25 kysymystä, taas..

Kaivoin jostain tuolta mun arkistoista tämmösen kyselyn, jonka oon jo tehny (ainakin kerran aikasemmin) joskus reilu vuos sitten, mut tehdäänpä nyt sitten uudestaan 😀

1. Kolme viimeisintä ostostani:
Jossei lasketa ruokaa niin, sukkikset, sukat ja Battery Stripped.


2. Isoin julkkis, jonka puhelinnumero löytyy kännykästäni:
No enpäs kerro.

3. Viimeksi googlasin:
APUA! Googlaan koko ajan, en muista! Jonkun nettisivun ehkä?

4. Kaikkien aikojen huonoin ostokseni on ollut:
Noo onhan näitä, mut nyt tulee mieleen yhet Biancon nahkaiset korkonilkkurit jotka pitäis laittaa huutikseen, edelleen. En ymmärrä miks ostin ne, vielä aika kalliilla vaikken en käytä korkoja 😀

5. Käsilaukussani on:
Kalenteri, kynä, avaimet, puhelin, lompakko, huulirasva, huulikiiltoja, niistopaperia varmuuden vuoks ja kaikkea roinaa..


6. Suosikkikatuni koko maailmassa on:
En jaksa taas vastata, että tää jossa asutaan, joten nyt vaikka Kalakaua Avenue, eli se Waikikin beachin pääostoskatu 🙂

7. Tyypillisin asuni on:
Oon aika farkkutyttö, eli kai farkut ja joku satunnainen paita, talvisin saappaat. Kotona heitän aina tämmöset nuhjut collarit/leggarit ja hupparin päälle..

8. Hienoin/kallein ostokseni on:
No hienoimmasta en mene sanomaan, mut kallein edelleen toi Vepsäläisen sohva (haha, tarkastin niin olin kirjottanut tohn vanhaan kyselyyn tän lähes tasan sanantarkkaan samanlailla :D) Lähiaikojen hienoin ja kallein ostos on varmaan toi mun Sony Vaion miniläppäri tai se D.Brandin toppatakki.


9. Olen riippuvainen:
Kahvista, auringosta, kesästä, liikunnasta ja öö no tietty netistä!


10. Tyylini kuvailtuna kolmella sanalla:
Normaali, rento ja (nykyään) musta, jos nyt täytyy olla suht. asiallinen eli vaikka töissä.

11. Jos saisin loppuelämäni shoppailla vain yhdessä putiikissa, se olisi:
No vaikka nyt Nelly.com..

12. En ole ikinä ostanut mitään:
Jauhelihaa ja montaa muutakaan ruoka-ainesta, koska oon niin valikoiva, jotkut ehkä kutsuu nirsoksi 😀

13. Parhaat outlet-löydöt teen:
En tee. Mielummin maksan tarvitsemastai tavarasta sen täyden hinnan, jos sitä oikeesti tarviin. Harvoin lähden ihan tarkotuksella aleihin etsimään mitään, saan vaan paniikkikohtauksen siitä tungoksesta.


14. Jos saisin periä jonkun koko garderobin, valitsisin:
Rachel Zoe tai Rebecca Simonsson.

15. Seuraava ”suuri” hankintani on:
Meidän helmikuinen Australian, Fijin ja ehkä Balin matka. Haluaisin suunnitella myös jo yhtä toista matkaa, mutta kevät tulee olemaan niin täyteen pakattu kaikilta osin, etten varmaan kerkeä, kun tonne yhdelle matkalle. Tuskin kyllä riittäis rahatkaan.


16. Tyyli-ikonini on:
Ei ole, mutta Rebecca Simonsson on silti ihana 😀

17. Kenkävalikoimassani on aivan liian vähän:
Korkokenkiä, koska en käytä..

18. Unelmieni laukku on:
No jos nyt mietitään semmosta, johon mulla vois äkkiseltään olla varaakin, niin vaikka nyt Vuitton Speedy 25 tai 30 Damier Ebene Canvas. Ennemmin lähden kuitenkin reissuun, kun ostan uuden laukun, jonka voin ostaa käytännössä milloin vaan myöhemmin.

19. Käytän kuukaudessa vaate- ym. shoppailuun rahaa:
Rippuu, ehkä parisataa nykyään. Joskus en yhtään ja joskus enemmän. Käyn tosi harvoin ihan tarkotuksella ettimässä mitään, mutta jos ostan, niin ostan yleensä paljon kerralla.


