Viisumia ja uutta passia

Noniin, nyt on rauhotuttu ja vatvottu tota koko soppaa vaikka keiden kanssa. Eiköhän asiat järjesty, etten joudu viettämään hyvin yksinäistä lomaa 😀 Saan aina maailman suurimman kriisin kaikesta tämmösestä. Sain kuitenkin laitettua tänään uuden viisuminkin hakuun, vaikka meinasinkin menettää viimeisenkin järkeni sen laadinnassa. En oo varma onko vika oikeesti mussa vai noissa Australian viranomaisten nettisivuissa, mutta veikkaan jälkimmäistä. Jos mun vanha passi ois ollut voimassa vielä ees kuukauden kauemmin, oisin vaan selvinny sillä mun nykyisellä jo voimassaolevalla viisumilla, mutta ei. Mun piti hyväksyä joku kohta, jossa sitoudun menemään näytille jonnekkin Australian lähetystön toimistoon (tai johonkin vastaavaan) jos mun viisumin käsittelyssä ilmenee jotain ongelmia. No, katoin sitä listaa niistä toimistoista, koitin haahuilla Helsinkiä tai edes Tukholmaa, mutta lähimmät toimistot oli Lontoo ja Pariisi, joista sitten valkkasin sen Lontoon, siitä kohdasta kun ei muuten päässyt etenemään. Toivotaan nyt ettei mitään ongelmia ilmene siis 😀 Mun käsittääkseni Suomi ja Australia on keskenään niin hyvää pataa (mun isä oli joskus joku Suomi-Australia-yhdistyksen pj) ja mitä nyt oon vanhemmilta kuullut, niin noi kaikki suomalaisten viisumi-hakemukset menee aikalailla kai heittämällä läpi, ellei tietty oo mitään suurempia rikkeitä taustalla.

Juu ja hain mun uuden passin perjantaina! Oon kamala ihminen, mut mun on pakko sanoa, että mun mielestä ton uuden biopassin kuvasivu on ihan kamala, ei suomalaiseen passiin sovi sini-vihreä! 😀 No, mut ehkä pärjään tän epäkohdan kanssa. Olin myös vähän järkyttynyt kun sain noi mun passikuvat, olin nimittäin kuvitellut, että se kuva tulee noihin uusiin samalla tavalla kun vanhoissa (eli ettei esimerkiks kaula katkea kesken kuvan ja ettei toi kuva olis ihan noin läheltä) ja laitoinkin vartavasten oikein hienon paidan ynnä muuta sinne kuvaukseen päälle, pöyhin vähän tukkaa ja tulos on tietty kun oisin just heränny ja ollu harjaamatta hiuksia viikon. Mut ehkä toi laatikko-pää voittaa kuitenkin sen mun edellisen passikuvan, jossa olin 14v.. Hahah!

Lenkkeilin päivällä juosten Ronjan äitille ja käveltiin sitten reippaasti takasin, eli 10km reippailua takana tältä päivältä. Kohta koitan vielä jaksaa solkkuun ja Noran kanssa piiitkästä aikaa salille 🙂

9 vastausta artikkeliin “Viisumia ja uutta passia”

 1. Jep, nämä uudet passit ovat karseita!:D Kuvasi on kyllä mielestäni todella hyvä, näytät tosi nätiltä!:) Toki oma passikuva tuntuu aina kamalalta….

  Omassani näytän ihan murhaajalta… Mustat silmänaluset ja otsis nostettu ylös pannalla(mitä en koskaan tee), koska luulin että niin täytyy olla…. Ei tietenkään olisi tarvinnut, mutta no can do 😀

 2. Poista tuo passikuva heti!!!! Tuo on vaarallista, tuossahan näkyy sun koko sotutunnuskin alalaidassa! Tosta voi jo helposti teettää feikkipassin etkä varmaan halua et sun kuva ja tiedot on jollain rikollisten huijaussivustolla?!

 3. Anonyymi: hahah, no ainahan oma näyttää aina "kauheelta" 😀

  Anonyymi: apua, luulin että olin mössänny ton tunnuksen tosta joka kohdasta!!! hyvä kun huomautit 😀

 4. Mooi Iines!=)
  Oon seurannu sun ihanaa blogia jo jonkun aikaa,ja mulla tuli tossa mieleen että olis kiva nähdä et minkä näköinen olit joskus 14 vuotiaana!:D
  nii jos joskus laittaisit tänne vahjoja kuvia vuosien varrelta!:)

 5. hei haluun nähä sen uuden kuva sivun.. voit vaik mössää kaikki tekstit en mua ne kiinnosta, haluun vaa nähä milalnen se on

 6. Onko teillä Ronjan kaas eri äiti?
  Ko olit kirjottanut tuonne että
  ^lenkkeilin päivällä juosten Ronjan äitille… jne.
  Vai oottako te ees siskoksia?

  T. Utelias Tsiihhhiih 😀

 7. ANonyymi: moi, kiva kuulla, kiitokset! 🙂 mulla ei oo kauheesti koneella kuvia alle 17v ja mun skanneri ei toimi, mutta tässä iines 14v 😀 http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1974/194/58/590726987/n590726987_1239227_1699.jpg

  ja aikasemmin oon tehnyt vanhojen kuvien postauksen, joka löytyy täältä: http://it-aint-hard-to-tell.blogspot.com/2010/09/iines-2002-2008-d.html

  Anonyymi: no eipä ollut mikään kovin kummonen ja googlaamalla biopassi suomi löytyy kuvia 🙂

  ANonyymi: 🙂

  P: hahah! siis oot viides varmaan tässä kuussa kuka luulee meitä sisaruksiks! 😀 ei valitettavasti olla ees sukua, mutta oon niin paljon viettänyt aikaa Ronjan perheen kanssa tän reilun 10v aikana, että meidät kyllä jo melkein vois laskea sukulaisiks! 😀

  ronja: haha nii !:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.