höpönhöpö-keskiviikko

Ihan hassua, mutta toisaalta tosi huojentavaa, että mulla on nyt loppuvuodesta ollut töissä lähinnä tulorajojen vuoksi vaan mun minimi-sopparitunnit, eli vaan pari tai muutama hassu vuoro viikossa, koska nyt oon päässyt virittäytymään oikein kunnolla tämmöseen joululoma-tunnelmaan, mitä en oo kokenut vuosikausiin! En ees halua miettiä vielä sitä parin viikon päästä alkavaa raatamista taas, joten nyt saa mun mielestä ihan hyvällä omallatunnolla kuluttaa päivät ihan vaan lukemalla yökkärissä sun muuta.. Eikö muka?!

Oltiin eilen Bixun kanssa kylässä Inalla (eli Bixun kummitädillä :D), katottiin varmaan monta tuntia netistä hauskoja videoita ja muuta yhtä turhaa.

 Meille tuli nälkä ja koska ollaan maailman laiskimpia, tilattiin taaas Gastronautista ruokaa.. Oon tartuttanu tän Inaankin, kun tää nyt vaan on niin helppoa! Oon mainostanu Gastronauttia jo niin monta kertaa, että ne ois mun mielestä mulle velkaa ainakin yhdet ilmaset sapuskat. Varsinkin ihan siks, että ne tavalla tai toisella mössi ne kolme ekaa kertaa, kun tuolta oon tilannu…ja silti tilaan edelleen.

 Nam! Oli onneks eri kuljettaja kun kaikkina niinä kertoina, kun oon tilannu kotiin ruokaa. Luojan kiitos.. Se ois varmaan ajatellu musta, että toi akka ei varmaan osaa keittää ees perunaa, kun tilaa jatkuvasti kotiin ruokaa 😀

Bixun poikaystävä
Ja se mun MSCHIC:in tilaus tuli eilen! Oli vielä lisäks pakattu varsin söpösti!

Ja siis mä en nyt oikein ymmärrä mikä toi yks bonus-ripsiväri on, koska luulin, että niitä ois tulossa vaan se 3kpl 😀 Mulla on tällä hetkellä ehkä 10 käyttämätöntä ripsiväriä kaapeissa, enkä tosiaankaan (oikeesti) tarviis yhtäainutta ylimäärästä, joten aattelin kyhätä jonkun semmosen arvonnan tai vastaavan, jos jollain muulla ois vähän parempaa käyttöä kenties. Odotan tosi innolla, että pääsen testaamaan noita 3D- ja XRATED-mascarioita! Niistä raporttia myöhemmin..

Eikä toi tilaajalahjana saatu huulipunakaan (tummempi) itseasiassa oo yhtään niin pahan sävynen, kun siinä tuotekuvassa, mutta koska oon maailman huonoin käyttämään huulipunia, voisin ehkä luopua siitäkin. Tota vaaleampaa tosin kokeilin eilen ja se oli ihan kivaa- jopa mulla! 😀
Nyt äkkiä toinen kuppi kahvia, jotta saisin nää aivot taas toimintaan! Sain eilen Inalta lainaan Elina Tiilikan Punaisen mekon ja voisin kohta alotella sen parissa, kun sain vihdoin ja viimein Mankellinkin alta pois.
Ja hei! Mitä Jyväskylässä tapahtuu huomenna?! Mulla ei edelleenkään oo mitään uv-suunnitelmia, joten saa mielellään kertoa vinkkejä!

5 vastausta artikkeliin “höpönhöpö-keskiviikko”

  1. Joo, pidä arvonta ja laita toi X-Rated siihen, pliis. :/ Mä oon ettiny tota mut en oo löytäny.

  2. Anonyymi: oh no! no xtratedia en kyl varmasti ainaskaa laita siihen, kun niitä tuli toi yks ja odotin sitä kans ite innolla 😀 eiks niitä muka oo tuolla nettikaupassa enää?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.