EMUjen pelastustoimia!

Jouduin eilen sanomaan heipat sille ihanalle Canonin lainakameralle, vaikka oli niin lähellä etten ois ruikuttanut lupaa saada pitää sitä vielä edes yhden viikon. MUTTA! Onnistuin sentään tekemään myös suuria ihmeitä, toisinsanoen pelastin mun EMUt kuoleman kielistä tommosen Biancon Combi cleanerin ja mokkaharjan avulla, jotka löysin kaapista! Pyöritin tolla harjan muovi/metallipuolella noi EMUjen pinnan huokoset auki, hinkkasin vaahdotetulla mikrokuituliinalla ja johan toimi 🙂

Hurraa! Pitää vaan muistaa laittaa nyt vielä uus tupla-kosteussuoja päälle. Tästä tulikin mieleen, että missäköhän ne mun uudet EMUt luuhaa. Musta tuntuu, että kaikki mulle tulevat paketit jotenkin vaan jymähtää jonnekkin matkan varrelle..

Mun kameran kuvasaldo lauantailta (ja ylinpäänsä koko viikonlopulta) on maailman onnettomin, mutta oltiin siis Merin ja Annan läksäreissä ja kyseessä oli siis naamiaiset. Ja koska jouduttiin siirtymään meidän asuja koskien plan b:stä plan c:hen, oli onni että Ronjalla oli tarpeeks paljon ideoita ja kekkas, että voidaan olla vaikka Havaijilainen rantabändi. Keksin yhden biisinkin tolla meidän kitaralla, mutta unohin varmaan tunnissa miten se soitetaan.

5e = katusoittajan päiväpalkka 😀

Haha, meitä on luultu 3päivän aikana jo kahdesti Ronjan kanssa siskoksiks!

Liikutuin maailman eniten, kun Meri sanoi, että sen oli pitänyt ettii ihan vaan meitä varten Gay Fish tonne bileiden soittolistalle, muttei ollut kerenny!!

Mä oon tässä nyt reilun viikon koittanut ymmärtää, miten semmonen lapsille tarkotettu menthol-nenäpuikko voi olla oikeesi sata kertaa vahvempi, kun semmonen aikuisten?! Sain äsken siitä taas niin kamalan nenä-krampin, että meinasin alkaa itkeä! Tuntu kun joku ois tunkenu molemmista sieraimista poskionteloihin asti jääpuikot 😀

Jos pitää keksiä edes yksi positiivinen puoli siitä, että sähläsin noiden mun kurssien kanssa, niin se on todennäköisesti se, etten joudukkaan heräämään tiistaisin 05.40 ja kärsimään keskellä päivää 4h hyppäristä, vaan nukkua ihan vapaasti vaikka 10.30 asti kuten tänään.

Ps. Vastaan noiden viimeisen kymmenen postauksen kommentteihin heti kun jaksan/kerkeän/saan aikaseksi 🙂

14 vastausta artikkeliin “EMUjen pelastustoimia!”

 1. heei munki EMUliinit on jossain matkalla, joulukuun vika on lähteny from NZ mut eiiii kuulu 🙁 että et oo ainoa joka odottelee! 🙂

 2. ai sä sait ne pelastettua vähän hyvä!! mun pitää koittaa tota kikkaa varmaan mun niihin lapasiin.. mua naurattaa vieläkin "aaltonen, otaksun…" 😀

 3. Mulla kesti iherbin paketissa 6 viikkoa Enkuista, vaikka yleensä tullut maksimi kahdessa viikossa.. Mut hei, onko Emuissa liukas pohja? Kun ostin pari vuotta sitten Uggit ja lempikengät, mut pohja on ihan kamalan liukas joten ei kovin käytännöllinen… Ja kattelin noita Emuja kun tarviin uudet kengät ja Uggit on turhan tyyriit…

 4. Mun EMUt taitaa olla tullissa, tilasin ne sun vinkistä sillon juuri ennen joulua.
  Tänään oli tullut postin sivuille, että vastaanottaja Tampereen tulli ja tilaus luovutettu vastaanottajalle :/
  Tässä just ihmettelen että mitä papruja sinne pitää ottaa mukaan ja mitenköhän se rahojen saanti Natureshopilta. Luottokortin numeroani en haluaisi sähköpostilla lähettää..
  Ihmeen nopeesti tuli Uudesta-Seelannista, FeelUniquen tilaus, jonka tilasin 10.12, ei ole vieläkään saapunut!

 5. Täällä odotellaan myös Emuja jotka on tilattu jouluaattona. 31pvä lähtenyt uudesta seelannista joten eiköhän ne kohta tänne suomeen laskeudu. Mulle ne on neljännet emut ja vieläkin oon ihan in love <3

 6. Miten te hoidatte noita EMUja??? Mitä suoja-ainetta jne..? Tilasin kans noi jouluaattona ja lähteneet 31.12, toivotaan jotta tulis ihan vaan postin eikä tartteis säätää… 😀

 7. Tää ei nyt liity aiheeseen mitenkään, mutta eikös sulla ollu jossain vaiheessa käytössä Tigi Bed headin Urban antidotesit, ne "vahvimmat"? Oon tässä itse miettinyt kyseisten mömmöjen tilaamista ja haluisin kuulla vähän kokemuksia niistä.. Eli oliko rahan arvoset ja pelastiko tukkaa mitenkään..? Kiitos. 🙂

 8. ronja: joo, hahaha 😀

  Anonyymi: emuissa ei todellakaan oo liukas pohja, semmonen kuminen kuviopohja joka pitää kyllä tosi hyvin!

  Laura: joo!!

  emminkäinen: no, se luottokorttinumeron lähettäminen sähköpostitse on aikalailla ainut keino 🙁 muuten en osaa auttaa ja jos ne tullikulut eivät itseäsi haittaa! itse lähetin siis sen tilausvahvistuksen sinne "eteenpäin" mainitsin summan mitä maksoin tulleja ja laitoin luottarin numeron.

  Meas: liiketaloutta 🙂

  Annis: nojoo, mäkin odottelen VIELÄKIN mun emuja! 🙁

  Anonyymi: mä laitan ihan semmosta nahkalle tarkotettua kosteussuojaa, yleensäsemmosen tuplakerroksen, eli eka kunnon suihkuttelut, annan kuivua muutaman tunnin ja uusi kerros päälle 🙂

  Annie: Joo oon käyttäny niitä! en oo tosin nyt huomannut oikein mitään eroa tukassa, mutta ainakin suoraan käytön jälkeen on tosi pehmeä ja helposti selvitettävä tukka! ei mitään pahaa sanottavaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.