***!!!@!

Hei kivaa sunnuntaita, saan ihan just paniikkikohtauksen. Ronja sai eilen vihdoin ja viimein tietää siltä sen kv-tutorilta ne päivät jolloin sen lukukausi siellä Sydneyssä alkaa ja päättyy. Siis ne päivämäärät, joita ollaan odoteltu viimeiset 6kk.. Ja lisäks selvis, että Ronjan pitäis (lue: TÄYTYY) olla siellä koululla vajaan 3viikon päästä alkavalla tutustumis-jaksolla ja mehän ollaan tällöin siis jo meidän ennakkoon maksetulla Cairnsin reissulla, johon kv-tutor epäsuorasti uhkaili karrikoidusti, että ”joko meet Cairnsiin tai sinne koululle”, eli joko jätät vaihdon tai menet sinne koululle silloin 2viikkoa ennen lukukauden alkua. Jos tää koko hiton vaihto-homma on venyny siihen, että näinkin oleelliset seikat selviää 3viikkoa ennen, kun vaihto-opiskelijan oikeesti pitäis olla siellä paikanpäällä niin hohhoijjaa.. Tässä vaiheessa Jamkilla, saati sillä yhteistyö-koululla ei mun mielestä paljoa ole varaa alkaa sanelemaan mitään ehtoja, saati epäsuoria uhkailuja, kun homman tosiaan ois voinut hoitaa paremmin niiden osalta jo silloin kuukausia sitten. No, ehkä saadaan tää sotku setvittyä tai ehkä seikkailen sen 11päivää yksin siellä Cairnsissa tai heitän koko reilun parin tonnin reissun kankkulan kaivoon (tällä hetkellä lähinnä tekis mieli…). Hki-Sydney-Helsinki-lennoissa on onneks peruutusturva jos tää nyt menee ihan totaalisesti päin vittua. Lopetan ja vaihdan aihetta ennenkö alan oikeesti itkemään. (Edit: Aloin jo.)

Olin täks päiväks aikatauluttanu itelleni yhden artikkelin etsimisen ja että oisin parhaimmassa tapauksessa päässyt jo alkuun sen analysoinnissa, mutta mulla lähtee aina ajatus karkuun, kun pitäis oikeesti keskittyä johonkin tiettyyn kouluhommaan. Siks yleensä eristäydyn aina makkariin miniläppärin kanssa tekemään kouluhommia avaamatta yhtäainutta turhaa välilehteä, mutta sekin nyt on vähän vaikeeta kun toi langaton yhteys ei oikein suostu toimimaan, joten selailin taas jotain Nellyn juttuja. Listasin neljä vaatetta, jotka valkkaisin, jos saisin valita nää vapaasti Nellyn valikoimista..

1. Elise Ryanin mekko. Mun mielestä tää vaan on niin söötti! 🙂 56,50e.
2. One Teaspoonin paituli, kans tosi kiva. (57,50e)
3. Fornarinan teeppari. Mä haluan tän!!! (74,50e)
4. Dieselin kiiltopintaiset farkut. Tämmöset oikeesti tarviisinkin ja mun kokoakin vielä ois.. Ehkä saan hillittyä itseni (125,90e)

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892310)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

Koitan nyt vaikka keskittyä nyt oikeesti siihen artikkelin etsintään ja saada ajatukset ainakin hetkeks pois tosta reissusta. Bye byeeeee!

12 vastausta artikkeliin “***!!!@!”

 1. Hei tommoset kiiltopintaset farkut on H&M:n nettisivuilla paljon halvemmalla! 🙂

 2. Onpa perseestä, mut mä kyl tos vaihees lähtisin varmaa yksin, en kestäis parin tonnin menetystä. 🙁

  Toi 1. mekko on ihana ja 4. farkut kans!

 3. Eikö toi moka ole pitkälle sen kv-koordinaattorin syytä jos se ei ole tarpeeksi ajoissa selvittänyt aikatauluja kun se on sen tehtävä!!??. Itse olisin ainakin ollu suoraan yhteydessä sinne koululle s-postilla jos KV-koordinaattori ei osaa hommiaan ja selvittänyt itse asian. Nythän sä joudut kärsimään tästä jos joudut perumaan matkan tai maksat yksin majoitukset ja lomailet siellä yksin, vai?? Kun lähtee toiselle puolelle maailmaa niin pitäähän sillon olla lennot, passit, viisumit ja majoitukset kunnossa jo kuukausia ennen eikä viimeisillä viikoilla. Toivottavasti se koordinaattori kantaa vastuunsa ja järkkää nyt asian vaikka se meneekin näin viimetippaan.

 4. Anonyymi: aijaa! 🙂

  Jenni: niin on!! 🙂

  Pipari: NO AIJAA! oon itkeny yhteensä 2h, varmaan ihan turhaan… toiv tää nyt järkkääntyy ja ennemmin mäkin kyllä lomailen siellä sitten ihan yksinään, toi perumisrumba matkavakuutuksen kautta vois mennä aika säätämiseks 🙁 toivotaan parasta!

