höpönhöpöä..

Äh. Musta ei ollut tänään sittenkään töihin lähtemään ja sain luojan kiitos vaihdettua mun vuoron ihan viime tingassa ihanan työkaverin kanssa. Mulla oli jo eilen havaittavissa pientä arkuutta kurkussa, tänään taas oli ääni ihan hiton käheenä, muuten vaan ihan kauhee dingdong olo, mittari näytti eka tosi huolestuttavia alle 36c-lukemia (en edelleenkään luota noihin digitaalisiin..), kunnes ne lukemat parissa tunnissa kohos sinne 37c paremmalle puolelle. Siis mä en ymmärrä, että onko mut jotenkin kirottu tai jotain, mutta tuun tavalla tai toisella poikkeuksetta AINA kipeeks, kun oon ollut baarissa! Olin sitten ihan vaan yksillä tai parilla, nytkin join baarin puolella muutaman drinkin, ainakin 6 tuoppia vettä ja olin suht.selvinpäin ja silti nukun yli vuorokauden sen jälkeen! En ymmärrä vai pitäiskö vaan hyväksyä se, että on tulossa vanhaksi tai jotain.. tämmöstäkö se sitten on, voiko joku kertoa?! Onneks mulle on tulossa apteekista buranaa ja 1g pore c-vitskuja, ois tosi kiva jos tää ois tämmönen ihan vaan pikainen flunssan alku, joka mielellään katoais huomisaamuun mennessä.

Ja sama videolla. Saa ihan luvan kanssa repeillä näille mun hölmöille jutuille 😀 Oon koittanut nyt pari tuntia lukea tota Tiilikan Punaista mekkoa ja oon jo päässyt yli puoleenväliin, ei Ina ihan suotta kehunut!

Ja joo, vastaan noihin viimeisen kymmenen postauksen kommentteihin heti kun jaksan, kerkeän ja niin edespäin.. Pää tällä hetkellä niiin tyhjä. Toivotaan, että oon huomenna taas takas normaalien ihmisten kirjoissa (tai ainakin melkein normaalien..) 😀

27 vastausta artikkeliin “höpönhöpöä..”

 1. ei TODELLAKAAN häritse yhtään, päin vastoin, oot niiiiiin täydellisen ihana:)! voi sua raukkaa, toivotaan nyt et paranet!! hitsit ku oot tollain kaunis söppänä <3! ja oon rakastun sun hiuksiin! Oikein hyvää uutta vuotta, ja pikaista paranemista! Juo paljon lämmintä:)

 2. Voi ei häiritse.. Lisää vaan videoita tulemaan! 🙂 Olet ihanan luonnollinen ja "tavallinen" näissä videoissa ja näitä on aina ilo katsella.

  Minusta näitä videoita voi tulla vaikka joka päivä, enkä ymmärrä miksi jotakuta häiritsisi, hän voi ne sitten itse skipata jos ärsyttää 😀

 3. Mulla oli yhdessä vaiheessa sellanen vaihe kans että tulin aina baarin jälkeen flunssaiseksi! Ja tavallaan huvittavaa, koska mä jaksan kännissäkin desinfioida sekä pestä käsiä ja huolehtia hygieniasta. 😀 Ehkä se valvominen ja kaikki jotenkin alentaa sitä vastustuskykyä sitten!

 4. Heei koita parantuu! Ota vähän buranaa nassuun ja vettä paljon. Kannattaa myös syödä banaanii, en tiiä miks se auttaa, mut joskus joku sano et kipeenä kannattaa syödä banaanii ni oon sit aina ruvennu syömään. En tiiä siit et auttaakss se ees paljoo! 🙂
  Mutta joka tapaukses noi sun videot on ihania! joten, niitä vaa lisää 🙂

 5. mun mielestä on kiva kun teet noita videoita! lisää vaan videoita tulemaan 🙂 parane pian!

 6. ei hitsi löysin sun blogin vasta tänään ja oon jo jonku verran kahlannu sitä läpi, oot niin ihanan symppis ja ihana! laitanpa heti blogin suosikkeihin 🙂

 7. vaikuttaa, et todistelet kipeyttäs duunin vuoksi..? vähän kyseenalaista.. en tiiä.

