EMU- Last chance!!

Apuaa, pikainen ilmoitus! Joku ihana lukija kommas mulle yks päivä, että EMU:jen ja Natureshopin yhteistyö loppuu ja olin ihan järkyttynyt kun kuulin tän. Äsken avasin ihan unenpöppörössä koneen, luin mailin ja mulle oli tullut Natureshopin sähköposti, jossa kerrottiin, että kaikki loput EMU:t myydään pois vähintään -50% alkuperäisestä hinnasta. Klikkasin itelleni heti varastoon Chestnut-stingerit lastenpuolelta (tietty kokoa 33), jotka sain nyt siis hintaan 49e, kun tarkistettuani sen syksyisen tilausvahvistuksen huomasin, että maksoin niistä sillon 69e. Ja noi Stingerithän oli tosiaan ne lampaanahkaiset (Brontet lehmännahkaa, sisus merinovillaa) ja vähän Bronteja kalliimmat, mutta oon ollut niihin käytössä ehdottomasti tyytyväisempi ja miellän ton nahan sitä lehmännahkaa miellyttävämmäksi ja pehmeämmäksi (lisäksihän Stingerin varret voi kääntää)! Kokoja on ilmeisesti enää jäljellä aika hajanaisesti, mutta kannattaa käydä kurkkaamassa, mäkin tässä pohdin, että pitäiskö sittenkin vielä pistää vielä yhdet tulemaan sieltä lastenpuolelta. (Huom. jotka ois mun kuudennet EMU:t, oon hullu.)

Stingerit in action varret käännettyinä

Katsoin, että Brontet saa nyt (ihan siis aikuisten) 49eurolla, kun siskon tilausvahvistuksen mukaan hinta oli sillon syksyllä 69e. Ja postarithan tuolla kuuluu hintoihin, postitus tapahtuu Uudesta Seelannista, eli mikäli paketti menee tulliin, maksetaan tullimaksut sinulle takaisin, joka siis hoitui itselläni ainakin näin: Lähetin tilausvahvistuksen liitteenä takaisin Natureshopin asiakaspalveluun, kerroin tullimaksujen summan, nimeni ja luottokorttinumeroni, jolloin rahat ilmestyivät takaisin kortilleni muutamassa päivässä! As simple as that! Ja hyvänä huomiona, kannattaa muistaa tulostaa (kokonaisuudessaan) se tilausvahvistus (josta ilmenee hinnat yms) mukaan sinne tulliin, siskolla oli puuttunut siitä tilausvahvistuksesta kaks riviä jotain diipadaapa-tekstiä, kun se vahvistus oli tulostunut kahdelle sivulle, eikä tulli ollut suostunut luovuttamaan sitä pakettia. (Eikä siellä tullissa saa tietty mitään tämmösiä ylellisiä tulostus-palveluita käyttää..)

Ja joo, paasaan aina näistä EMU:ista, mutta mun mielestä nää nyt vaan on maailman parhaimmat talvikengät tähän Suomen säähän! Multa on myös kysytty paljon sitä, että millanen pohja EMU:issa on, onko niillä hyvä kävellä yms.. EMU:issa on ensinnäkin kuminen kuviopohja ja voin kertoa, etten oo tän yli vuoden EMU-käytön jälkeen kaatunut kertaakaan, en jäällä, en juostessa, en missään. Tai itseasiassa edes meinannut. Laadukasta pohjaa ei voi edes verrata niihin halpis-”uggeihin”, jotka nyt ei muutenkaan oo kovin terveelliset jaloille pitkässä käytössä ja tästähän oli vielä jotain uutisointia muistaakseni viime-tai toissatalvena. Meidän äiti katteli sieltä Ausseista jotain UGG:seja semmosella muovisella tappo-pohjalla (semmoset Aussien biitsi-versiot kai) ja oli jo tekemässä kauppaa niistä, mutta sain onneks estettyä tän vääryyden, koska mun mielestä ne styroksipohjaiset versiot (jos niitä nyt ees kengiksi voi kutsua, anteeks nyt :D) pitäis kieltää Suomen laissa, vältyttäis varmaan monilta talvi-tapaturmilta. Sen jälkeen, kun ostin ekat EMUni, en suostuisi mistään hinnasta laittamaan jalkaani niitä halpis-”uggeja”, ihan oikeesti! EMUissahan on kuitenkin ergonominen EMU-sole ja käytinkin EMUja koko viime talven jopa 13km kävelylenkeillä, eikä kertaakaan tullut jalat kipeäksi.

