uv

Iik! Meni tietty pilkkuun asti Bra:ssa (eka Shakerissa, joka oli aikalailla typötyhjä) ja oli itseasiassa kivoin uusi vuosi moooneen vuoteen, koska viimeiset 3v oon lähinnä kyyhöttäny kotona, koska oon pelänny noita uv-ruuhkia baareissa, jotka näköjään oli aivan olemattomat johtuen varmaan just siitä, että kaikki koitti välttää sitä baariin menoa, mikä oli ainakin meidän kannalta ihan vaan positiivinen asia (paitsi että miks valomerkki tuli ihan liian aikasin?! kuten aina..).. 😀 Tuli naurettua ainakin tuhannet naurut, nähtyä tuttuja ja kavereita, puhuttua (taas) ruotsia ainakin tunti (mikä oikeesti on Jyväskylässä tosi harvinaista, kaikki kanssapuhujat saa kaikin mokimin ilmottautua) Ja mitäs vielä! No, pääasia, että säästyttiin niiltä järkyiltä jonoilta, joita etukäteen pelättiin, niin ulkona kun baaritiskilläkin! Jeah! Vaikkei Bra:ssa ollutkaan tarjota mun tänhetkistä lemppari-biisiä, josta ihan puolikas miinus.. Meillä on kylässä taas toi pieni toy-villis Hani ja koitan vihdoin saada noi hauvatkin nukahtamaan, joten huomisiin ja maailman ihaninta uutta vuotta niille, keille nyt syystä tai toisesta jäi toivottamasta!

En ees ymmärrä miks oikeesti avasin enää koneen klo 5.00, mutta nyt nukkumaan!!!

Miten meni toisten uudet vuodet? Koitettiin saada paria hassua sädetikkua syttymään, mut se oli ilmeisesti tulitikkujen (ja pienen viiman) kanssa täysin mahdoton yhtälö, joten säästyypi taas seuraavaan vuoteen. Kuten myös tinat, joita ei vaan ehditty valaa. Alan iltasaduks selaamaan läpi tota mun illan kuvasaldoa 😀

Ps. Ja terkut vielä niille parille ihanalle lukijalle, jotka tuli eilen moikkaamaan Bra:ssa!!! Olitte ihania 🙂

5 vastausta artikkeliin “uv”

 1. Moikka Iines, oon lukenut sun blogia varmaan pari vuotta(?), tai ainakin todella pitkään…
  Mut jokatapauksessa, on jänyt epäselväkis, siis oletko suomenruotsalainen vai muuten vain lahjakas ruotsin kielessä?

 2. Oi vitsi, niin mistäpäin sä olet?:) Olis kivaa törmätä suhun:)

  Ja jos ehdit niin haluaisitko valaista mikä idea tossa twitterissä on?:D Luetaa vaan toisten päivityksiä?

  Eikö siel oo tarkoitus jutella? Ja kuviakaan siel ei vissiin ole kuin aina vain se profiilikuva?

 3. vitsi olit mennyt varmaan jo brahan kun tulin shakeriin..siellä ei ollu tungosta missään vaiheessa mut loppuillasta vähän enemmän porukkaa kuitenkin 🙂 Me viihdyttiin siellä loppuun asti,se oli poikkeuksellisesti puol4 auki…Ihanaa uutta vuotta Iines!:)

 4. Hyvin meni oli hauskaa ! Mäkin oon kyllä vielä ihan töttöröö, mutta pakko mennä tänään urheilemaan !

 5. Anonyymi: siis oon asunut lapsena Tukholmassa muutaman vuoden just sillon kun kieli "juurtuu" ja osaan sitä aikalailla siks. Oon käyny pari vuotta siis ihan täysin ruotsinkielisessä koulussa 🙂

  Anonyymi: Jyväskylästä! 🙂 joo se kai twitterin idea vähän on, että voi kyttäillä toisten päivityksiä hahaha 😀 ei siellä voi oikein jutella (kai), valitettavasti..

  Lumo^: joo, no meille selvis sit Bra:ssa, että joka paikka oli ollu ihan tyhjillään alkuillan 😀 hitto mentiin just ristiin! Ja samoin!!

  Laura: haha, mä en ois todellakaa vielä eilen jaksanu ulos 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.