Love From Australia- rakkautta!

Oon tällä hetkellä ehkä maailman onnellisin tyttö! 🙂 Natureshopista oltiin ilmeisesti tosi kiitollisia mulle siitä, että oon saanut niinkin monet lukijat hurahtamaan EMU:ihin (=Suomen talven pelastuksiin) ja kuten joulukuussa kirjoitin, Natureshopin ja EMU:jen yhteistyö loppuu ja nykyinen varasto myydään loppun. Täten mulle tarjottiin heidän taholtaan kiitokseksi vapaavalintainen pari Love From Australia-saappaita, joista päädyin Jezebel Tall Caramelleihin. ♥

Hain nämä eilen postista ja voin kertoa, että nää veivät mun sydämen ensisilmäyksellä!! Eka olin tosi huolissani tosta koosta, joka noissa oli pienin 36 (3), mutta hyvin näyttivät pysyvän jalassa, varmasti myös ton pitkän varren ansiosta. (Tää voi tietty olla myös joku psykologinen seikka, että mä vaan päässäni päätin, että näiden vaan nyt on pakko sopia, koska ovat niin ihanat!) Mun rakkaus EMU:ihin ei taatusti kuihdu, mutta nää on kyllä kova kilpailija ykkösijasta! Materiaali on siis 100% lampaannahkaa ja toi sisus on niiiiiin pehmeä!

ja varret on myös superkivat käännettyinä!

Ainut huono puoli näissä on tää kova muovipohja, joka ei tosiaan ole mikään ihan paras mahdollinen jäiselle kelille, verrattuna nyt esimerkiksi EMU:jen kuviolliseen kumipohjaan. Käsittääkseni UGG:seissa on just tämmönen pohja? Saa korjata mikäli oon väärässä.

Koitan saada räpsittyä näistä lähipäivinä vähän parempia ”in action”-kuvia vähän muuallakin kun meidän pimeässä eteisessä, ette usko kuinka onnessani olen! 🙂 Ja voin ihan rehellisesti sanoa, ettei mulle ladeltu mitään velvotteita ylistää näitä maasta taivaaseen, vaikka kyseessä olikin lahja. Olisitte nähneet kun kuljin nää jalassa eilen illalla kotona varmaan tunnin ja päivittelin sataan kertaan, että miten jotkut kengät voi olla yhtä ihanat! ♥

Ja jos joku nyt innostui, niin Love From Australian-bootseja löytyy täältä! Ja Natureshopistahan ei tosiaan tule enää hintojen päälle erillisiä postikuluja. Lisäksi Natureshop tarjoaa tällä hetkellä -20% alennuksen Love From Australian saappaista 🙂

Hahahah, siis kannoin näitä eilen kaupasta tossa Ripin kassissa kun vastaan ajo joku mies pyörällä ja huus ihan täysiä, että ”Jyppi häviiii!” (eilen siis oli ilmeisesti Jypin peli, evvk :D), kesti hetken että tajuttiin Ronjan kanssa, että se todennäköisesti luuli tota kassia Jypin kassiks (tai siis jypin logoksi) ja että ollaan menossa kattomaan peliä tai jotain. Ei luoja sitä repeämistä, varsinkaan kun mua ei sais katsomaan jääkiekkoa vaikka maksettais ja ei siis rehellisesti sanottuna vois kyllä yhtään kiinnostaa, että häviääkö Jyp vai ei 😀

Ja tosiaan, EMUjakin näyttäis olevan tuolla vielä ihan hajakokoja, että vielä saattaa keretä saada mikäli on ollut aikeissa tilata! 

14 vastausta artikkeliin “Love From Australia- rakkautta!”

 1. Oli pakko googlata se jypin logo (en seuraa jääkiekkoa) ja toi on tosi samanlainen kuin se!:DDD Hahha voin kuvitella paljon on naurattanut..

 2. vau!

  voi itku mua harmittaa kun joulukuussa pidin 3pv tauon blogisi lukemisesta työkiireiden ja opiskelun takia… ja juuri ekana pvnä olit kertonut että natureshop myy emunsa pilkkahintaan. eiköhän siinä käynyt just niin että siinä vaiheessa kun hetken viiveellä sen näin, olivat kaikki koot menneet:(
  ja jopa kävin siellä sivulla tuona aikana ja ihmettelin että ovatpa edullisia muttei mikään kello soinut..
  no, ehkä minä tilaan tällaiset sitten:D

  ps. onko nuo sun kynnet tehty akryylillä vai geelillä:)

 3. ihanat kenkulit <3 oijoi!
  mäki hain eilen pari kappaletta mun EMUja ja aah rakkautta kyllä täälläkin 🙂 Tullimamma alko jutteleen, et nykyään ei enää oo sellasta kun "aidot UGGit" et kiinalaiset tekee niiiin paljon kopioita :/ EMUista se sano että nää on kyllä varmasti aidot, niitä ne ei oo vielä jostain syystä keksiny alkaa kopioimaan, jes! 😀 mut nyt pitääki sit tsekkaa noi rakkaudet australiasta 😉

 4. Vau! Nuo on kyllä ihanat! Täällä kans yks, jonka sait EMUihin hurahtamaan. Sillon joulukuussa sulta kyselinki, että mikä koko kannattais tilata. Nyt oon lähemmäs kuukauden omilla EMUillani köpötelly ja i'm in love! Parhaat kengät ikinä. Niin lämpöset ja en oo kertakaakaan meinannu kaatua, toisin ku niillä linttaan menevillä feikkikengillä! 🙂

