neuLash-kuurin finaali!

Palataan jälleen ja ehkä tällä kertaa viimeisen kerran taas aiheeseen ripset. Oon nyt saanut (valitettavasti) viimein käytettyä ton mun syyskuussa tilaamani neuLashin ripsiseerumin, joka lupasi tuuheammat ja pidemmät ripset n. 10viikon käytön jälkeen.

Kopsasin tuotetoedot tuolta nettisivuilta:

”neuLash on silmäripsiä vahvistava innovatiivinen seerumi, joka tekee ripsistä luonnollisen hyväkuntoiset. Päivittäin käytettynä tuote antaa uskomattomia tuloksia jo 4 viikossa.

Kohderyhmä
neuLash on ihanteellinen tuote sekä naisille että miehille, joilla on hauraat, ohuet tai lyhyet silmäripset. Lisäksi ne sopivat henkilöille, joilla on pidennetyt ripset tai jotka käyttävät piilolaseja.


Tuotteen Toiminta
Seerumi suojaa ripsiä kulumiselta ja tekee niistä vahvat ja hyväkuntoiset. neuLash sisältää ripsien tarvitsemia proteiineja ja vitamiineja sekä pehmentäviä ja uudistavia ainesosia, jotka yhdessä vahvistavat ripsiä ja edistävät uusien ripsien kasvua. Samalla ripsien kiilto ja elastisuus paranevat. Ripsiä ravitseva hoito vahvistaa ohuita, hauraita ja lyhyitä ripsiä näkyvästi jo 30 päivässä.”

Ekan kuukauden käytön jälkeen epäilin vielä kyseisen tuotteen tehoa, mutta se epäily karis viimeistään joskus käyttöviikolla 6. Seerumia tuli sivellä ripsien tyveen päivittäin (illalla) eyelinerin tavoin, jolloin ne ravitsevat vitamiinit, aminohapot sun muut pääsivät vaikuttamaan just sinne ripsien juuriin, josta se kasvu ylinpäänsä saa alkunsa. Mun käsittääkseni tää perustuu siihen, että ripset tosiaan vahvistuvat ja pitenevät sillä, että nuo ravintoaineet estävät/ehkäisevät ripsien luonnollista putoamista. Ja ilmeisesti piti paikkansa! Oon kertonutkin aikaisemmin, että Priorin vaikutti mulla hiusten lisäksi myös ripsiin ja noi ”lähtökuvat” on siis havainnollistavat sitä, miltä ripset näyttivät ennen neuLash-kuuria vajaan 6kk Priorinin popsimisen  jälkeen. Söin tosiaan vielä reilun kuukauden ajan Priorinia samaan aikaan, kun käytin tota seerumia, mutta nää dramaattisimmat muutokset ripsien suhteen on kyllä 100% varmasti neuLashin ansiota.

Ennen.. (kaikki kuvat voi klikata isommiksi, tän kirjotuspalkin leveys aina vähän rajottaa sitä, kuinka isoks voin kuvat tänne ladata, kun yleensä ne ”katkeaa kesken” tosta oikeasta reunasta kun tää leveys loppuu kesken..)

 Lähtötilanne, kuukauden jälkeen ja nyt,
 ottaen huomioon tietty ton ripsien kestovärjäyksen, jonka otin.

En taivuta ripsiä ikinä. En edes omista ripsentaivutinta, mutta ton kuurin jälkeen mun ripset on muuttunu niin kaareviks jo ilman ripsiväriä, ettei mitään rajaa! Ton ekan kuukauden jälkeen huomasin jo ”jotain pientä”, jota nyt ei kauheesti kuitenkaan ton ekan ja tokan kuvan perusteella huomaa, mutta reilun kuukauden jälkeen se ripsienkasvu ylty ihan hulluksi! Kerkesin jo manata sata kertaa, etten enää halua pidempiä, kun niitä ei yksinkertaisesti saa laitettua mitenkään ja ne osuu jo tohon mun kulmaluuhun 😀

Tän takia en enää käytä ripsiväriä alaripsissä… Koska noita ei yksinkertasesti vaan saa enää aisoihin ja jotain rajaa nyt alaripsien pituudellakin, kaduttaa että tuhlasin sitä seerumia kokonaisen kuukauden myös alaripsiin 😀 Tekis välillä mieli leikata noi! Lisäks laitoin tässä vielä jotain puolikuivunutta Kaneboa, jonka kaivoin kiireessä jostain ja tulos on muutenkin aivan järkky, varsinkin kun on näin neuro. Tästä voi myös aika elävästi huomata ton, kuinka noiden kulmaripsien kasvu on siis ihan oikeestikkin räjähtänyt käsiin…