20. Verkossa shoppailen mieluiten:
No tällä hetkellä lähinnä Nelly.com, löytyy kivasti halpoja ja kalliimpiakin merkkejä.


21. Suosikkimuotiblogini on:
Pidän enemmän lifestyle-blogeista, mutta muotiblogeista lähinnä sellaisista, jossa on sitä ”asiaakin”, eikä vain pelkkää kuvapläjäystä, jotka plärää läpi 5sekunnissa.

22. Olen kauneimmillani:
Kesäisin / auringossa/ onnellisena.

23. Makutuomarinani toimii:
Minä itse.

24. Hiukseni ovat:
Tällä hetkellä tosi kivat! Mutta aina takussa ja sekaisin 🙂


25. Toiveammattini on:
Ois edelleen kiva olla vaikka jonkun muotialan yrityksen alue-tai myyntipäällikkö, sisäänostaja yms, jossa pääsis reissailemaan. Tai vaikka markkinointipäällikkö jossain kiinnostavassa yrityksessä. Tai ääripäässä viestintäalan hommat jossain yrityksessä.

Ps. Päivän ja huomisenkin Jkl CityDealina 1kk kortti Kuntomaailmaan, (jossa itsekkin käyn ja oon ollut tyytyväinen) hintaan 29e, sisältäen siis salin ja kaikki ryhmäliikunnat kahdessa eri toimipisteessä. Tarjous täällä!

7 vastausta artikkeliin “25 kysymystä, taas..”

 1. Sulla on tosi valkoset hampaat, niin mitä oot oikein niille tehnyt? Koska mulla ei oo ikinä ollu ees mitenkään kauheen keltaset ja käytin viime keväänä crestin "matalin" tasosii valkasutarroja, ja hampaat valkastu vähän. Nyt käytän niitä "keski" tasosii, eikä mitään kauheeta muutosta oo tullu. Haluun noin vaaleet hampaat kun sullakin!!

 2. HEEI, sulla on tuolla aiemmassa postauksessa toi ihana h&m:n poncho. Minkä kategorian alta se löytyy niiden nettisivuilta? Haluiasin ton, mutta en löytäny sieltä 🙁

  Huippu blogi sulla! Kivaa joulun jatkoa!

 3. Oon lueskellu täältä sun blogista sun yhestä probleemasta mistä mä kans kärsin, elikkkäs kuivasta ihosta. Ite oon kans käyttäny tota lumenen vitamin c+ sarjan tehohoitoa, mutta törmäsin tossa vähän aikaa sitten lumenen toiseen tuotteeseen ja ajattelin et voisin vinkata siitä kans sulle! elikkäs kyseessä on lunmenen sensitive touch sarjan 5min sos cream rauhoittava tehovoide. Voide lupaa auttaa kuivaa, karheaa ja ärtynyttä ihoa, ja itse oon ainakin huomannu et hyvin toimii 🙂 suosittelen siis todellakin suakin testaamaan kyseistä tuotetta et jos se helpottais sunkin kuivaa ihoa! 🙂

 4. Anonyymi: hmmm en mä vaan tiedä! käytän kyllä myös sitä crestin valkaisevaa hammastahnaa! mut oot kuitenkin käyttänyt kummatkin kuurit ihan ohjeiden mukaan yms? 🙂

  Anonyymi: viimeks kun katoin ni sitä ei enää ollu 🙁 Ja kiitos, samoin <3

  Anonyymi: no tuollahan se lukee citydealin sivuilla 🙂 89e, jossei siis ota määräaikaista jäsenyyttä.

  LaaLaa: hei kiitos! oon ihan lumene-friikki, pitää napata koriin seuraavalla kerralla kaupassa kokeiluun! :)kuulostaa ainakin tehokkaalta!

 5. haluisin itsekin sisäänostajaks, mutta en tiä miten sellaiseen työhön vois käytännössä päästä :/ opiskelen kans tradenomiksi.

 6. Anonyymi: no parhaiten varmaan ylenemällä jonkun alan yrityksen sisällä, ensin vaikka myymäläpäälliköksi ja johonkin noihin hallinnollisiin hommiin, kun noista firman sisäisistä avoimista paikostahan pitää aina ilmoittaa myös sisäisesti 🙂 mut miksei siis myös ihan jonkun yrityksen ulkopuoleltakin, jos on osaamista ja mielenkiintoa alalta ja yrityksestä, tietää että mitä sen asiakkaat haluisi ostettavan, mikä menee kaupaksi yms..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.