Nike Store

Jess, vapis!! Pääsin eilen taas töissä vauhtiin ja vaikka varsinkin aamuluentojen jälkeen on aina kuinka naattina, töissä tulee poikkeuksetta aina hyvälle tuulelle. Oisin voinu jäädä ihan mielellään töihin vielä pariks tunniks sen klo20 jälkeen ja harkitsin kotimatkalla jo iltamyöhä-lenkkiä, mutta sohva ja ruoka (ja Nelosen maailman päätön elokuva :D) veivät voiton.

Yllättävää, mulle tuli samana päivänä kun pistin ne Niken Pro-trikoot tilaukseen, ilmoitus Stadiumista, että ”tuote on päässyt loppumaan varastosta, eikä mun tilausta täten voida toimittaa”, eikä niitä näyttäis olevan missään myymälässäkään 🙁 Arghh!! Näpyttelin itteni Niken omaan nettikauppaan, jossa ei tietty myöskään ollut niitä trikoita, mutta niistä noi shortsi-versiot kivana pinkkinä ja varmaan miljoona muutakin kivaa juttua, jotka oisin voinut tilata. Sallin nää kolme itselleni ihan vaan lohdutukseksi siitä, etten saanut niitä hiton trikoita! Toivottavasti Stadiumiin tulee täyttöä viikottain..

En ymmärrä miks, mut pimahdan aina nykyään kaikista urheilu-vaatteista (eteenkin Nikesta), vaikka mulle vielä 4vuotta sitten oli oikeesti ihan yks ja sama, missä vaatteissa lenkkeilin sun muuta. En ois voinut sillon todellakaan kuvitella, että hyvät ja laadukkaat urheiluvarusteet tois jotain plussaa ja kannustusta liikuntaan. Nykyään oon niiiin eri mieltä! 🙂 Koitan saada päivällä patistettua itseni taas ekaa kertaa muutamaan viikkoon juoksemaan, ihan vaan että pääsis taas rytmistä kiinni. Voin nimittäin jo kuvitella itteni juoksemassa Cairnsin rantabulevardilla aamulenkkiä noissa pinkeissä shortseissa!

Mennään illalla poikaystävän kanssa Ravintola Vesilinnaan syömään jonkun ihme menu (en siis tiedä yhtään mitä siihen sisältyy), saa nähdä onko maineensa arvoinen paikka. Toivottavasti siihen ei silti kuulu etanoita tai mitään, etten saa jotain sydänkohtausta jo alkuruoan aikana.

Ps. Äh, mun pitäis varmaan taas vaihteeks koodailla tän blogipohjan kanssa, että saisin kaikki isoimmatkin kuvat mahtumaan tohon palkkiin ilman että ne aina katkee oikeasta kulmasta, mut pelkään aina että sählään jotain tosi pahasti pieleen niiden html-juttujen kanssa. Haluisko joku ryhtyä mulle koodaajaks? 😀 Uus banneri ois myös tosi kiva juttu!

10 vastausta artikkeliin “Nike Store”

 1. Mitenkähän mä sit pystyin tilaa ne trikoot, vaikka tilasin sun jälkeen? Vai olisitko sä hakenut myymälästä? :O Ihme juttu. Mut mulla on kans sama homma, että villiinnyn varsinkin Niken urheiluvaatteista ja katon sitä Niken uusinta (?) mainosta urheiluinspiraatioks 😀 ( http://www.youtube.com/watch?v=4B5sfE1fjLs )

 2. Kannattaa aina pitää tallessa se alkuperäinen koodi niin ei ainakaan mitään peruuttamatonta pääse tapahtumaan. 🙂

 3. Ei vitsit mikä tuuri noiden housujen kans, just kun löysit mieluiset. :/ Mut hei kerro täällä sit mitä piditte Vesilinnasta, en oo kertaakaan käynyt siellä. 🙂
  P.S. Mäkin voisin hankkia jonkun koodaajan loihtimaan mun blogitaustan uusiks. 😀

 4. Anonyymi: tilasit siis stadiumista? oliko sulla joku muu koko kun s? Koska se s oli se joka oli loppunut varastosta. Koitin vielä pe uudestaan 🙁 Ja ei ollut missään myymälässäkään sitä. Pitää katsoa toi mainos!!

  Annie: nyt meni ohi? 🙂 siis se tilauskoodi? ne laitto siihen, et ne palauttaa rahat mun luottokortille siis niin ei hätiä!

  Viivi: nii arvaa ärsyttääkö! Ja ei ollu vesilinna häävi 😀 eka ja vika kerta!

 5. Tilasin nimen omaan s-kokoset ja Stadiumista :O Höh, ompa kumma juttu.

 6. Annie: hahah, hyvä minä..

  Anonyymi: siis mitä hittoa oikeesti! 🙁 ku sit koitin heti kun sain sen viestin ni vielä tilata uudestaan ja se näytti siinä vaiheessa vielä siinä tilaussivulla, että kokoa s löytyy, mutta sit ku koitin laittaa sen tilauksen eteenpäin niin se oli loppunu. Epistä!! 🙁

 7. *en mä tiedä voisko olla, että kun tilasin kahdet, ettei siellä ois ollut niitä kaksia varastossa, vaan tyyliin just yhdet, niin se mun koko tilaus ois peruuntunu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.