Ja kaivoin jotain mun ikivanhoja kuvatiedostoja, kun olin tehny meikkipostauksen joskus kesällä 2009. Siis mun mielestä mun ripset oli ”ennen” suhteellisen pitkät, mut mä oikeesti kauhistuin, kuinka tyngiltä ne näyttää tässä verrattuna nykyiseen!! Ja tätä ennenhän en ollut alottanut sitä Priorinin syömistäkään, jonkä jälkeen mun ripset kasvoivat jonkun verran pituutta ja tuuhenivat hieman.

Ripset tällä hetkellä au naturel, ainoastaan harjattu aisoihin ripsiharjalla!

Oon oikeesti kuitenkin jäänyt niin koukkuun tohon neuLashiin, että tilaan aivan saletisti toisen tuubin. Jos saan 2kk sisällä ripset, joita voi verrata suurinpiirtein ripsenpidennykseen hintaan 90e ilman mitään huolta ripsihuolloista tai irtoilevista tupsuista, niin ei voi kieltämättä valittaa. Ottaen huomioon, kuinka paljon toi seerumin käyttö yhdistettynä tähän ripsien kestovärjäykseen oikeesti helpottaa jokapäiväistä elämää. Vaikka itse sanonkin, niin joskus kun kattoo peiliin, niin ei itse välttämättä edes huomaa eroa siinä, onko meikannut vai ei! Voin todellakin suositella neuLashia oikein lämpimästi kaikille, jotka ovat valmiita maksamaan maltaita kaikesta tämmösestä pinnallisesta kauneudenhoitoon liittyvästä, kuten ainakin allekirjoittanut. Kun ekan kerran tilasin tota seerumia, aattelin hetken, että oonko nyt ihan järjissäni kun tuhlaan näin paljon aikaa ja vaivaa johonkin niinkun ”turhanpäiväiseen” asiaan, kuten ripsien kasvattaminen ja alkuun epäilinkin, että tehoaako koko neuLash enää Priorinin jälkeen mun ripsiin millään tavalla, mutta NÄKÖJÄÄN! 🙂

Ton noin 10viikkoa kestävän neuLash-tuubin hinta tuolla nettikaupassa on 89e ja tupla-paketti 158e, nettisivut saa klikattua suomenkielisiksi tuolta ylhäältä oikeasta yläkulmasta suomenlippua painamalla. Ja kertaan vielä, etten ikimaailmassa hehkuttais jotain tavaraa tai tuotetta näin valtavasti, ellen ois ihan satakakskytprosenttisen tyytyväinen sen tehoon!

34 vastausta artikkeliin “neuLash-kuurin finaali!”

 1. Musta tuntuu että mun on näiden kuvien jälkeen ihan pakko tilata toi ens kuussa kun saan rahaa… Siis jos se tosiaan toimii mullakin noin niin vau. 😀 Mulla on nyt jonkun aikaa ollut ripsipidennykset ja kyllä oon valmis maksamaan ton 89e siitä ettei miun tarvii enää maksaa huolloista! 🙂

 2. Saana: tilaa ihmeessä! ainakin tulee kokeiltua 🙂 mä jäin ainakin ihan koukkuun! varsinkin siis ton jälkeen kun kävin värjäyttämässä noi ripset vielä..

  I hate early mornings: no kuten sanoin tossakin, niin jos halut dramaattisia muutoksia, niin neuLash!! 😀 mut jos vaan ihan jotain pientä, niin ehkä se priorin. Priorinin päätehtävähän ei siis oo vaikuttaa ripsiin, vaan hiuksiin, joten mä en siitä voi taata, että muillakin tapahtuis sitä ripsienkasvua "oheistuotteena" niinkun mulla. Mut neuLash taas on kehitetty aivan nimenomaan ripsille 🙂

 3. Herraisä et on pitkät!! Uskomatonta. Mites käy jos lopettaa neulashin käytön? Ripset varmaan palautuu ja lyhenee aika nopeesti, jos ei enää käytä? :s

 4. Kirvelikö Neulashin käyttö? Olen itse käyttänyt Mircoz nimistä vastaavaa ainetta n. kaksi viikkoa ja en ole vielä huomannut mitään vaikutusta. Aine kirvelee tosin tuhottomasti ja sitä joutuu lähes poikkeuksetta silmiin kun laitan ainetta ripsien tyveen!!