  Anonyymi: no siis NIMEENOMAAN!! Tähän liittyy siis kaikkea muutakin ihan uskomatonta säätöä, etten edes viitsi alkaa mustamaalata täällä kommenttiboksissa, mutta siis jos odotetaan päivämääriä se vajaa puoli vuotta, että vois alkaa katsoa lentoja yms ja ilmoitetaan, että lukukausi alkaa 7.3, niin luulisi, että voi sitten sen mukaan pelailla lennot sun muut, koska täähän oli aivan sattumankauppaa, että ylinpäänsä mennään Ausseihin 2viikkoa ennen sitä lukukauden alkamista. Varmasti lähtee reklamaatiot koululle näistä järjestelyistä, varsinkin kun Ronja siis itse on koko ajan koittanut ottaa selville näistä asiosta niin Suomen, kun Aussejenkin puolelta, mutta kukaan ei oo niinkun "tiennyt mitään" vasta kun nyt.. Voi olla, että kv-tutor on nyt itsekkin tajunnut mokansa, ja koittaa nyt tolla epäsuoralla uhkailulla säästyä omalta kasvojen menetykseltä, kun ei oo hoitanut hommiaan. Tosi kurja tilanne!! 🙁 Toivotaan, että tää alkuviikosta selviää..

  Viivi: NOJOO!! argh! toivon että tää nyt selviää!

 5. siis miten toi on ees mahdollista??!! ei varmasti ole eka kerta kun teidän koulusta joku lähtee vaihtoon tai kun sinne australian kouluun joku menee. täysin käsittämätöntä! ja miten voi olla noin kykenemätön tutori?! kyllä sillä teiän koululla nyt pitäisi olla joku suora kontakti siellä toisessa päässä ketä tietää ajoissa koska siellä pitää olla. itse tiedän jo nyt koska mun pitää olla vaihtomaani koulussa vaikka siihen on yli puoli vuotta aikaa!
  tostahan kärsii koko vaihtokokemus vaikka se ei vielä oo ees alkanut! en yhtään ihmettelis jos joku tossa vaiheessa haluis peruu koko vaihdon. muutenkin jo lähteminen on stressaavaa ja sitten vielä tällästa kauheeta säätöä. USKOMATONTA! toivon todella että saatte asiat fiksattua kuntoon!

 6. Joo eipä noitten matkojen kanssa nyt mee hyvin. Meijän piti mennä tyttöporukalla Egyptiin ens viikolla. Kaikki suunniteltu ja täpinöity kauan aikaa sitte. Nyt vituttaa suoraan sanottuna, eli tiedän todellakin ton tunteen.

  JA mun pitäis kans kirjottaa kouluhommaa nyt, ei tuu mitään ku kelaa tota reissua.

  Tsemii!

  /CC

 7. Mä tilasin h&m sellaiset vahanpintaiset farkut ja tykkään niistä niin,nii, niin paljon, että oli pakko tilata kaikenvaralta vielä toisetki jemmaan:D

 8. Anonyymi: niin siis oikeesti ei voi olla todellista! 😀 mutta siis itseasiassa tää on siis ensimmäinen, kuka meidän koulusta on menossa sinne aussien vaihtokouluun, niin siks tää ilmeisesti nyt on tälle tutorille niin pirun tärkeä juttu, mut ois voinu kans hoitaa asian sen mukaan. Alunperinhän tän vaihdon piti siis alkaa jo tammikuussa ja yhtäkkiä selviskin, että alkaa "joskus maaliskuussa" ja jossei tää mun ystävä siis aivan itse ois ollut sinne Ausseihin jatkuvassa yhteydessä, niin ei olisi ennen eilistä ollut tiennyt edes ton lukuvuoden alkamista! Siis MIETI, sieltä itse koulusta ei edes tän 5kk aikana olla osattu vastata niinkin yksinkertaiseen kysymykseen, kuten että MILLOIN KEVÄTLUKUKAUSI ALKAA tai puhumattakaan siitä, että milloin se päättyy! Ja nyt vielä niinkun kehdataan alkaa inisemään, että "sähän meet sinne koululle 2viikkoa aikasemmin", kun koko tänä puolena vuotena ei oo ollut mitään tietoa mistään 2viikon pakollisesta orientaatiosta. Tottakai me nyt pelattiin noiden lentojenkin kanssa (nekin tosi viime tingassa siis kuukaus ennen lähtöä tän takia..) sen mukaan, että se koulu myös alkaa sillon 7.3 kuten on ilmoitettu 😀 aivan käsittämätöntä! ja tosiaan puhumattakaan noista muista sun mainitsemista "stressinaiheista" vaihtoon lähtiessä.. Ausseista kun nyt ei asuntoakaan kauheesti voi etsiä jossei oo vielä viisumiakaan myönnetty (sitä ei voi siis hakea ennenkö koululta tulee virallinen vahvistuskoodi mikä tuli siis pari päivää sitten), eikä tää koulu siis järkkää minkäänlaista asuntoa. Semmoista! 🙂

  Anonyymi: ainiin kun siellä on ne mellakat! 🙁 voiei, voin niin kuvitella sun ärtymyksen.. Toivottavasti nyt saatte ees rahanne takasin!! 🙂

  MUSIPUGI: aijaa!! mulla on itseasiassa semmoset Ginalta syksyltä nyt kun aloin muistella 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.