maanantain höpinää videolla

Pitkästä aikaa videopostausta!

Mun on oikeesti pian pakko hommata meille uus reititin! Tästä mun työskentelystä ei tuu mitään, kun oon joutunu viimesen kuukauden tekemään koulujutut aina selkä kyyryssä verkkojohto kiinni seinässä. Ei mitään maailman ergonomisinta.. 😀 Tai no saattaa se langaton hyvällä tuurilla toimia makkarissa 10min, jos nyt sitäkään.

Nyt takas hommiin ja kohta kauppaan!

31 vastausta artikkeliin “maanantain höpinää videolla”

 1. Ihanaa, videopostaus! 🙂 Sopii kyllä ihan älyttömän hyvin sulle hiukset kiinni. Ja nuo ripset on mahtavat! Käytitkö sitä neulashia joka päivä niin kauan kunnes se tuubi loppui, vai vähensitkö käyttöä alun jälkeen?

 2. Iines, käy verikokeissa testaamassa itses Mykoplasma bakteerin varalta.
  Se nimittäin aiheuttaa juurikin tollasta pitkäaikaista sairastelua, joka voi kestää vuosiakin ja on toistuvaa! Lähtee pois ainoastaan todella pitkällä antibioottikuurilla väh 2kk kestävällä! Ja siihen tarvitaan se oikea tietynlainen antibiootti, koska vain se tehoaa. Kysy lääkäriltä ja vaadi testejä. Mykoplasmaa on liikkeellä, mutta harva osaa epäillä sitä.

 3. Hahaa ihanaa ku laitoit ton huivin päähän, näytti hassulta ku oli nutturaki alla:D Mut olipa kiva nähä ku vähä hymyilitki videolla, tätä lisää!

 4. Oikein mukava video, vaikka ei mitään erityistä ollutkaan 🙂 Olis muuten kiva kun pistäisit enempi kaikkia ruokaohjeita. Nam 🙂

 5. ihana toi nuttura! ei hitto ihan hullut noi sun ripset, täytyy varmaan itekkin kokeilla sitä ainetta mitä käytit.. ja tykkään kovasti näistä sun videopostauksista 🙂

 6. Oi voi, alkaa jo huolestuttaa kun kokok ajan sulla on lämpöä ja syytä sairastelulle ei löydy :/ Oon kuitenki enemmän kun varma, että paranet OIKEESTI kohta 🙂

  Mut oikeesti, onko sun ripset noin valtavan pitkät ainoostaan sen NeuLashin ansiosta? Mäki haluun! Eiks se putelli ollu kuitenkin aika hintava, joku 100e? 😮

 7. Anonyymi: kiitos <3 ja toivottavasti paranenkin, halun jo salille ja lenkille!! 🙂

  Anonyymi: hihii 🙂 joo käytin sitä joka ilta aina sen tuubin ihan typötyhjäks ja nyt reilu viikko sitten alotin uuden tuubin!

  Anonyymi: tuoko ei siis ilmene pika crp:issä? kun tietääkseni "kaikki bakteeritulehdukset" on suljettu pois. Mutta pitää ottaa tosta selvää ja tosiaan pyytää laajemmat tulehdusarvot, jossei tää nyt pikkuhiljaa häivy! 🙂

  Anonyymi: nii 😀 joo koitan keksiä taas uusia video-aiheita!

  ssussuu: joo voin laittaa, kunhan kokkailen jotain "kummempia!" 🙂

  maria: suosittelen kokeilemaan! 🙂 kiva jos joku pitää 🙂

  anni: niin, no mäkin todella toivon että paranen jo kohta.. joo siis oon vaan sitä neuLashia käyttänyt, nyt lähti uus tuubi käyttöön reilu viikko sitten, eli se 6kk tuubi jonka hinta on 158e. Ei se mun mielestä sinänsä tehoon nähden oo todellakaan paha hinta kun miettii kuinka paljon rahaa ripsenpidennyksiin saa menemään 🙂

 8. kantsis ehkä oikeesti vaan levätä eikä käydä töissä tai olla koko ajan menossa jos oot kipeenä. se tauti vaan pitkittyy ku rasitat ihteäs koko ajan..

 9. Pikaista paranemista! Ja tosiaan, vaikka kuinka lepäis niin joskus on vaan sellasia kausia että koko ajan sairastaa eikä mikään auta. Se on todella inhottavaa!

