Tän hetken lempi-kosmetiikkaa!

Listasin pitkästä aikaa mun tänhetken lemppari-kauneudenhoitotuotteita! Uusin tuttavuus on varmaan toi Klippoteketin kuivashampoo/muotoilupuuteri-suihke, jota mun on pitänyt ostaa ikuisuus, mutta unohdan aina ne oleellisimmat asiat sillon harvoin, kun käyn keskustassa hoitamassa asioita. Kerkesin jo menettää täysin toivoni tän kanssa joskus viikko-pari sitten tulin lenkiltä, enkä millään kerennyt alkaa pestä hiuksia ennen luentoa ja tajusin, että toi seisoo vielä ihan käyttämättömänä kylppärin kaapissa. Sain suihkastua pari suihkausta, kunnes toi suutin meni tukkoon ja olin jo aivan varma, että se koko painepakkaus meni jotenkin rikki.. Aattelin jo mennä reklaamaan ton ihan periaatteesta Sokokselle, kunnes sain vinkin koittaa avata neulalla tota suuttimen reikää, koska se usein menee tukkoon ton aineen hienojakoisuuden vuoksi. Ja johan auttoi! 🙂 Tolla saa vähän samantapaisen lopputuloksen kun suolasuihkeella/hiuspuuterilla, mutta tossa on plussana vielä toi kuivashampoo-ominaisuus, joka puhdistaa rasvaisia hiuksia (ja tuoksu on myös tosi kiva). Ja hintaa on siis se vaivaiset n. 4e!!

1. Lumenen heleyttäjä, sävy 2, on vaan niin paras antamaan iholle hehkua, varsinkin nyt kun aurinkoa ei oo taas ihan hetkeen näkynyt..


2. Klippoteket kuivashampoo/ Styling Dust Spray, teksti yllä kertoo jo aikalailla kaiken 🙂 Paras!

3. Enormous Mascara, oon päässyt pahimmista ennakkoluuloista koskien uusia ripsivärejä eroon (suostuin ennen käyttämään vaan Kanebo 38c ja Max Factorin False Lash Effectiä) ja tän oon todennut ihan superhyväks! Lisäks tässä pitäis olla jotain ”ripsiä kasvattavia ja vahvistavia ainesosia” joiden tehosta en nyt mee sanomaan mitään, mutta perus ripsivärinä toimii tosi hyvin! 🙂 Mun tietääkseni tätä myydään ainakin laivoilla? Saa vinkata jos tietää muita myyntipaikkoja?


4. MSCHIC-huulipuna sävy ”Sophie”, en ikinä ennen käyttänyt huulipunaa, mutta tää MSCHIC:in korallinen roosa on vaan niin söötti!♥  

5. neuLash-ripsenkasvuseerumi, paras! Löytyy lisätietoa mm. täältä!


6. Crest 3D White Vivid-valkaiseva hammastahna, paras (kemiallisesti) valkaiseva hammastahna, joka lupaa poistaa tummentumia ja pinttymiä 14päivän käytön jälkeen ja jatkuvassa käytössä ylläpitää valkaisutulosta Crest Whitestrips-kuurin jälkeen. Ja ps. Vielä reilu kuukausi aikaa saada blogini lukijana 2e alennus IsoSmilesta niin tahna- kuin liuska-tilauksista käyttämällä koodia BL855884 kohdassa ”kuponkikoodi”. Tahnalle jää alennuksen jälkeen hintaa 16e ja tuubi on siis todella iso ja riitoisa! Lisätietoja ja ohjeet vielä täällä!

