sitä ja tätä

Oon tänään juossu ympäriinsä hoitamassa miljoonaa asiaa ja musta tuntuu, että mun pää räjähtää ihan just! Lisäks mulla on tällä hetkellä aikalailla semmonen aavistus, että kyyhötän huomisen Ronjan kanssa sen luona sipsikulho sylissä sohvalla (se mun upee uv-mekko päällä), koska ei olla edelleenkään oikein saatu kehiteltyä mitään ja sattuneesta syystä mun opiskelijakortti on tällä hetkellä teillä tietämättömillä, joten jotkut ”vuoden kovimmat kekkerit” Helsingissä on nyt ilmeisesti aika poissuljettu vaihtoehto, ellei joku halua maksaa mulle junamatkoihin 80euroa.. Tähän perään haluaisin lisätä miljoona huutomerkkiä, mutta säästän teidät siltä tällä kertaa. Toisinsanoen mulla on taas tänään ollut niin semmonen suorituspäivä, ettei mitään rajaa. Vaikka mun ihan oikeesti vaan piti olla ja levätä.. Vielä pitäis laittaa pyykit kuivumaan, tiskata pari astiaa (argh..), laskea mun tammikuun tuloja-ja menoja valmiiks, lisätä huuto.nettiin myyntiin lisää juttuja, jotka löysin äsken kaapista, vähän siistiä täällä, kun Ronja tulee illalla syömään mun kaa lohipastaa (jota ennen pitäis kans keretä pienelle kävelylle), kattoo mun kalenterista tammikuun aikataulua ja ties vaikka mitä muuta.. Ja mitäänhän näistä ei tietenkään vois siirtää esimerkiks huomiselle tai vaihtoehtoisesti viikonlopulle, vaan mun on pakko taas olla koko aika tekemässä maanisena jotain! Lisäks koitan just selata ebookersilta lentoja Helsinki-Sydney, mikä on yllättävän vaikeeta, kun toisen pitää varata pelkkä meno ja toisen menopaluu, blaah.

Jossei joku muuten oo huomannut, niin Bubbleroomista löytyy nyt myös valkoisena ja mustana tota D.Brandin Eskimå-untuvatakkia! Ja hinta on tosiaan sen 50e halvempi Nellyn hinnasta, eli 199e. Hamuilen edelleen ton valkosen perään ja pitäis vissiin toimia taas melko nopsaa, katoin eilen, että noita on enää vaan kahta kokoa jäljellä! Miks mun pitää olla niin laiska, etten jaksa lähteä tonne hälinän keskelle vaan ettimään toista toppatakkia? (Tai no varmaan just siitä kirotusta hälinästä johtuen, varsinkin nyt. Hiton alet!) Alan olla jo tohon mustaan Eskimåånkin ihan umpikyllästynyt, kun se on ollu näillä pakkasilla mun lemppari-lämmike ever, varmaan joka päivä!

Ps. Katoin muistaakseni maanantaina Prismaa tai jotain ja siinä oli joku mies, jonka aivot oli jäänyt semmoselle pakkokäynnille, että se aivotoiminta pysyi koko ajan niin vilkkaana, ettei se siis yksinkertaisesti saanut nukuttua. Ja sitten se kuoli. Se oli pelottava. Sit tais vaihtua kanava, eikä selvinnyt oikein, että mikä sitä oli vaivannut, mutta mua jäi häiritsemään!

Pps. Sori tosi sekavasta postauksesta ja taas lievästä tunteenpurkauksesta. Nyt mun on vaan pakko keittää kuppi pikakahvia ja koittaa hetki lukea vaikka jotain blogeja 😀

4 vastausta artikkeliin “sitä ja tätä”

 1. Kiva kun kirjotit just nyt tosta 200e takista, koska tilasin samalla hinnalla kasan juttuja nettikaupoista ja tuli vähän huono omatunto, mut nyt sain taas yhden lisäperustelun, että sain sentään paljon kaikkea sillä hinnalla kuin vain yhden takin ;D 😀

 2. Katsoin saman dokumentin!:) Se sairasti tätä http://fi.wikipedia.org/wiki/Fataali_familiaalinen_insomnia … Ja siinä esiteltiin sukuja joissa tuo tauti vallitsee.. Ja siinä kerrottiin, että tuo on n. 40 suvulla maailmassa ja että niiden jäsenet (jos ovat perineet geenin) kuolevat aina keskimäärin 50 vuotiaina tuohon sairauteen!
  Eli kun se sairaus iskee joskus keski-iässä menettää nukkumisen taidon ja valvoo reilu kuukauden putkeen ja kuolee… Ja tosiaan ei ollut hoitoja tuohon tautiin..

  Se oli tosi ahdistavaa katseltavaa.. Alkoi heti posettamaan, että josko ei saakaan ensi yönnä nukuttua!! Ärsyttää, että katsoin koko dokkarin!

 3. Moikka,
  Oisko mitenkään mahdollista että tekisit postauksen, jossa keroisit mahd. monia luotettavia nettikauppoja?Itse tiedän vain nellyn, asoksen ja h&m ja ne on jo niin läpi puhki koluttu että sieltä ei löydä enää mitään:))
  kiitos jo etukäteen!

 4. Carolina: haha, hyvä että joku ajattelee noin päin 😀 mä ajattelen sen sillein, että yks laadukkaampi korvaa ne kymmenen halvempaa vaatetta ja kestää käytössä moninkertaisesti pidempään 😀

  Anonyymi: hyi kauheeta!! kiitti kun nyt selvensit tän mulle, oli todellakin ahdistavaa!

  Anonyymi: no kun mäkään en tilaa muualta kun noista, joten ei oo kokemusta kauheesti muista 🙁 ellei sulla ollu siis jotain tiettyä mielessä. Feeluniquesta ja beautybaystä tilaan hiusjuttuja ja ne on kyllä luotettavia paikkoja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.