittaisia kuvapommeja, kun innostun ton sarjakuvauksen kanssa..

Sorruin pari viikkoa sitten tilaamaan Hennesiltä tommosen ihanan ponchon! Pari päivää sitten se vihdoin tuli ja oon ihan rakastunut 🙂

poncho ja EMUt, kyllä tarkeni töissä!

Mulla tuli taas ihan järkky kiire eilen töihin, kun sitä mun vakkari limsa-automaattia ei vieläkään oo täytetty ja jouduin suuntaamaan sinne Forumin K-Supermarkettiin, jonne on mun mielestä oikeesti ihan liian pitkä matka nyt niiden uusien rullaportaiden vuoks! No, sainpa Batteryn ja pysyin hereillä, mut unohdin töiden jälkeen taas kattoo siitä automaatista sen laitenumeron, jotta oisin voinu soittaa ja käskeä niitä ryhtymään ees johonkin toimiin sen automaatin täytön kanssa jumalauta!!

Lemppari-rannekoru!

Olin unohtanut töihin varaukseen jotain juttuja ja sain vihdoin ostettua ne sieltä pois tilaa viemästä tilaa. Eli tollaset ihanat pitsisukkikset, jotka loppu ainakin meiltä jo joskus 2kk sitten (pomo, lupaan jatkossa tarkastaa sen mun varaus-laatikon vähän useemmin) ja sitten tommoset mustat polvisukat, jotka tais myös olla viimeiset jotka nappasin esiltä. Molemmat siis Glitteristä.

Olin eilen tosiaan oikeesti niiin totaalisen poikki töiden jälkeen, että olin 100% varma kaatuvani illalla sänkyyn ja nukahtavani heti, mutta toisin kävi. Kukuin taas hereillä jonkun 2h, kunnes menetin hermoni ja mun oli pakko ottaa lihasrelaksantti, että nukahtaisin. Tänään sitten heräsin taas tyypillisesti klo7. En tiedä tässä maailmassa ehkä mitään yhtä raivostuttavaa, kun se ettei saa nukuttua! Ja kun tää on ollut mulle ongelma jo ehkä viimeiset 15 vuotta, joten ei voi täysin pistää sen stressin piikkiinkään. Oon niin kateellinen ihmisille, jotka nukahtaa kun napsauttais valot katkasimesta pois, koska mä saatan pyöriä sängyssä joskus neljäkin tuntia (!!) saamatta unta. Blaah. Ehkä parempi onni ensi yönä, ellei jänskää liikaa huomiset lahjat 😉 Luin äsken taas hetken Mankellia ja musta itseasiassa tuntuu, että nukahdan ihan just, eli pisulle, pesulle ja hyvät yöt!

Ihmisillä on varmaan huomenna ja seuraavinakin pyhinä todennäköisesti parempaakin tekemistä (toisin kun mulla), kun lueskella täällä näitä mun postauksia, joten toivotan näille lukijoille oikein hyvää joulua!

15 vastausta artikkeliin “Eilen ja tänään”

 1. Ihana toi poncho ja rannekoru ja noi sukat tossa vikassa kuvassa !

  Mua alkaa jo naurattaa kun sä melkein joka päivä puhut tosta limsa-automaatista 😀 Meijän koulusta poistettiinkin energiajuomat, ihan hyvä juttu kyllä.

 2. noi sun hiukset on tosi kivat!

  Ma kyl varmaan huomennaki loggailen itteni netissa kaikkialle… eihan koko paivaa jaksa vaan oleskella 😀 Mut hyvaa joulua sinnekin!

  Ei meillakaan oo mitaan muuta joulujuttuja, ku kinkku! ALko tekee niin pirusti mieli, et oli pakko ostaa 🙂

 3. Hyvää joulua kaunis Iines!!
  Ps. sen uudenkin kameran videota vois testata ja laittaa jotain tänne blogiinkin:)niitä on niin kiva katsella.

 4. Univaikeudet on kyllä ihan p:eestä!!! Itselläni on aina ollut täydelliset unenenlahjat, mutta viime vuonna yhtäkkiä mulle kävi vaan niin etten saanut enää nukuttua. Ensimmäinen yö meni nukkumatta, koska stressasin jotakin asiaa. Mutta sitten en saanutkaan enää toisena yönä nukuttua, koska stressasin sitä, että saanko nukuttua. Ja tätä kesti oikeasti viikon! Siis en nukkunut minuuttiakaan jonkun 5 päivän aikana. Sitten 5. päivänä sain nukahtamispillerit ja sitten vasta uni tuli… Voin kyllä kertoa, että tollanen valvominen oikeasti tappaa:D

  Inhottavinta oli se, että toi ei jäänyt kertaan vaan tuli aina tasasin väliajoin uudestaan ja silloin piti taas napsia niitä pillerejä… Niistä oli kyllä ihana apu ja itsestä ei kyllä tuntunut, että ne olisi mitenkään koukuttaneet:) (Muutenkin otin vain tyyliin puolikkaan kerralla)

