HAHAH!

Hei ihan oikeesti! Ikuiset kiitokset niille parille lukijalle, jotka linkitti mulle tän Ihmebantun pätkän ja eteenkin sille, kuka laitto tän kokonaisen version 😀 Oon nyt nauranu oikeesti 10minsaaa vedet silmissä eteenkin noille kohdille ””katso muhun, tyhjään tuijotat” ja ”sä loit nahkasi taas, kun lisko kuuman aavikon”. (Lisäks kattonu läpi ehkä jo viis kertaa..) HAHHAHA!!

SUOSITTELEN! Ja hauskaa päivänjatkoa, tää sai ainakin mut niiin hyvälle tuulelle! Mun oli aivan pakko tulla jakamaan tää riemu kaikkien kesken 😀

7 vastausta artikkeliin “HAHAH!”

  1. No en nyt tiedä, en kyllä nauranut kertaakaan… Hymyilin korkeintaan:) Mutta olihan siinä ihan ideaa tavallaan, vaikka sitä olisi voinut vääntää vielä vähän pidemmälle ja hullummaksi.

  2. IHANA!!!:DD Marakassi ja triangeli parhaat!!! Musta ois ihanaa jos munkin lääkäri tavais mulle triangelin kanssa mun diagnoosia!:D

  3. Karinan: oon kattonu tän viikonloppuna NIIN monta kerta 😀 haha, just tämmöstä mun kieroutunutta huumoria ja ilmeisesti myös sun 😀

  4. "…ootko sä minttu vai ville! vai vanha mies vai neiti! vai muodoton pää! nännännää!" ihan hirvee!:DDDDDDD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.