Ja vielä ihan yleisesti tästä koko-asiasta.. UGGseissa ja EMUissa noi koot tosiaan yleensä on melko isoja ja oon yleisesti suositellut ottamaan ”ainakin yhden koon omaa pienemmän”, mutta katsokaa oikeesti niitä mittataulukkoja ja mittailkaa omia jalkoja ja kenkiä. En nyt halua ottaa mitään vastuuta siitä, että joku tilaa sen yhden koon omaa pienemmän ja ne kans ihan oikeasti on liian pienet.  Mun jalka on virallisesti kai jotain kokoa 34,5 ja mun omat emut on kokoja 33,34,35. Joo, 35 kyllä pysyy jalassa ja niillä voi kävellä, mutta myös toi 33 on varsin sopiva ja mukavan tukeva jalkaan. Lisäkshän toi villa-sisus painuu jonkinverran kokoon ja aito nahkahan venyy/muokkautuu käytössä, joten kannattaa ottaa myös tämä huomioon!

Apua, nyt aamukahvia! Menin niin paniikkiin, että kerkeenkö tilata vielä omat Stingerit, että aloin suoraan sängystä nousseena silmät ristissä näpyttää mun luottokortin numeroa tonne nettikauppaan (kerran väärin) ja nyt vielä melkein yhtä silmät ristissä tätä postausta 😀 Jossei joku huomannut tota ylempää linkitystä, niin nettikauppaan siis täältä! Kannattaa toimia nopsaa! Toivottavasti mahdollisimman monet kerkeävät vielä saada oman kokonsa!

Ps. Haha kappas, mulle oli kans tullu maili, että päivän ja näköjään huomisenkin Jkl CityDealinä on 50e lahjakortti 25eurolla just sinne Kauneuskeskus Eleganssiin, jonne ostin sen solkkukortin ja jonne vannoin meneväni kaikkiin mahdollisiin hoitoihin, kun se henkilökunta oli niin mukavaa! Lähtee ainakin mulla tilaukseen lahjis, hyvä vinkki myös viimehetken joululahjaksi! 🙂 Diili siis täällä!

15 vastausta artikkeliin “EMU- Last chance!!”

 1. Täytyy kommentoida ekaa kertaa jo pidemmän aikaa lukeneena..:) mutta siis KIITOS tästä vinkistä, heti lähti tilaus vetämään ja 2 uudet EMU:t on mammalle tuloillaan 😉

  Rentouttavaa Joulua sinne!

 2. ah, nyt kun osais päättää, että ottaakoo brontet omassa koossa vai stingerit omaa kokoa yhtä pienemmässä.

 3. Moi Iines:)
  Kuulostaa ihan mahtavalta että EMUja saa nyt puoleen hintaan (mut tosi harmi että niiden myynti loppuu!). Ärsyttää vaan ku tilasin joulukuun alussa itselleni ja siskolleni EMUt ja niitä ei näy eikä kuulu 🙁 oltiin jo yhteydessä natureshopiin ja oon joka päivä kattonu postin sivuilta sillä seurantakoodilla mut ilmeisesti se meidän EMUja tuova laiva on uponnu tai jotain :D;S

  Toivottavasti sulla on parempi onni 🙂

 4. Hei, kiva et tästä mun vinkistä oli apua useammalle kun sulle. Harmittaa vaan niin paljon kun mun omat koot oli mennyt jo silloin reilu kuukausi sitten kun tästä yhteistyön loppumisesta kuulin.. 🙁 Ehdin vaan yhdet tilata syksyllä.

 5. Laura: nii en mä tiiä 😀 aika harmillista, kenkien löytäminen kun on vähän hankalaa aina haha!

  Paubella: hyvä et kerkesit! 🙂

  Jenna: jee! 🙂 kiva kun kommentoit ja ihanaa joulua sinullekkin<3

  siksi: voei, päätä nopsaa ennenkö koot menee! 😀

  Anonyymi: täh?! eikö sen lähetyksen kohtalo koskaan selvinnyt?! :O kamalaa, saitko edes rahojas takasin? Jonkunhan tosta on pakko ottaa vastuu! Toivottavasti ne ees joskus palaa sieltä harhareitltä ja saapuu sulle! 🙁 Muakin harmittaa, ettei muista noista kivoista lastenkoon sävyistä enää ollut omaa kokoa! Ihanaa joulua kuitenkin <3

  Anonyymi: no todellakin oli ja kiitos vielä! 🙂 tosi harmi, ettet kerenny saamaan omaa kokoa, eikö siellä ollut jäljellä edes yhtä kokoa pienempää/isompaa enää?

