vielä yksi vuoro..

Ihkuu, huomenna vapaapäivä! Tai no tuplaihkuu, kun mulla on itseasiassa koko loppuviikko vapaata, kuhan vaan jaksan eka raahautua tänään iltavuoroon. Musta on masentavaa lähteä töihin niin myöhään, että on jo valmiiks pimeetä, varsinkin kun käy aina just sillein, että herään ihan superaikasin niinä päivinä kun alkaa myöhään työt ja joutuu koko päivän vaan odottamaan sitä töihin lähtöä.. Mun sisäisestä kellosta alkaa muutenkin aina hiipua veto aina iltapäivällä, oisin maailman onnellisin, jos saisin työskennellä aina 8-16 tai vaihtoehtoisesti 7-15. Sais aina ihan täydet adhd-työpanokset jo ekoista aamun tunneista alkaen 😀

Olin taas eilen vähän koomassa..

Meidän pitäis huomenna vihdoin ja viimein varata Ronjan kanssa niitä meidän lentoja! Ja kuulutan täällä jo etukäteen, että mikäli tätä lukee joku Sydneyssä asuva suomalainen (haha, tai siis ei tietenkään pakko olla suomalainen :D), joka on ihana tai muuten vaan kipeesti rahan tarpeessa (tai tuntee jonkun tämmösen) ja haluais ehkä majoittaa helmikuun puolestavälistä alkaen esim. viikoks tai muutamaks päiväks kaksi rehellistä ja tosi kivaa tyttöä rahallista korvausta vastaan, niin saa ilmoittautua sähköpostitse ixdu87@gmail.com. Musta on maailman raivostuttavinta selata noita hotelleja ja koska se Ronjan vaihtokoulu on mössiny pahasti sen vaihtohakemuksen kanssa (toisinsanoen hukannut sen), se ei voi vielä alkaa etsimään asuntoa tai solmimaan vuokrasopparia.. Mulla ei oo henk.koht mitään huonoa sanottavaa Jamkin Liiketalouden yksiköstä, mutta siellä Maratan puolella ei tunnu (edelleenkään) toimivan oikeesti yhtään mikään. Toisella alkaa lukukausi Sydneyssä maaliskuun alussa, eikä Jamkista, saati sieltä koulusta Sydneystä osata sanoa juuta eikä jaata esimerkiks siihen, millon tää vaihto niinkun virallisesti alkaa tai loppuu tai onnistu ylinpäänsä ees vastaanottamaan tarvittavia asiakirjoja, jotta toinen vois esimerkiks alkaa hakea viisumia, saati sitten alkaa hoitaa muita juoksevia asioita, kuten tän Suomen kämpän vuokraamista ynnä muuta aika oleellista. Ja oikeesti näitä virallisia päiviä ynnä muita on odotettu nyt ainakin se 4kk.. Mua niin raivostuttaa Ronjan puolesta. Samalla oon oikeesti niin onnellinen, etten enää opiskele Maratan puolella. Äääääää!

Nyt Been kaa ulos ja töihin!

Ps. Sain taas lisättyä pari juttua huutikseen, kohteet täällä!!

Pps. Surullista, Bixulla on juoksut ja se on ihan masentunut. Makaa vaan 🙁

11 vastausta artikkeliin “vielä yksi vuoro..”

 1. Heippa! aloitin blogisi lukemisen ehkä kuukausi sitten ja luin sen kokonaan läpi yhdeltä (hyvin pitkältä) istumalta. Aivan ihania juttuja ja todella kiva että päivität niin usein! :)Olet ihan ehdottomasti lemppariblogeejani!

 2. Mua ei ainakaan yhtään haittaa et teet videoita ! Päin vastoin, oot tosi luonteva ja must on kiva kattella näitä.. Ja kiva et oot alkanu postailla useemminkin.
  I like your blog 🙂

  Hei niin, noita solkkuvoiteita myydään ainaskin Helsingissä monissa solkuissa + kauneushoitoloissa oon nähny ! Ei nyt tuu mieleen mitään nimeä mut oon noit kyl nähny semmosia isojakin purkkeja—

 3. anteeks..repesin heti videon alussa kun tuo moo-oii tuli niin söpösti 🙂 ihana oot!

 4. Mistä toi ihana paita on? 🙂 sulla on tosi ihana blogi, ja videopostauksia vaan lisää!

  Karoliina

 5. hei oikeesti vaikutat maailman masentuneimmalta ihmiseltä kun mumiset näihin videopostauksiin vasta heränneenä 😀 ei siis pahalla, mut oot oikeesti tosi nätti niin hymyilisit joskus 🙂 ei siis oikeesti pahalla. jotenkin vaan repeilen aina näille sun videoille kun oot niin sad face ja puhut vaan masentavista jutuista

 6. Anonyymi: nooooo ilmeisesti ei…… oot tervetullut moikkaamaan mua luonnossa, osaan puhua niin nopeesti ettei sun pienet aivos pysy mukana alkuunkaan 🙂

  mari: haha apua, et kai oikeesti lukenu läpi? 😀 ja kiitokset <3

  Laura: joo, saa nähdä millon tää innostus lopahtaa 😀 oon siis koittanu ettii tota solkkujuttua kaikista nettikaupoistakin, mut just tota ei siis enää saa mistään, kun sitä ei kai enää valmisteta 🙁 kaikkia muita kyllä löytyy!

  Maaria: haha joo, väsynyt kun on 😀

  Anonyymi/Karoliina: Victoria's secretiltä. Suuret kiitokset <3

  Anonyymi: höh, kurjaa jos oot saanut tommosen vaikutelman! Oon kyl tehny noi vikat 2 postausta puolikuolleena väsymyksestä ja flunssassa, mikä voi kyllä olla syy tähän 😀

 7. oot niin symppis! sun blogista on tullu ihan mun lemppareita täs talven aikana, vaikka oonki lukenu tätä jo kauan 🙂 videot saa mut hyvälle tuulelle, ihana ku joku ees höpöttää! just muutin omaan kämppään eikää tääl oo ketää muita 🙁 poikaystävä pääsee sentää pe intist kokonaa pois jihuu ;D
  -s

 8. Voi kun itekkin olisin aina noin kaunis just päikkäreiltä herättyäni:D<3

 9. Mäkin haluaisin olla aina töissä 8-16 tai vielä parempi 7-15! Perfection!! :DD Mutta joo jos on töitä tiedossa illasta vasta niin koko päivä menee pilalle ku ei pysty kunnolla rentoutumaan!

 10. Anonyymi: ihana kommentti <3 höh! onneks ei tarvii sunkaan olla enää yksin 🙂

  Anonyymi: hahah 😀

  Audrey: Nojooo ois NIIN täydellistä! se on kauheeta kun joutuu odottamaan koko päivän sitä työpäivää eikä pysty todellakaan rentoutumaan tai keskittymään mihinkään! 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.