  Oon itekin kerran sairastanu joku 4 kk putkeen, alotin silloin uudessa työssä ja mulla oli kuumetta vähintään kerran viikossa ja samoin hengitystieoireita. Mitään syytä ei löytynyt vaikka kävin todella laajoissa tutkimuksissa. No se sit loppui vaan jossain vaiheessa enkä ole enää ko. työpaikassakaan, mutta kuulin sitten myöhemmin että se rakennus on ihan vuotava ja kostea, eli saatoin sairastella homeen takia 🙁 Syitä voi siis tosiaan olla vaikka mitä eikä se lepäily vaan aina auta.

  Ps. Oot tolla videolla ihan hurjan nätti 😀

 10. Miks en osaa tehdä yhtä kivaa nutturaa, vaikka oon yrittänyt HUOMATTAVASTI useemmin kuin sä! 😀

  Mutta mitä. Multa on nyt mennyt jotain pahasti ohi. Onko noi sun omat ripset?! Uskomattoman pitkät

 11. Ai sä olitkin jo vastannut mun kysymykseen tässä kommenttiboksissa, sori en huomannu. 🙂 Saisiko kumminki kuvaa ennen ja jälkeen neulashin käytön? Mua kiinnostaa ihan kauheena toi aine! :p

 12. Sori kun menee vähän offtopiciksi, mutta jäi kiinnostamaan tuo sun ATK-ongelmasi 🙂 Miksi sun pitää hankkia uusi reititin; etkö sä vain voisi hankkia reilun mittaisen verkkopiuhan? Vai mikä se ongelma nyt oli? 😀

 13. Herranjestas ni sun ripset on PITKÄT ja IHANAT! Vaan ton neulashin ansioo.. Voi voi tarvii varmaan itekkin kokeilla!

 14. Hei!
  Oon jo pitempään ihmetelly tuota sun sairastelua ja alan ihmisenä mietiskelly et mikä vois aiheuttaa sun oireet, mutta mikään mulle tässä vaiheessa opiskeluja tuttu pöpöä ei kyllä tuollaista pitkittynyttä ja aaltoilevaa tautia tee. Sanoit, että CRP ainakin on katottu, joka tosiaan kertoo pääosin bakteeriperäsistä tulehduksista. Mahdollisia on myös tietty virukset, sienet ja alkueläimet, onko näitä testattu? Lisäksi monesti oon kuullu, että kodin homeongelmat aiheuttaa pitkittynyttä flunssaa ja etenki poskiontelotulehduksia, onko teidän asunnon kunnosta tarkempaa tietoa?

  Paranemisia!

 15. Voi, nuo ripset on kyllä niin täydelliset! Oon käyttänyt sitä priorinia nyt jonkun 1,5 kk ja ripset on ehkä vähän tuuhentuneet… Mut tuolla Neulashilla saa kyllä näköjään ihmeitä aikaan 🙂

 16. Niin se Mykoplasma ei selviä pikatestillä vaan labrassa tutkitaan.. Tosin mun kaveri oli siihen saanu antibiootin ilman kokeitakin, koska oli epäilty juuri tuota. Toivottavasti syy löytyy…

 17. Koko koneelta kannattaisi poistaa ne vanhat asetukset wlanille ja tehdä kokonaan alusta ja tarkistaa myös onko itse wlanmodeemissa asetukset kohdillaan, vai onko wlan vielä jonkun modeemin perässä erikseen? harvemmin noi ihan oikeasti rikki on, syy löytyy aina jostain pienestä säätöasetuksesta.
  Nii eihän rj45 verkkokaapeli paljoa maksa mut se on vähän rasittava jos konetta kuskaa ympärikämppää.

 18. Muakin häiritsee toi sun niiskutus. Ei millään pahalla, mutta tulevaisuutta varten. Jos esim. joudut esiintymään suuremmalle yleisölle joskus, niiskutus vie oikeasti huomiota itse asiasta. Kannattaa kiinnittää huomiota tuohon, luulen sen olevan vain huono tapa, koska jos sua oikeasti niiskuttaa niin sitten niistäisit nenän. Tiedostamattomia asioita on kaikilla esiintyessään, mutta tietoisuus niistä jo auttaa!

 19. Moikka!

  Hei osaatko sanoa et mihin mun pitää ottaa yhteyttä tai vastaavaa, koska tilasin Isosmileltä noita liuskoja, ja on kulunu nyt sen vähän päälle 2 viikkoa eikä niitä oo kuulunut.. Pitäs tulla suoraan kotiin, koska otin ne 43e maksavat.

  Kiitos vastauksesta + oot mielettömän kaunis. Ja mahtava persoona! Jatka samaan malliin 🙂

  -Nelli

 20. Anonyymi: niin, no ajattelin että viikon lepo ois riittänyt kun sunnuntaina olo oli jo ok, mutta ei.. olin siis 4h töissä tän reilun viikon sisällä.