 8. Heips! Kaipailisin vähän vastauksia. Googlen kautta päädyin blogiisi lukemaan kirjoitusta emu-tilauksestasi. Haluaisin kuulla, että olitko tyytyväinen natureshoppiin ja saitko tullimaksut lopulta takaisin? Jos oikein ymmärsin asut myös Jyväskylässä? Mistä saakka jouduit sitten hakemaan kengät tullista? Ja kauanko kenkien saapuminen tilauksesta -kotiin kesti? Kiitos jos viitsit vastailla 🙂

 9. Lisää vain videoita! 🙂 Ovat tosi kivoja ja ei tarvii lukee vaan voi vaan kuunnella eli hyvä juttu tällaiselle laiskalle lukijalle :D.

  Paranemisia! Voin sanoa, että täällä toinen vanhus, jolla meni kans se yks päivä palautumiseen ihan vaan väsymisen takia. Ei tullut edes juotua juuri ollenkaan uutena vuotena mutta kukuttua ylhäällä myöhään sitten senkin edestä…

  Ihana blogi muuten sulla! Tykkään PALJON!

 10. käytätkö unilääkkeitä ku vetelet yli vurokauden unta??
  kyllä mäki pystyn, lääkkeillä.

 11. OII nää on ihania nämä videot! 🙂
  Opiskeletko tai missä olet opiskellut ja mitä teet työkses? olis aivan ihana semmonen päivä Ixdun kanssa postaus, kuvaisit just kaikki mitä syöt milloin heräät mitä teet ym hih 🙂

 12. olet niin söpö videoissa:)
  hei liikutko kuinka paljon ja millasta liikuntaa? sulla on aivan ihana kroppa ja iho. kerro niiden salaisuus:) entä millaista ruokaa syöt yleensä? postaus niistä olis varmasti monen mieleen:)
  paranemisia<3

 13. Anonyymi: hahah kiitti <3

  Anonyymi: no hyvä että jotakuta kiinnostaa 😀

  Tiia: no niin voi olla, koska en ymmärrä! 🙁

  Anonyymi: haha, jee meillä on banaania, otan sellasen heti aamipalaks 😀

  Anonyymi: Ginasta joskus ehkä vuos sitten 🙂

  Anonyymi: haha, kiva jos tykkäät 😀

  heidi: Jee! ja kiitti 🙂

  Anonyymi: no viimeks tuli sit 3viikon krapula 😀 sitä ennen kahden 😀 nyt ainakin jo kolmen päivän 😀

  lode: noniin, eli lisää videoita sitten kehiin vaan 🙂

  Anonyymi: kiitos paljon! 🙂 kiva että tykkäsit!

  Anonyymi: mun ei onneks tarvii todistella mitään, oon ollu viimeisen 2kk aikana 3viikkoa saikulla, joten ihan suosiolla annoin eilisen vuoron POIS joten en hakenut saikkua, enkä meinaa hakea nytkään, koska en vaan kehtaa, joten suuntaan töihin kuumeisena tänäänkin, vaikkei oikeesti tiiätkö kauheesti jaksais..

  Anonyymi: joo haaha 😀

  Vaahtera: hei, olin tyytyväinen, hain kengät tullista, koska tilasin kahdet, niin tullisumma ilmeisesti ylittyi. Sain tullit takaisin lähettämällä natureshopin aspa-mailiin liitteenä tilausvahvistukseni ja kirjotin siihen, että maksoin tulleja niin ja niin paljon , luottokortin numeroni on diipadaa.. paketti tais tulla alle viikossa 🙂 kannattaa tilata vielä kun ehtii, nehän lopettaa yhteistyön Emun kanssa! ainiin ja Jyväskylän tulli on siis seppälänkankaalla jos sitä tarkotit, muiden kaupunkien tulleista ei oo mitään hajua 😀

  ANonyymi: jee, videoita tulee heti kun keksin taas jotain tyhmää kerrottavaa 😀 Ja kiva jos tykkäät, pysyhän lukijana jatkossakin. Täällä toinen jota väsyttäis vieläkiN!

  ssussuu: haha joo, voin kyllä olla aika zombie 😀

  Anonyymi: no en todellakaan. sikshän tää onkin niin outoa.

