Sydney & Cairns here we come!

Noniiin, jessjessjess! Nyt yks murheenkryyni pois alta, eli lennot Helsinki-Sydney-Helsinki ja Helsinki-Jyväskylä varattu. Mulla oli reilu 8000 lokakuussa vanhenevaa Finskin pistettä, niin aattelin samantien varata niillä lennon kotiin asti, ettei tarvi lähteä kököttämään junassa tai vielä pahempaa, bussissa pahimmillaan kolmella vaihdolla noiden megapitkien lentojen päätteeks. Onneks noista Cathay Pacificin lennoista pamahtaa taas tilille ihan kivasti lisää pisteitä! Lähtö 14.2 (hihi, ystävänpäivä), eli sitä odotellessa 🙂 Illalla vielä sumpliminen Sydney-Cairns-Sydney-lentojen (pieni muutos suunitelmiin sen Fijin suhteen, kun ne lentojen hinnat oli nousseet niin paljon, kun tää varaus nyt jäi nimeltämainitsemattomista syistä näin viimetinkaan) ja hotellien kanssa ja alkaa olla aikalailla koko reissu paketissa, ihanaa ♥

Sydneystä en niinkään välitä, mutta Cairns!! Oon halunnut Cairnsiin suurinpiirtein siitä asti, kun joskus 5-vuotiaana olin siellä viimeksi, oon niin innoissani! Ja kaikki saa pitää peukkuja, että sadekausi siellä loppuis ihan mun ja Ronjan kunniaks vähän aikasemmin. Oon jo suunnitellut, että mennään ainakin sademetsä-retkelle, sukellus/snorklaus-retkelle (jos ne rankkasateet on siinä vaiheessa väistyny) ja Fitzroy Island-retki kruunais kaiken, jos sais kohtuulliseen hintaan!

JEE! Nyt vaan suunittelemaan 🙂

10 vastausta artikkeliin “Sydney & Cairns here we come!”

 1. Oijjoi. Mä kyllä tykkään Sydneystä, siinä kaupungissa on sitä jotain!! Mutta Cairns on varmasti ihana myös. Kiitos muuten muistutuksesta, mun pitää varata yhdet kotimaan lennot ja hokasin että Finskin bonuspisteillähän se hoituu 🙂 lähden muuten itse helmikuussa Kuubaan, niin että ollaan reissussa yhtäaikaa!

 2. ronja: niinpä!!! 🙂

  zirrp: hehe! ja ei Kuubakaan yhtään paha, ihanaa matkaa jo etukäteen 🙂

  Iris: muuten oltais menty, mut matkabudjetti ei riitä Cairnsin lentojen lisäks Gold Coastille/Brisbaneen, kun hotelleihin menee (eteenkin Sydneyssä) niin pirusti rahaa! 🙁

 3. Taas oli pakko tulla kommentoimaan emu-asiaa, ku ei vieläkään näy… Ilmeisesti sullekaan ei oo vielä tullu? tilauksen tein tosiaan jouluaattona ja eilen laitoin sähköpostia asiakaspalveluun että kuuluuko kestää näin kauan, tässä vastaus:
  There may still be hope for your parcel. Although we dispatched it on the
  31st Dec 2010, it actually did not make it into the NZ Postal system until
  6th January 2011 due to public holidays. Add the 8-14 working day delivery
  service and your parcel is infact due any day now.

  Do let me know if they finally arrive.

  Vähän epäilyttää, mutta katotaan ny 🙂

 4. Anonyymi: no toihan on musta kyllä ihan täysin ymmärettävää, kun on ollut pyhät yms. Turha vielä menettää toivoaan, Paubella oli ainakin tänään saanut omansa ja teki myös tilauksen ennen joulua! Luulisin että meidänkin paketit tulee ihan lähipäivinä 🙂

 5. Ite tein tilauksen 3.1 ja mulle tuli tullilappunen tänään 🙂

  Huomenna sitten hakemaan niitä…

 6. Mun ennen joulua tilatut Emut jäi saamatta. Maksoin samantien ja tilausvahvistus tuli normaalisti. Toissapäivänä pistin viestiä sinne, että mikä kestää. Olivat kuulemman laittaneet viestiä muutama viikko sitten, että ovat loppu. Mitään tälläistä postia en ole saanut, myöskään rahoja ei ollu palautettu. Hermo meni kyllä nyt täysin, toivottaasti rahat tulee nyt äkkiä takas niinkun lupasivat….

 7. Toivottavasti et pety Cairnisiin, mun mielestä siellä ei ollut mitään ja meressäkään ei voi uida. Onhan siella merenrannassa se uima-allas missä voi lillua…

  Mutta kyllä se aina Suomen talven voittaa 😉 Mutta tietty VAlliriutat must to see, mut niistäkin odotin enemmän…

  Ja noi sademetsäkierrokset on kai ihan kivoja. Ite tein Cairnin lähellä "raftingin" (koskenlasku) ja se oli tosi mukava 🙂

 8. emufani: jee 🙂

  Jenniemi: täh! voi kurjuus 🙁 mut voi olla, että ne varastotiedot on päivittyny hitaasti sillon kun kaikki koitti samaan aikaan haalia itelleen niitä vikoja emuja. Mut mulle ja mun siskolle ainaki palautettiin tosi nopsaa ne tullirahat, eli uskoisin noidenkin tulevan pian sulle kortille ! 🙂

  Anonyymi: voiei 🙁 no mut mulle riittää tällä hetkellä ihan se Cairnsin laguunikin! Mut pitää katsoa millaset kelit siellä on silloin, jos sataa niin siellä riutoillahan nyt ei nää yhtään mitään. Mut toivotaan parasta ja sademetsä-kierrokselle on kyl pakko päästä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.