 6. Ihana iines kiitos miljoonasti tästä! todellinen aamunpelastus oikeesti jeejee! metsästin viime viikolla noita kaikista helsingin kenkäkaupoista ja kaikki myi eioota. Mutta siis minkä kokoiset kantsii noista ottaa jos normikengissä menee 37½-38? Stingereistä siis. Ja villasukkaahan noissa ei vissiin voi oikein pitää kun on muutenkin jo niin lämpimät 😀

 7. Voiei sori, olin niin innoissani etten kunnolla ees lukenu koko postausta ja "koko-ohjeistusta". No jokatapauksessa joka mallista on se maaginen 5:n myyty loppuun ja veikkaan jäljellä olevien kokojen olevan joko liian iso tai liian pieni niin jäin nyt ilman. =(

 8. No ei niitä villavuorisia ainakaan kannata ottaa, vaan kunnon lampaankarvavuorelliset versiot, vaikka ne onkin vähän kalliimmat. Natureshophan avasi euroopan sisällä (briteissä) välivaraston, joten eikös ne tuotteet nykyään tule sieltä? Ettei tarvi tulleja maksaa. Emuthan on todella hyvät kengät. Ainakin pari vuotta, jonka jälkeen ne menee ihan yhtä linttaan kuin feikkiuggitkin 🙁 Suosittelen ehdottomasti ottamaan yhtä kokoa pienemmän koon. Omat emuni on jo parin vuoden käytön jälkeen käyttökelvottomat, linttaan menneet ja karvavuori sen verran painunut,että kengät on aivan liian isot.

 9. Sainpas minäkin nyt sitten vihdoin tilattua ja peräti kahdet 🙂 Edullisethan nuo on tuolla. Vähän nyt sitten jännittää tullihommien kanssa, mutta enköhän niistä selviä 🙂

 10. ondoyer: höööh!! 🙁

  Maikko: joo mäkään en tykkää siitä villavuorellisesta yhtä paljoa, sitä nöyhtää tarttuu tummiin housuihin, sukkiin, kaikkialle.. 😀 mulla oli viime talven mun "arkiemut" ihan jokapäiväisessä käytössä ja on nekin kieltämättä ihan vähän lintassa, mut nekin makso mulle vaan muistaakseni 35e yhen lastenliikkeen loppuunmyynnistä, että ihan kohtuu hinta-laatusuhde silti 😀 mut ne stingerit (eli just kalliimmat, jotka kuvassakin on) on niin ihanat! 🙂 mut mä muuten ainakin vielä 3kk sit jouduin hakemaan tullista, saa nähdä onko sitten sen jälkeen muuttunut systeemi.

  Heidi: jee! 🙂 nojoo todellakin! vois melkein sanoa, että halvemmat kun semmoset feikit ja on kuitenkin aitoa nahkaa ja siis ihan täysin ihan eri luokkaa 😀

 11. Ihana ihana Iines <3 tollasethan on nyt viimeistään ihan pakko tilata kun noin edullisesti saa 😀 osaatkohan sanoa, mikä koko kantsii ottaa, kun jalka on yleensä 38, korkkarit 37-38 ja feikkiuggit 39(!!). Uskaltaiskohan silti ottaa ton 35/36 jos sulla on 35 hieman reilu? Vaikeeta kun tilaa netistä kun ei voi kokeilla 🙁

 12. NYYYH miks huomasin tän sen jälkeen kun en enää löydä mistään mun kokoa :(( … no, ehkä se on ihan vaan hyvä asia 😀

 13. Anonyymi: tilaa ihmeessä! Mä en vaan oikeesti uskalla kommentoida tohon koko-asiaan, kun en halua että kukaan tilaa mun suosituksesta väärää kokoa 🙁 jos sulla on korkkarit jopa 38, ni suosittelisin ehkä maksimissaan 37 kyllä, jos saa jotain suuntaa antavaa antaa 😀 kivaa joulua näin jälkikäteen <3

  llaura: no höh! tuolta on kyllä kai jo pitkään ollu ne yleisemmät koot loppu, noi on kyllä maailman parhaimmat talvikengät, ettei sinänsä hyvä asia 😀 harmi ettet kerenny saada omias!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.