  Anonyymi: opiskelen amk-liiketaloutta ja oon glitterissä töissä, oon tehny pari semmosta päivä iineksen kanssa postausta, löytyy tästä http://it-aint-hard-to-tell.blogspot.com/2010/05/paiva-iineksen-kanssa.html ja tästä http://it-aint-hard-to-tell.blogspot.com/2010/11/paiva-iineksen-kanssa-vol2.html 🙂

  Linda: no nyt en oo juossu hetkeen kun on ollut kovat pakkaset, mut lähinnäö reipasta kävelyä, juoksua ja sit ihan kuntosalia 🙂 syön muuten ihan normaalisti, mut koitan välttää kaikkea moskaa, esim jotain mäkkäriruokaa, josta tulee vaan huono olo, enkä syö tai juo ollenkaan mitään sokeripitoista 🙂 voin tehdä joskus, vaikkei niissä kyllä tosiaan mitään ihmeellistä ole!

 14. hei ihan näin ohimennen tuli vaan mieleen noista sun oireista, että ootko käyny mittauttaa kilpirauhasarvot? niissä voi olla jotain häikkää ku vetelet tommosia määriä unta 😀

 15. http://www.poliklinikka.fi/?id=5593004&page=3328394

  tässä vielä linkki viitaten tohon ylempään kommenttiin. Käy lukasemassa 🙂

  mulla heitteli kilpirauhasarvot tossa viime kesänä ja oli just noita sun oireita, eli oisin voinu nukkua 2 vuorokauttakin putkeen ja ääni oli käheenä ja jatkuvasti joku pikkuflunssa vaivas.

  T. yllä oleva anonyymi

 16. Anonyymi: jee 🙂

  Anonyymi: mulla on ennenkin epäilty noita, kun oon ollu pitkiä aikoja sairaana yms.. mut muutama viikko sit kun olin 3viikkoa taas kuumeessa, ni mulla otettiin kaikki maailman verikokeet, eikä niissä ollu mitään poikkeavaa! Pari edellistä viikkoa mulla on ollut lähinnä vaikeuksia saada unta tai nukkua yli 6 tuntia jonkun varmaan stressin takia, niin tää on varmaan joku stressin purkautuminen nyt, kun on jouluna saanut levätä ja keho ottaa nyt "takas" kaiken menetetyn unen tai jotain 🙂

 17. Nukuit yli vuorokauden?? Siis 24 tuntia??? Tarkotitkohan, että kellon ympäri??

 18. Anonyymi: juujuu, olin sen 30h sisään hereillä reilun tunnin, katoin jotain surkeeta leffaa ja söin jotain.. mutta kyllä! Ei mitään epätavallista mulle baarireissujen jälkeen, vaikka oisin juonutkin esim. vaan 2 juomaa tai jotain.. en ymmärrä.

 19. C vitamiinia pitää muuten nauttia kipeenä vähintään 3g et siitä olisi jotain hyötyä ja D vitamiinia kannattaa syödä 5000IU päivässä, paitsi ehkä kesällä jos viihtyy paljon auringossa, yliannostusta on vaikea saada niin ei sillee haittaa.
  http://www.iherb.com saa vitamiinit edullisesti, jos et oo jo tilannu niin kannattaa harkita, paljon halvempaa kuin Suomen ylihintaiset ja pienitehoiset vitamiinit joista ei paljoa ole hyötyä.
  Buranan hyöty on vähän ristiriitainen, se vähentää särkyä mut voi pidentää kuumeessa olo aikaa.
  Kipeenä työskentely ei ole myöskään ihan viisasta pidemmän päälle, jos ei keho saa kunnolla lepoa ja aikaa parantua, niin siinä jää äkkiä sairauskierteeseen ja jälkitautia tulee jos jonkinmoista joista on vaikea päästä eroon.

 20. Anonyymi: joo mä otankin yleensä melkein aina ton 2g c-vitskua päivittäin, että piristyis aamulla tarpeeks. Noita vahvempia d-vitamiineja on pitänyt tilata jo pitkän aikaa, kun noita mietoja on niin tuskaa napsia se 4-5päivässä, joten kiitokset nettikauppavinkistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.