Matka viittä vaille kasassa! :)

Perjantaina varattiin vihdoin ne JetStarin Sydney-Cairns-Sydney lennot (n.200e/hlö)ja hotelli Cairnsista 11yöksi. Jahkattiin eka Trinity Beachin rantahotellin ja Cairnsin keskusta-hotellin välillä ja päädyttiin lopulta siihen keskusta-hotelliin Cairns Queens Courtiin, koska se nyt vaan oli niin naurettavan halpa (2hlöä, 11yötä, 500e) ottaen huomioon Australian hintatason ja sen, että hintaan kuuluu vielä kaikenlisäksi aamupala ja lentokenttäkuljetus! 🙂 Ja Cairnsin kokosessa kaupungissa nyt ei luulis olevan kovin vaikeeta kulkea busseilla sun muilla niille rannoille ja muualle. Noissa melkein kaikissa hotelleissa kuulu huoneen varustuksiin vedenkeitin, mikro ja jääkaappi, joka on aivan mahtava asia, kun voidaan hamstrata nuudelikeittoja, jugurttia, hedelmiä sun muita se koko huone täyteen ja säästää ruokakuluista. Ja varaukset tehtiin siis Hotels.comin kautta.

Mä niin odotan, että pääsen tonne Cairnsin uima-laguuniin!!

kuvat

Sydneyn hintaluokka onkin sitten vähän (eli aika paljon) korkeampi ja päädyttiin pienen jahkailun jälkeen Hotels.comin halvimman pään hotelliin Travelodge Hotel Sydneyhin, joka sijaitsee ihan ydinkeskustan tuntumassa, mikä on hyvä, koska mun kävelynopeudella voin taata kierrättäväni Ronjan jalan läpi kaikki oleellisimmat nähtävyydet Chinatownin kautta Darling Harbouriin, Oopperatalolle ja ostosalueen löpi Hyde Parkin kautta takasin maksimissaan muutamassa tunnissa (lokakuun kokemuksella :D), että suosittelen varautumaan! Kolme yötä tekikin sitten kahdelta henkilöltä 314euroa, eli ei tosiaan mitään halpaa huvia noi ”halvimmatkaan”. Suljettiin siis pois hostelli-majoitus ja kriteerinä oli lähinnä edes oma vessa, ettei tarvii keskellä yötä lähteä kipittämään minnekkään yhteiseen vessaan käytävälle.

Nyt koitan harjata pahimmat takut tukasta (oon näköjään taas pyöriny unissani) ja sitten töihin! Ekaa kertaa viikkoon kunnolla ihmisten ilmoille, voi olla aikamoinen elämys.. Valvoin yöllä 5-aikaan taas varmaan tunnin, kun mitä ilmeisemmin meidän talon vakkari-mölyapinat kai tuli jatkoille tai jotain ja piti ihan kauheeta mekkalaa. Mä en oikeesti vaan ymmärrä, miksei suht.järekvillä ihmisillä (nääkin jotain yliopisto-opiskelijoita) mee jakeluun, että ajalla 23-07 ei vaan oikeesti pidetä sitä helvetinmoista meteliä vaikka mekin ollaan jouduttu menemään valittamaan sinne tän reilun vuoden sisällä pariinkin otteeseen ja asutaan kuitenkin 2 kerrosta ylempänä. Viikko sitten poikaystävä kävi viimeks soittamassa niiden kelloa ja tää tyyppi oli kuulemma ollut ”ihan asiallinen”, mulle se ei oo taas sitten viime kesän ees tervehtinyt, vaikka kuinka yritän esittää ystävällistä naapuria. Todennäköisesti mutisee aina  mielessää ”vitun horo” tai jotain kun näkee mut, mutta aivan sama oikeesti 😀 Käy sääliks niiden seinänaapurit.. Tällä kertaa ois tehny oikeesti mieli soittaa sinne poliisit, mut päätin etten haaskaa minuuttiakaan mun yöunista siihen. Miks valituksen tekemisestä on tehty niin hankalaa?!

Voisko seuraavat kolme viikkoa mennä mahdollisimman nopsaa?! Halun jo reissuun! 🙂

8 vastausta artikkeliin “Matka viittä vaille kasassa! :)”

 1. Oot kyllä onnekas kun pääset jo toista kertaa noin pitkälle ja ihanalle reissulle! Toki varmasti on myös omasta ahkeruudesta kiinni että saa tarvittavat rahat kasaan 🙂
  Ootko jo parantunut kokonaan?

 2. Anonyymi: nojoo, tohon reissuun kyllä menee pitkä penni, mutta mun mielestä ihan sen arvoista 🙂 vielä vähän nuhaa, muttei onneksi enää kuumetta, jee!

 3. Siis mitä teillä tulee suunnilleen maksamaan tuo reissu per hlö? 🙂 Kiinnostaa vaan, kun itsekin lähden reissuun vähän kauemmas vuoden päästä eikä kohdetta ole vielä lyöty lukkoon.. 😉

 4. Nanna: reilu 2000e plus kulut paikanpäällä, eli ei tosiaan mikään halpa reissu vaikka ollaan koitettu laittaa hotelli yms-kulut minimiin! Mut suurin menoerä oli tietty noi itse lennot Sydneyyn, jotka oli jo pelkästään vajaat 1300e 🙂

 5. Noi lennot siinä paskin puoli on. Siis rahallisesti.. :/ Muuten kyllä niin tekis mieli, jos ois vaan säästöjä, mutta ei vielä tässä vaiheessa. Ikävä kyllä. 🙁 Ja emmä raaskis meidän vauvaa vielä yksin kotia jättää. 😀 (koiranpentu siis kyseessä)

 6. Hahahha "vitun horo". 😀

  En oo varma oonko kommentoinu tänne ennen, mun on ainaki pitäny, mut oon kai unohtanu. Löysin sun blogin joululomalla ja oon ihan fiiliksissä tästä! 😀 Sulla on nii samanlainen asenne monissa asioissa kun mulla. 🙂

  Ääh oon niin kade tosta Australian matkasta, oon aina halunnu käydä siellä, kokeilla surffausta, sukellusta jne. 😮

 7. Satu: haha, oon joutunu kattelee muilta niin paljon matkapostauksii et on ihanaa taas ite päästä haaveilemaan! 😀

  ssussuu: no, sitten ehtii kyllä kun koiravauva on vähän isompi ja uskaltaa jo hoitoon 🙂 sillä välin voit vaikka säästää! 😉

  Pipari: haha nii 😀 Ihana, kommaile toki jatkossakin!! Haluan kyllä ehdottomasti sinne riutalle sukeltelemaan, ellei ne vedet oo ihan myllääntyny ku siellä on sadekausi. Etköhän säkin vielä kerkeä Ausseihin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.