 5. Mun jouluna tilatut emut on vihdoin tullu! tosin tulliin, vaikkei ne maksanu ku 39€ :S lähden nyt hakemaan niitä… viittisitkö vielä kerrata sen tullien natureshopilta perimisen ku en äkkiseltään enää löytäny täältä sun blogista? kiitos paljon 🙂 tilasin myös toiset emut, mutta ne lähetettiin maanantaina briteistä, joten ne tuskin jämähtää tulliin…

 6. Ei nyt liity tähän postaukseen, mutta mua kiinnostais että mitä opiskelet ja yliopistossa vai amkissa? 🙂 Ja mikä susta isona sitten tulee?
  Vai ootko tehnyt mitään postausta opiskeluistas?

 7. Juu, sinun innoittamana tilasin Natureshopista Emu tohvelit jotka on vasta nyt haettavissa postista. Kesti làhetys aikasta kauan.

 8. Heippa, olisin vain tiedustellut kauan teillä on kestänyt toimitusajat Nature shopista tilatessanne? Tilasin siis joulun aikoihin ja lähetysvahvistus oli tullun viikko tilauksesta, eikä kenkiä näy ei kuulu..

 9. Moikka! Tää nyt ei liity emuihin, mutta pakko kysyä! Onks sulla ollu koskaan beautybayn tilausten kanssa ongelmia? En vaan voi käsittää, kun ne on hylänny jo 4 tilausta ja yhen siinä välissä hyväksyny joka tuli ihan kotiin asti.. Maksan siis electronilla ja kaikki pitäis olla kunnossa..

 10. anonyymi, huomasin sun kysymyksen ja mulla sama ongelma!
  oon aiemmin tilannut ja mennyt läpi mutta nykyään tulee aina se tilausvahvistus ja sitten there was a problem baal blaa.

  eka kerralla tilasin toimitustavalla joka kustansi 10e ja nyt kun olen koittanut tilata sillä 5e ei onnistu.

  enpä sitten tiedä johtuuko tästä.
  suosin feeluniqueta kun ei ole postareita.
  siellä tosin pitää huomioida tullit:s

 11. Anonyymi: NO AIJAA! 😀 en mäkään ollu tajunnu todellakaa ennen yhdennäköisyyttä!!

  Leena: voiei! 🙁 toivottavasti saat omasi! Ja on tehty geelillä aina 🙂

  Jenna: joo siis just Ausseissa näin, kun UGGseja on joka lähtöön ja kaikki siis UGGseja, mut ei UGG Australian 😀 Mut EMUt on kyllä parhaat, eteenkin kun ottaa sen kumipohjan ja ergonomisen pohjallisen huomioon!

  Anne: Joo EMUjen voittanutta ei kyllä ole! Ja varsinkin kun sai niiin edullisesti 🙂 Ei voi tosiaan verrata ees niihin halpis "uggeihin", ihan eri planeetalta 😀

  Anonyymi: joo siis lähetät sinne vaan "edelleen" sen sun tilaisvahvistuksen, eli saman minkä oot printannu sinne tulliin mukaan ja laitat siihen sähkäriin, että tässä tilaukseni, maksoin tulleja niin ja niin paljon, korttini numero on xxxx. kiitos ja rahat tulee parissa päivässä! 🙂 ja joo ne briteistä tulevat ei onneks jämähdä tulliin.

  mms: finanssialan tradenomiksi (amk), eli siis lähinnä finanssialalle 🙂 tää nyt ei suoranaisesti liity mun opiskeluihin, mutta vähän ehkä: http://it-aint-hard-to-tell.blogspot.com/2010/11/hyva-me-tradenomit.html

  Pullopostia: monilla oli kestänyt 🙁 en tiiä millä ne tulee sieltä Uudesta seelannista, mut voi olla et jossain välillä on ollut joku viivästys matkassa! Mutta hyvä että tulivat perille 🙂

  Anni: tilasin ennen joulua ja tällä viikolla tuli tulliin!!:) veikkaisin, että ihan lähiaikoina. Varmaan jossain väliä siellä toimitusketjussa ollut jotain häikkää kun niin monet joutuneet odottamaan!

  Anonyymi: tosi outoa! oon tilannu sieltä 2v sisään muistaakseni ehkä 4-5kertaa eikä koskaan oo ollut mitään ongelmia! Tosin en ole koskaan maksanut electronilla. Tyhmä kysymys, mutta ootko tilannu samalla kortilla muista ulkomaisista nettikaupoista, kun electroneissahan pitää tehdä pankissa se joku eston poisto (kai?), että voi käyttää ulkomailla ja nettikaupoissa?? en oo siis yhtään varma johtuuko ongelma ylinpäänsä electronista, kun en semmosta omista ja ei credit/debit kortilla oo koskaan ollut ongelmia 🙁

  Leena: Tosi omituista! Millä sinä maksoit tilauksesi? Mulla ei oo koskaan kyllä mennyt FU tulliin, vaikka tilaus-summa on lähennellyt sataa euroa 🙂

 12. Ainakaan omissa uggeissani ei oo kovaa muovi pohjaa vaan sellanen pehee. en tiiä mitä se on mut ei ainakaan kovaa muovia. aj eivät oo liukkaat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.