 5. Anonyymi: mulla kirveli ehkä ekat muutamat päivät, tai ennemmin sillein kihelmöi ja huomas, että nyt siellä juuressa tapahtuu jotain. Mut jos tollanen kirvely jatkuu pidempäänkin, niin kannattaa varmaan lopettaa se käyttö, voi kuitenkin johtua esimeriksi allergiasta johonkin ainesosaan yms.. 🙁

 6. Kiitos vastauksesta. Se aine siis valuu aina silmiin ja sinne joutuessaan kirvelee. Mutta ilmeisesti Neulash ei valu samalla tavoin.

 7. Moi:) Ite törmäsin tähän tai vastaavaan tuotteeseen viime syksynä kauneus ja terveys -messuilla, mutta en raaskinut silloin ostaa sitä 😀 Ja nyt minulla on ripsien pidennykset, nii mitä luulet onko mitään järkeä käyttää tuotetta pidennyksien kanssa? 🙂 Tuossa mainostekstissä sanottiin että sopii myös pidennyksien kanssa, mutta onkohan siinä järkeä?:D Näkyyköhän mitään eroa?:) Kauheesti tekis mieli testata 😀

 8. Kuumanviileää: voi toki myös kåäyttää pidennysten kanssa! 🙂 mun entinen kynsiteknikko jkl kuka tekee kans ripsiä, niin otti tota myyntiin ja myy ripsiasiakkaille siinä ohella, luulisin että se auttaa pitämään omat ripset hyvinä, ettei tuu täys shokki kun ottaa pidennykset pois! 🙂

 9. Heippa! Kävin tänään kauneusmessuilla ja siellä markkinoitiin neuLashia. Vieläkö käytät sitä? Itse käytän LiLashia ja on menossa 7. viikko. Huomaan, että ripset ovat alkaneet kasvamaan!

 10. Heippa! 🙂 vaihdoin pari viikkoa sitten neulashin loputtua kaapissa odottaneeseen revitalashiin! en olekaan LiLashistä kuullutkaan, pakko googletella! 😉

 11. Moi! Miltä on Revitalash tuntunut? Siinä on kuitenkin ymmärtääkseni eri vaikuttavat aineet? Mulla on tokaa viikkoa käytössä Revitalash, ja silmät punaset… 🙁 Ajattelin, että pitäisikö koittaa tota neulashia..? Sen mitä googlettelin, niin neulash vaikuttaisi kai "turvallisemmalta" kuin revitalash, sillä tossa revitalashissa on sitä lääkeainetta mitä käytetään glaukooman hoitoon – neulashissa ei mitään sellaista.

 12. Anonyymi: moi! en ole käyttänyt revitaa enää kuukausiin, vaihdoin takasin neukkariin 🙂 mulla tuli siitä nimittäin myös tollaista luomien punoitusta.. 🙁

 13. Idol Lash täällä testissä, mut jos ei toimi niin Neulashia ostan.

 14. Moikka,

  Työkaveri laittoi linkin tästä sun blogikirjoituksesta, kun mulla on ollut 16mm ripsienpidennykset silmissä yli 2vuotta putkeen ja nyt niiden on todellakin aika lähteä. Pelkään kuollakseni ettei minulla ole jäljellä ainuttakaan omaa ripseä, joita ennen oli vaikka kuinka paljon ja ne eivät olleet edes lyhyimmästä päästä vaan päinvastoin. Vielä suurempi pelkoni on ettei omat ripseni kasva enää takaisin ja teen sekä maksan mitä vain, ettei näin ole, joten varmistelen vielä, että toimiiko tuote tosiaan noin uskomattoman hyvin?

  terkuin
  Kisu

  1. kyllä vaan!! en oo kuullut kenestäkään, kellä toi ei olisi tehonnut 🙂 jopa mun tynkäripsi-äiti on hurahtanut tohon ja ripset kasvaneet kyllä ihan superpaljon! suosittelen 🙂

 15. Kiitos. 🙂 Vielä yksi kysymys. Tilaisitko ainetta mistä? Yritin eilen tilata sitä ruotsalaisilta nettisivuilta, mutta valitessani laskumahdollisuuden, muutti kone automaattisesti tietojani ja näin ollen en saanut ainetta tilattua… Kauan siinä kesti ennenkuin tuote saapui?
  Kiitos jälleen.

  t. Kisu

  1. hmmm, maksoin itse luottokortilla joten ei mitään ongelmia ilmennyt.. en siis osaa tähän sanoa mitään 🙁 muuten olen jyväskylässä ostanut tätä, yksi kauneushoitola myy! toivottavasti onnistuu tilaus!