  Manna: siis tosi monet on kysyny tota home-seikkaa, mutta meillä on tehty mm. kylppäriremppa reilu vuosi sitten, eikä poikaystävällä ole mitään oireita. Ja samoin siis tää on nyt mun syksyn matkan jälkeen taas tullut, sitä ennen oli pitkä kausi ilman flunssia 🙁 Ja kiitos <3

  AnsQ: aijaa haha! mulla oli varmaan tarpeeks kaikkii muotoiluaineita niissä, et ne pysy noin hyvin 😀 täällä on ennen ja jälkeen kuva ja muuta: http://it-aint-hard-to-tell.blogspot.com/2010/12/neulash-kuurin-finaali.html

  Anonyymi: siis langaton ei toimi mun kahdella läppärillä, tai siis toimii tosi pätkivästi ja joutuu aina käynnistämään sen uudestaan. Eli en toisinsanoen voi kunnolla nettailla muualla kun tässä verkkopistokkeen vieressä olkkarissa.. 🙁

  Anonyymi: http://neulash.se/ tuolta ja lisätietoa siis täällä: http://it-aint-hard-to-tell.blogspot.com/2010/12/neulash-kuurin-finaali.html
  🙂

  Anonyymi: en voi muuta kun suositella! 🙂

  elena: joo mä sulkisin aikalailla home-ongelman pois, mut joku eilen vinkkas täällä mykoplasmasta ja kysyin mun sh-ystävältä ja se sano kans, että kannattaa käydä testaamassa se. Ja sain nyt jonkun antibiootin ihan vaan varmuuden vuoks, jos se nyt sattuis auttamaan jotain.. Jos tää nyt esim on joku kytevä poskari, kun mulla oli semmosta kroonista nuhaa marraskuusta asti :S

  Heidi: joo siis jos halut sen 3-6kk priorinin jälkeen vielä tommosen täsmälääkkeen ripsille niin suosittelen lämpimästi priorinia! 🙂

  ANonyymi: oon pahoillani, mut mulla on kolmatta kuukautta krooninen nuha ja vaikka se nyt sulle voiskin olla hyvin hauskaa, kun mulla vuotais kesken videon räkä poskelle, niin mulle ei ja täten ennemmin niiskutan, vaikka se kuinka jotakuta ärsyttäis :))) tietenkin jos sulla on joku taikakeino tän mun flunssan hoitoon niin otetaan vastaan, lupaan sen jälkeen olla niiskuttamatta.

  Anonyymi: joo sh-ystävä eilen kans alko epäillä mykoplasmaa kun kysyin siitä, pitää pyytää siihen ne labrat jossei tää nyt tän viikon aikana parane. Tosin mähän en ees saanut niitä labroja viime viikolla lääkäriltä, vaikka pyysin 😀

  Anonyymi: pitää yrittää! Toimii se siis, mutta todella pätkivästi. Tosiella koneella toimii tossa 1,5m päässä reitittimestä langaton ilman ongelmia, mut 10m päässä makkarissa ei taas ollenkaan (tai siis max 10min), vaikka ennen ei ollut mitään ongelmia. Kiitti vinkistä!

  Anonyymi: jee 🙂

  Anonyymi: huohhh.. kuten tonne ylemmäskin kirjoitin, niin joo, mä niistän kyllä ennen tota kuvailun aloittamista, mutta se nyt ei auta tähän mun 3kk krooniseen nuhaan, mikä on tiiätkö oikeesti tosi kurjaa, kun nenä vuotaa koko ajan! Jos tuhannet ihmiset töllää näitä mun videoita, niin sori vaan, ennemmin niiskutan kun annan rään vuotaa poskelle, vaikka se kuinka koomista oiskin 😀 Oon kyllä esiintynyt suuremmalle yleisölle useastikkin ilman niiskutus-ongelmia, nyt vaan satun olemaan sairaana, kuten sullekkin varmaan on tullu selväksi.