  Mutta joo parhaillaan valvoin viikon jollain 30min yössä unilla. hyhy! Hassua on, että toi ihme "nukkumattomuus" loppui aikanaan ja nyt en ole vuoteen siitä kärsinyt ja taas nukun tosi hyvin!:)

  Ja musta ne lääkärit on tosi raivostuttavia, kun ne aina sanovat "että kyllä se uni lopulta tulee"… Voin sanoa, että mulla ei ainakaan tullut:D

  Itse uskon, että mulla oli joku huonokausi ja se heijastu jotenkin nukkumiseen. Suosittelen sua menemään johonkin uniterapeutille, missä sun nukkumista testataan! Voisi löytyä oikeasti syy esim. tropofaanin yms. "unihormoneiden" häiriö/puute.

 5. Eikö sun poikaystävää haittaa olla ilman jouluruokia? =) Lähes kaikki kuitenkin sitä haluavat, vaikkei niin maan parhaana pitäisikään!

 6. Siis voi kakka miten mäki saan tollaset hiukset?! Oot ihan supanätti ja vaa tuijotin suu auki noita kuvia 😀 en oo mikää höperö, mut noissa oot oikeen entistä kauniimpi jostain syystä, sulla on muuten tosi kauniit simmut!

 7. Mä tilasin myös tuon ponchon, mutta palautin ku siitä irtoo mun mielestä ihan hulluna tota karvaa ja sitten sitä on joka nurkka ja vaatteet täynnä! Eikö sun mielestä? Ihana se kyllä on!

 8. oi että miten kauniina oot taas ollut:) Ihailen sun kauneutta niin paljon, ku oot niin luonnonkaunis, et tarvis edes meikkiä:) Ja tosi kiva asu! Toivon sun puolesta et saisit vielä paremmat unenlahjat, voin vain kuvitella kuinka raastavaa tollanen on:( Mutta oikein hyvää ja rauhallista joulua sulle myös:) oot niin mun ykkös idoli!

 9. Voin niin samaistuu sun kanssas noista Forumin uusista liukuportaista! Niitten takia myöhästyn aina busseista ja kävelen väärään suuntaan portaita.. Nii pieniki asia ku jotkut hemmetin liukuportaat voi olla nii hankalat, haha! 😀

 10. Just eilen luin sua ja aattelin, että huh onneks mä nukun yleensä ysiin vähintäänkin. No tänään sit kuudelta pyörin tunnin, nukuin puoli tuntia ja nousin pirteenä pesee kylppärin kaakeleita, kun en keksiny muutakaan hiljasta 😀 tai sit mua vaan jännittää pukki!

 11. Äh, vitsi mä rakastan sun blogia ihan hirveesti! Tosi mukavaa lukea sun juttuja 🙂 ja tosi kiva kun kirjoitat paljon, oon jo niin kyllästynyt niihin kuvablogeihin missä ei oo mitään juttui!! 😀 Pakko nyt kuiten mennä etten jää selailemaan koko blogia alkuun asti aamupuuron missaten.. Toivottavasti sulla on oikein ihana joulu<3

 12. Laura: hahaha nojoo ku mulle tulee aina nykyään niin kiire etten kerkee kauppaan ennen töitä 😀

  Sanni: kiitos 🙂 joo nettaillessa meni joulu täälläkin, haha!

  murumansikka: Kiitos ja samoin <3 joo kuvailen, kunhan (vihdoin) saan kortille tilaa! 🙂

  Anonyymi: no aijaa! joo ei se uni tosiaan aina "tuu vaan odottamalla" 😀 mä saan onneks pahimpina öinä nukuttua ees pari tuntia.

  -SL: kiitos ja samoin! 🙂

  Anonyymi: ei, tai kävi se vanhempiensa luona nopsaa syömässä kinkkua 🙂

  Anonyymi: haha! no ton tukan saa aikalailla vaan sillä, ettei tee tukalle mitään ja suihkii vaan suolasuihketta, mun oma hius menee luonnostaan tollein kikkuralle 😀 ja kiitos <3

  satusatusatu: KIITOS ja samoin näin jälkikäteen! 🙂

  Maija: joo siis irtoo! sitä oli töissä jokapaikassa 😀 mut joo, ehkä mä pärjään! toivottavasti se irtoilu loppuu ekan pesun jälkeen tai jotain..

  Anonyymi: voi kiitos ihanasta kommentista <3 joo, onneks sain nyt jouluna ees vähän nukuttua! 🙂

  Anonyymi: nojoojoo! 😀 nykyään meen ennemmin ulkokautta jos pitäis mennä forumin "läpi"..

  Maaria: kiitos paljon ja samoin <3

  inni: eikä!! no toivotaan et se oli vaan pukki-jännitys 😉

  mllla: voi vitsi, kiitos! aivan ihana kommentti <3 toivottavasti sulla oli kans tosi kiva joulu! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.