 16. Kiitos nopeasta vastauksestasi. 🙂 Sain omani postissa viikko sitten ja kokeilu heti aloitettu. Nyt sormet ristissä jännitetään kuinka käy. Kun katsoo sinun ripsiä, tuntuu aika kaukaiselle, että itsellä voisi joskus olla mahdollisuuksia samaan pidennysten aiheuttaman tuhon jälkeen. 🙂

  t. Kisu

 17. Heippa. Yllä olevan viestini voi poistaa, kauppaamani Neulash on jo myyty 🙂

 18. moikkelis, itse ripsientekijänä luin kaiken maailman keskustelupalstoja taas ja löysin tän sun blogitekstin ja herrrrrjumala sun ripset on pitkät! … mä ihan vakavasti harkitsen etten enää tekis kellekkää ripsiä (teen siis ihan harrastusmuodossa) koska tiiän miten se voi tehdä hallaa omille ripsille, ja kuitenkaan, kun ne ei oo luonnolliset… mun on PAKKO tilata tota. kiitoksia tästä postauksesta, linkitän tätä kaikille eteenpäin 😀 t.annika

  1. Neulash toimii tälläkin tytöllä 😉 Neljän kuukauden jälkeen on yli puolella kasvanut… Monet ei usko näiden olevan edes omat ripset 😀 Miettii miten paljon nää kasvaakaan ;)Suosittelen lämpimästi!!!!

 19. Moikka!
  Jääkö tähän Neulashiin sitte niin sanotusti "koukkuun" että jos käytön lopettaa vaikka ton 3ml tuubin jälkeen, niin pysyykö ripset niin pitkinä vai palautuvatko ne pikkuhiljaa takaisin luonnollisiksi ripsiksi vai romahtavat kertaheitolla alas? =)

 20. Mun mielestä kirjoittajalla on jo ihan luonnostaan erittäin kauniit ripset, joten en ymmärrä miksi olisi tarvetta saada ne muutamaa astetta vielä pidemmiksi, käyttäen tuotetta jonka riskejä ei varmastikaan kaikkia vielä tiedetä, mutta osa jo tiedetään. Olet kaunis ilman tuota tuotettakin, joten kannattaako ottaa riskiä 🙂 meille on annettu vain nämä yhdet silmät, ei leikitä niillä <3 ei ole tarkoitus loukata kommentillani.

 21. No nyt on eka kerta kun kokeilen ihan tän sivun takia NeuLashia, tilasin viime sunnuntaina ja jo torstaina se oli postissa. yhtään ei kirvele eikä tunnu mitenkään pahalta, palaan asiaan joskus Tammikuussa ja kerron miten kävi!!!

 22. Ihanan näköistä,hampaat on suorat ja suorastaan hohtaa liidunvalkoisina,silmät on siniset(luonnostaan) ilmeisesti? No sitten oon kade,itel luonnostaan on vihreet silmät..:(
  Eipä maha mitää,paitsi piilareilla..Mut en oo vrma uskallanko käyttää niit, tai sit kuvanmuokkauksella voi leikkkii sinisilmäst 😀 No välil kameraki vääristää, saa silmät näyttää siniset, jostai kumman syystä:D Ja viel pitkät ripset sulla, kaunista kertakaikkiaan!

  1. Hei sinä vihreäsilmäinen! Täällä toinen mokoma ja joskus mietin et miks ei voi olla siniset silmät, mut sit sain tietää, että vihreäsilmäisyys on itseasiassa yksi sinisilmäisyyden muoto, mutta PALJON harvinaisempaa kuin sinisilmäisyys – vain n. 2% maailman väestöstä on vihreäsilmäisiä, joten älä ihmeessä ole ainakaan kateellinen kenenkään muun silmistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.