  Anonyymi: no mä en vielä panikoisi, mulla on kans tällä hetkellä 2 toimitusta teillä tietämättömillä, kuukauden jo odotellut.. Muut on kans kommaillu, että toimitukset on myöhässä, mutta uskon että ne sieltä tulee, varmaan joku ongelma jossain välissä tota toimitusketjua. Mutta siis tuolta isosmilen nettisivuilta pitäisi löytyä sen aspan sähköposti-osoite, josta voit tiedustella lisää 🙂 Ja KIITOS <3

  Anonyymi: haha kiitos <3

 21. Mäkin meinasin kysyä etteihän teillä hometta oo, mutta näköjään ootkin jo vastannu semmoseen kysymykseen. Se ois selittänyt paljon. On kyllä varmasti tosi kurjaa olla koko ajan kipeenä. Mullakin oli tossa 2 kuukautta putkeen ihan ä-ly-tön nuha (niin ettei nenää saanut ees kuumalla höyryllä auki) ja vähän muitakin flunssan kaltaisia oireita. Siinä vaiheessa vihdoin menin lääkäriin ja todettiin että mun allergiat on pahentunut niin paljon että joudun nyt syömään kaiken maailman allergialääkkeitä vuoden ympäri + satunnaisesti käyttämään piippua. 🙁 Niin joo, ja onnistuin vielä jäämään koukkuun nenäsumutteeseen..!! 😀 🙁

  Ja hei, oli jotenkin tosi piristävää kun kehuit sun nutturaa, mä oon niin kyllästynyt näihin "kattokaa mä tein nutturan mut siis ihan helvetin kauhee siitä tuli, hävettää oikein, mutta laitan siitä kuitenkin kuvan blogiin, iih"
  Ja sun videoita on muutenkin jotenkin tosi kiva kattoo! 🙂

 22. Ihan ekaksi tarkista wlan verkon signaalivahvuus, onko sitä edes yhtään 10m päässä wlan modeemista?
  Jos pätkii niin onko pätkimisen aikana signaalia tarpeeksi?
  Noi kun selvittää niin vähän pääsee jo eteenpäin vikakartoituksessa.

 23. Annie: siis mäkin oon koukussa nenäsumutteeseen, se on niin kauheeta koska sitä on vaan PAKKO ottaa iltasin että sais ees unta, vaikka kuinka koittaa vierottautua :DD nyt oon onneks päässy pahimmasta kierteestä pois kun oon huuhdellu sillä nenäkannulla! hahah, joo tulihan siitä ihen hieno nuttura vaikka itse sanonkin 😉

  ANonyymi: siis ensin näyttää täydet pykälät ja ihan kesken kaiken se yhteys vaan katkeaa ja tulee se semmonen punainen ruksi siihen. Ja siis johonkin jouluun asti langaton yhteys toimi aivan moitteetta juuri tuolla samalla reitittimellä, kunnes se eräs päivä vaan alko tehdä tätä, josta siis päättelen, että siinä reitittimessä on jotain vikaa 🙁 poikaystäväkin on koittanu sitä katsoa, mutta ei mitään oikein selviä! Sitten kun sen laitteen käynnistää uudelleen, niin se saattaa aina toimia taas sen 10min toisessa huoneessa, kunnes käy taas sama homma. Tosi ärsyttävää.

 24. Voisko saada videopostausta miten teit ton nutturan? Näyttää niin kivalta ja sopii sulle tosi hyvin 🙂 Ite kun teen nutturan niin siitä tulee ihan tyhmän näkönen..videopostaus olis siis tosi jees! Paranemisia, ite olin viime talvena 7kk putkeen kipeenä joten tiedän kuinka ärsyttävää se on 🙁

 25. Vaikea sanoa näin etänä mikä siinä voisi olla vikana, toisaalta ei uudet wlan modeemit paljoa maksa 40-120e löytyy joka lähtöön mallia.
  Luultavasti halvemmaksi tulee ostaa uusi kuin viedä vanha säädettäväksi johonkin atk liikkeeseen n.70e/h.
  Merkkeinä suosittelen Zyxel, Buffalo, myös Telewell on ok, tai jos ei tekniikka on kovin tuttua niin kannattaa kysyä myyjältä mikä on helppo säätää toiminta kuntoon nopeasti.

  Joissain malleissa on myös pieni reikä josta voi resetoida modeemin alkuasetuksille, joku metallinen kova lanka tai neula sopii siihen hyvin. Ja jos sen jälkeen vielä pätkii niin sitte on kyllä modeemissa vikaa, yllättävän hyvin routerit kestää käyttöä paitsi salamaniskuja mut kaikki on mahdollista.

 26. Anonyymi: joo koitan jossain välissä tehdä, ei siinä kyllä tosiaan mitään kovin kummempaa ollut, laitoin tukan päälaelle ponnarille, tupeerasin ja kieputin ne hiukset siihen ponnarin ympärille ja tökkäsin sinne pinnejä 🙂

  Anonyymi: joo siis mäkin oon tullut siihen tulokseen, että ehkä vaan helpompi ostaa uusi, kun toi nyt muutenkin on joku tommonen halpis, eli en ihmettelis vaikka ois vaan hajonnut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.