H&M ”ylläripaketti”

Sen jälkeen, kun perjantain postikaan ei oo tuonu mitään muuta kivaa kun Pamin jäsenlehden, piristää kummasti päivää, kun muistaa Ärrällä odottavan H&M:n paketin, jonka sisällöstä oli taas aika hatarat muistikuvat..

Ulkoilutakki, tää oli tosi kiva!
Ja juoksutrikoot, jotka luulin peruneeni, mutta näköjään en. Ja väri on pinkki-harmaa,
mutta kiitos mun kameran, näköjään oranssi-harmaa.
Biksujen yläosa reissuun ja mun ekat flip-flopit varmaan kymmeneen vuoteen, kun äiti joskus heitti mun koiransyömät Converset roskiin.. En oo mitenkään valikoiva, mut mulla tuottaa ongelmia lähinnä se koon löytäminen. Onneks Hennesiltä löyty lastenosastolta kokoa  34 ja vielä kivan väriset 🙂

Tää oli se joku 4,90e-tarjousmekko, joka on ihan kiva. Sorrun aina
noihin 4,90-tarjouksiin!!
flunssa-zombie-Iines

Ja maailman kivin peruspaita (=napapaita :D) mustana ja valkosena. Tää oli niin kiva, että oli eilen pakko jättää toi musta päälle.. Harkitsen jo tilaavani ton kaikissa muissakin väreissä, jotta varmasti kelpaa sitten huidella Cairnsin rannoilla ja ympäriinsä! Ainiin ja nyt lupaan ihan oikeesti olla tilaamatta Hennesiltä yhtääään mitään seuraavaan puoleen vuoteen, koska en tarvii uusia farkkuja lukuunottamatta yhtäainutta uutta vaatetta mun kaappiin. Tai no ellei ilmasiks saa 😀

Nyt tänään vielä lepoa, onneks kuume on jo laskemaan päin (samoin kuulemma tulehdusarvot), ihanaa! Eilen pääsin lisäks ihan huippuhyvälle lääkärille päivystyksessä! Se oli suunnilleen joku mun ikänen tai vuoden-pari vanhempi mies ja varsinkin noiden nuorempien asenteesta ja ammattitaidosta siihen työhön huomaa, ettei niillä oo todellakaan suunnitelmissa jäädä sille tk-uralle. Sinänsä harmi meidän potilaiden kannalta 😀 Ja tän takia mulla on yleisesti tosi hyvä kuva ainakin oman alueen päivystyksestä, koska useimmiten mun kohdalle osuu näitä nuoria lääkäreitä, jotka oikeesti hoitavat hommansa, vaikka oiskin kyseessä päivystys, kiire ja vaikka mitä.

Ps. Huuto.net jutut taas auki täällä ja koitan saada vielä yhden Guessin takin lisättyä sinne, kunhan kerkeän!

Pps. Ja vielä tän päivän CityDealina se 50euron lahjakortti Mogo.fi:n nettikauppaan 20eurolla voimassa täällä!

10 vastausta artikkeliin “H&M ”ylläripaketti””

 1. Oon ite huomannu ton saman jutun noiden lääkärien kohdalla. Ja nyt kun opiskelen sairaanhoitajaksi nii harjotteluissa oon kyllä laittanu merkille, että nuorien sairaanhoitajien matkassa oppii paljon paremmin kuin niiden vanhojen 😀

 2. Heips! Kun sullahan on sellainen triwan kello, niin voisitko kertoa millaista materiaalia se sen ranneke on? Onko se sellaista "pehmeää" vai kovaa muovia.? Anteeks tyhmä kysymys, mutta oon kokoajan ollut siinä uskossa, että se on ihan semmosta kovaa matskua.

  Ja vielä toinen kysymys, ihan uteliaisuudesta. Mitä mieltä olet tatuoinneista, ihan yleisesti, tai voisitko joskus kuvitella itselläsi?

  Ja Studio sex oli tosiaan huippu! Kävin sitten eilen töitten jälkeen hakemassa vielä Uutispommin ja Paratiisin! 😀

 3. tosi kivoja vaatteita! 😉 mulla samat juoksutrikoot ja toimii hyvin,tosi hyvät salillakin! oikein hyvää tulevaa kevättä sulle ja pikaista paranemista! oot superkaunis:)

 4. Tuo ulkoilutakki näyttää tosi kivalta 🙂 Pitäis itsekin harkita sellaisen hommaamista, kun en oikein omaa mitään kunnon takkia esim. lenkkeilyyn…

 5. Hei Iines! Tiiätkö mitä? Sun blogis on pompannu mun lemppariblogien joukkon nyt ihan pienes ajassa. Löysin sinut vasta hetki sitten ja nyt olet suosikki-listallani johon vaan harvat lisään. Tykkään hirmusesti<3

 6. Kuinka pitkä olet ja miten kevyt? Mitä oon lueskellu, sulla on ainaki tosi pieni jalka. Haluisin olla just tuon kokonen ja näkönen. Oon ite kans aika lyhkänen, alle 160cm. Saan sun kuvista inspistä liiikuntaan. Kiitos siitä söpöliini!

 7. Anonyymi: nojoo, meissä nuorissa on voimaa!!! 😀

  murumansikka: toi uusin on just semmosta kovaa patenttimuovia, samoin se valkoinen, joka mulla on, mutta mulla on myös semmonen pinkki triwa, jonka muovi on koostumukseltaan vähän pehmeämpää, mutta ei silti semmosta kumia. En oikein tiedä mihin sitä vertais! Mutta pääsääntöisesti ne kaikki mallit on semmosta kovaa 🙂 Mulle on aivan sama mitä kukin tekee omalle iholleen, ottaako tatuointeja vai ei ja joo, voisin kyllä ottaa jos keksisin semmosen ihan absoluuttisen hyvän jutun, jota jaksasin katella koko loppuelämäni. Oon jonkun vuoden koittanut miettiä, millanen se vois olla, mutta ei oo vielä tähän mennessä tullut tarpeeks hyvää ideaa 🙂 Ja se kirja on kyllä niin huippu, hih!

  Anonyymi: noi on kyllä niin kivat! 🙂 lähtee heti ens viikolla sali-testiin. Ja kiitos <3<3

  Are U Open-Minded?: joo toi on kyllä tosi kiva! harmi vaan en oo vielä kerennyt kokeilemaan käytännössä 🙂

  Anonyymi: Moi! Tosi kiva kuulla!! 🙂 Toivottavasti pysyt lukijana jatkossakin ja KIITOS <3

  Anonyymi: 156cm, en oo oikein varma painosta kun en omista puntaria, mutta veikkaisin 46kg. No kiva että joku saa liikunta-inspistä! 🙂 Saisinpa tällä hetkellä itsekkin, kauhee morkkis kun lojunu vaan kipeenä kotona 🙁

  Anonyymi: en mä tiiä, oiskin isompi 🙁

 8. siis HERRANJESTAS kun luin että olet 156cm pitkä 😮 oon oikeesti aina luullu et oot joku 170cm vähintään! 😀 kuvissa vaan näytät ihan joltain pitkältä mallilta! mutta joo, todella kaunis oot kyllä! 🙂

 9. Anonyymi: hahaha joo en ihan 😀 tosi hassua kun monet luulee näin, musta näytän ihan yhtä lyhyeltä näissä mitä oonkin, mut kai oon vaan itse tottunut 🙂 ja kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.