MSCHIC-tilaus ja jouluja!

Tämmösiä juttuja lähti tilaukseen muutama päivä sitten MSCHIC:in nettikaupasta sillä mun 40euron lahjakortilla:

1. MSCHIC 3D-mascara ”Pidentää, tuuheuttaa, rakentaa ja kaartaa ja vielä säänkestävä. Mitä muuta ripsiväriltä voisi toivoa.Tämä mascara tekee mitä lupaakin. MSCHIC ylpeänä esittelee kolmen vuoden tuotekehityksen tuloksen, full service mascaran. Ammattimaskeerajien suosikki.”
2. MSCHIC X-rated-mascara. ”Extra tuuheuttava, syvän musta ripsiväri. Jumbo-harja, jolla saat upeat ripset helposti myös keskinkertaisista ripsistä. MSCHIC ylpeänä esittää tämän kolmen vuoden tuotekehityksen helmen. MSCHIC kouluttajien suosikki!” Näistä kahdesta oli joulun kunniaksi kimppatarjous molemmat kappaleet yhteishintaan 20e ja ainahan ripsivärit kelpaa jemmaan! Lisäkshän mulle tulee sen CityDealin bonuksena vielä toinen tommonen 3D-mascara 😀
3. Huulipuna, jonka sävy ei oo mun mielestä ehkä mikään maailman lempparein, mutta sain tän mukana tilaajalahjaks, joten mikäs siinä!
4. Ja tää huulipuna samaa sarjaa, söpö roosa 🙂
5. Perus musta rajauskynä, kun oli pakko keksiä joku pieni lisä, että sain sen 40e täyteen.
Plus: Luomivärisivellin, jonka kuvan kanssa picasa ei suostunut tekemään yhteistyötä, joten se nyt jäi tästä kollaasista pois..

Nyt vaan odottelemaan pakettia postista! Odotan niin innolla eteenkin noita ripsivärejä, oon jotenkin lähiaikoina saanut itseni vierotettua Kanebo 38c:sta monen yhteisen vuoden jälkeen. Tai no ehkä tää vaan johtuu siitä, että se on päässyt kuivumaan, enkä oo kerennyt tai jaksanut raahautua ostamaan uutta, kun noita ripsivärejä tuntuu tursuavan nyt joka tuutista mulle 😀

IHANAA JOULUA JOKATAPAUKSESSA KAIKILLE!! Mä lähden nyt joulu-solkkuun ja tuun kotiin laittamaan ton mun nyt maustumassa olevan chilikanan uuniin, lol. Oonko oikeesti ainut, joka nyt ei varsinaisesti oo mikään joulu-ihminen?!

4 vastausta artikkeliin “MSCHIC-tilaus ja jouluja!”

 1. Ei tää joulu ikävä kyllä siltä samalta enää tunnu, kuin lapsena ja nuorempana. Tai jotenki se sama fiilis ei enää vaan tule. Ehkä sitten joskus, jos on omia lapsia. Yksi suuri syy siihen toki on, kun rakas isä ei ole enää kahteen jouluun keskuudessamme ollut. Mutta pitää ottaa nää vaan rauhottumisen kannalta. Nauttia vapaapäivistä! Ja jouluherkuista kyllä itse tykkään kovasti! 🙂

  Oikein ihanaa joulua ja rentouttavia vapaapäiviä sullekkin Iines! ♥

 2. Kivaa joulua.

  Mä oon kyllä ainakin aiemmin ollut jouluihminen ja olen kai yhä, mutta ei vaan oo mitään ihmeempää joulufiilistä nykyään. Kyllä mä suolasin lohen ja tänään laitoin osan lohesta uuniin. Ja aion käydä joulusaunassa vielä tänään.

 3. Paubella: kiitooosss <3

  Anne: niinpä, mutta ihanaa joulua sinullekkin, tosin näin hieman jälkikäteen! 🙂

  I'm Lacking: Nam, lohi on kyllä hyvää, mä en kyllä jaksais alkaa ees suolailemaan, heitän vaan uuniin ja saa riittää mulle ! 😀 Ihanaa joulua sullekkin näin jälkikäteen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.