7. Make up Store Touch up-”ripsiseerumi”(?). Sain tän mun siskolta joululahjaks ja mulla meni hetki, että ees tajusin mikä tää on, mutta kyseessä on siis seerumi, jota voi levittää joko pitkin päivää kulahtaneen ripsivärin päälle, jolloin seerumi levittää ripsivärin uudelleen tasaisesti ja raikastaa meikin tai ihan vaan pelkästään sellaisenaan pitämään meikkaamattomia ripsiä tai kulmakarvoja aisoissa. Saan tällä ainakin nää omat ripset kammattua tosi kauniisti ja tää sisältää lisäksi vissiin jotain ravitsevia ainesosia 🙂

Jouduin perumaan mun maanantain ripsien kestovärjäyksen tän hiton flunssan takia ja ois varmaan hyvä alkaa varailla uutta aikaa, ennenkö saan taas jonkunmoisen kriisin näiden ripsien kanssa 😀

Ps. Tän ja huomisen päivän CityDealina 50euron lahjakortti nettikauppa Mogoon vain 20eurolla!! Tarjous siis täällä! Oon ihan masis, kun lähiaikoina ei oo ollut mitään hyviä diilejä, paitsi tietty näköjään tänään 🙂

7 vastausta artikkeliin “Tän hetken lempi-kosmetiikkaa!”

 1. hei kantsii muuten koittaa sitä ripsien kotivärjäystä! kun sulla on niin pitkät ja kaarevat ripset niin ne on varmaan 1000 helpommat värjätä kun nää mun tönköt 😀 halvempaa ja voi tehä milloi vaa =: )

 2. Tampereen sokoksella olikin jo lappua noista Klippotekeistä, niillä on nyt taipumus mennä tukkoon, kai joku kökkis erä kun ei mulla ikuna ennen oo mennyt, nyt uusin pullo meni samantien..
  Ei tartte neulalla sohia kun ihan pari sekunttia kuuman veden alla riittää niin johan taas toimii 🙂

  -Nanna

 3. tekeekö toi klippoteket hiuksista sellaiset pörheät, että niihin saa siis jotain nostatusta hiuksiin etteivät hiukset ihan lättänät ole?
  voiko tuota ripsiseerumia käyttää niin, että levittää sitä ensin ripsiin ja sitten laittaa ripsarin, vai mahtaako se hyödyttää?

 4. jos se menee tukkoon, niin ei sitä neulalla kannata sörkkiä, hetki kraanan alla ja vesi aukaisee taas tiet suihkeelle. toimii! eikä vika ole missään erässä, se nyt vaan on tommosta.. meneehän hiuslakatkin joskus tukkoon ja sit vaan vedellä liuottaa kököt.

 5. Lumenen heleyttäjää pitäisi kokeilla, mutta ei kai siinä ole itseruskettavan tuoksu?

 6. ronja: en mä uskalla 😀 mielummin maksan kirsille sen pari e!

  Anonyymi/Nanna: pitää seuraavalla kerralla koklata tota vesi-kikkaa, hyvin tosin toimi neulallakin, Sokkarin myyjä vinkkas! mut ihan huipputuote 🙂

  Anonyymi: joo kyllä toi mun mielestä antaa vähän nostetta, eli ei ainakaan litistä tyveä 🙂 mä en tiiä voiko tota seerumia oikein laittaa ripsivärin alle, kun en tiedä miten ripsiväri tarttuu ripsiin sen jälkeen kun toi aine on vähän "kovettanut" ripsiä? Eihän se tietty mahdoton idea oo 🙂

  Anonyymi: joo, kiitti tästäkin vinkistä! 🙂 sokkarin myyjä vinkkas tosta-neula-tekniikasta, ilmeisesti ne ite tekee siellä niin. IHan huipputuote kyllä!

  -SL: ei toi mun mielestä oikein tuoksu millekkään ja kyseessä ei siis ole itseruskettava, niin ei kai se edes sisältäisi sitä hajua aiheuttavaa ainesosaa 🙂

  Anonyymi: hmmmmm.. mä en itseasiassa tiiä onko sitä tällä hetkellä myynnissä, ihan tosi harmi! hamstrasin noita jonkun 4 varastoon joskus sillon kun noita vielä sai. Saattaa tosin löytyä jostain meikkiosastojen ale-laareista! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.