Inside my purse

Laukun sisällöstä toivottiin postausta ja oonkin varmaan joskus aikasemminkin tehnyt tämmösen, mutta eikai uusinta ole ainakaan pahitteeksi! 🙂

Laukku on syksyllä Jenkeistä ostettu Guessin laukku, josta tykkään tällä hetkellä ehkä eniten siksi, että kaikki muut laukut kaapissa kyllästyttää. Pitäis varmaan tehdä pieni inventaario, että mitä niistä ylinpäänsä edes enää käytän ja laittaa myyntiin 😀

Ja tässä muuten ainakin riittää taskuja, toi sisus on jaettu kolmeen eri osastoon ja mulla menee aina pieni ikuisuus, kun koitan pakkasessa kaivella tuolta pohjalta esim. kotiavaimia..

– Kotiavain ja kaikki muut avaimet
-Huulirasva ja huulikiilto (ihme kyllä näitä oli nyt vaan 2kpl, 
yleensä vähintään 5)
– Pari mentoli-nenäpuikkoa
– Ibumaxeja ja migreenilääke varmuuden varalta
– Kuumemittari (ei kuulu yleensä vakiovarusteisiin :D)
– Kalenteri (Hätäännyn aina, jos unohdan jostain syystä
kalenterin kotiin, vaikken välttämättä sattuiskaan sitä
just sillon tarvitsemaan)
-Lompakko (Ginasta joskus), jonne mahtuu enemmän kuin
hyvin kaikki mahdolliset kortit
– Protskupatukka
-Tyhjä vihko luennoille, ei oo tosin vielä tarvinnut kirjata
yhtään asiaa ylös haha

Hamusin yks päivä noita patukoita meidän lähikaupasta, kun halusin kokeilla muitakin kun niitä ökköjä Nutrilettejä. Nää vadelma-jugurttipatukka oli mun mielestä oikeesti tosi hyviä, vaikken yleensä välitä mistään makeista patukoista, vaan syön niitä enemmän just ”pakkovälipalana” kun muuta ei oo saatavana tai muuten vaan aikaa kauppaan. Hintaa oli muistaakseni n. 2e/kpl ja proteiinia on 12,2g per patukka, kaloreita 140. Itse en kyllä ainakaan täyty noista pelkistä patukoista (eikä varmaan normaalisti kukaan muukaan) ja otan kouluun/töihin yleensä ohelle mukaan yleensä banaanin ja klementtiinejä ja juon paljon nestettä ton patukan kanssa. Jos on lyhyempi työpäivä, niin sen 15min kahvitauolla ei oikein muuta edes kerkeäisi syödä 🙂

Koitan saada lähiaikoina tehtyä sen postauksen mun ruokavaliosta ja likkumisesta, vaikkei niissä nyt mun mielestä oo todellakaan mitään kovin ihmeellistä, mutta niitä on toivottu monesti! Nyt koitan levätä ja toivoa, etten vaivu tänään samanlaiseen sekavuustilaan kun eilen tästä mun reilun 38c kuumeilusta.. Voisinko olla jo terve?!

9 vastausta artikkeliin “Inside my purse”

 1. easybodylla on muuten myös hyviä prodepatukoita, vähän halvempiakin taitavat olla 🙂

 2. Ihan ohi aiheen, pakkoa kysyä sulta, kun oot oikeen emu-guru 😛 Kauanko sulla on kestäny natureshopin toimituksissa? Tilasin ne jo 23.joulukuuta, tuli mailiin tilaus- ja toimitusvahvarit yms. mutta emuja ei vaan kuulu..pitäisköhän mun olla jo "huolissaan"?:D

 3. ronja: aijaa, en mä tienny et ostat kans niitä!! 😀

  Anonyymi: jess, pitää kokeilla 🙂

  Paubella: mäkin tilasin silloin joskus jouluna, eikä oo tullu 🙁 joku kans kommas mulle eilen, ettei oo tullu myöskään.. tosin oon ootellu tässä (ronja myös) muutakin postia mitä ei jostain syystä oo kuulunu (esim nellyn tilaus jonka tilasin 19.12…), veikkaan että vika on jossain vaiheessa siellä toimitusketjussa, mut kyllä ne varmasti ihan pian pitäis tulla!! 🙂 jossei viimeistään viikon päästä ni voidaan kyllä jo alkaa laittaa jotain kyselyä sinne. Viimeks nimittäin tuli sieltä paketti jo viikossa.

  Nanna: MUN mielestä maistuu kyllä, kun en yleensä syö mitään makeita patukoita 🙂

 4. oli pakko kommentoida tähän emu-keskusteluun, ku tein kanssa jouluaattona tilauksen ja toimitusvahvistus tuli tasan kaksi viikkoa ja kaksi päivää sitten (jos v-loppuja ei lasketa), eikä ole vielä näkynyt… ajattelin kans et jos ei tällä viikolla tule, niin laitan sinne sitten postia.. Haluisin vaan ne niin mielelläni jo jalkaan <3 tosin ainakin täällä tampereella on ollu jo muutaman päivän ihan loskakeli 🙁

 5. NONIIN tänne etelään on nyt EMUt tullu, tai siis tulliin 😀 toivottavasti teille muille tulee kanssa pikapikaa 🙂

 6. mä en ole koskaan kokeillut noita protskupatukoita kun olen aina ajatellut että niissä on kuitenkin kauheasti sokeria. osaatko sanoa grammamäärää tai paljonko yhessä tollasessa on hiilareita ylipäänsä?

 7. Anonyymi: hmmmm.. joo mä kans pistän sinne mailia jossei ala ens viikon aikana ilmaantumaan! 🙁

  Jena: JESS! 🙂 toiv. tulee munkin jo pian!

  julia: ööö näköjään 14,3g/35g ja 40,9g/100g 🙂 suunnilleen samassa suhteessa proteiinin kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.