maailman turhin videopostaus

Meinasin just pökrätä Prismaan salin jälkeen. Totesin, että mun kannattaa varmaan kasata joku semmonen ensiapupaketti, joka sisältää a) allergialääkettä b) sokeriapaloja ja mäkkärin suolapusseja c) astmapiipun d) proteiinipatukan e) särkylääkkeen ( f) semmonen adrenaliini-piikki ois myös tosi hyvä jos sais vaan jostain käsiinsä, hahah :D), koska saan nykyään kaikkialla jotain ihan ihme kohtauksia, joko en saa henkeä tai sit vaan laskee verensokeri jotenkin äkkijyrkkää alas tai muuten vaan iskee joku ihme migreeni. On tää mun elämä vaikeeta. Tai sitten vois vaan esimerkiks aina ottaa salilla vähän rauhallisemmin, jossei oo treenannu viimeiseen kolmeen viikkoon. Hyvä minä! No, mutta ehkä jotakuta kiinnostaa maailman turhin videopostaus, nää nimittäin alkaa valitettavasti mennä siihen, että kuvailen noita ”höpöttelyjä” vaikkei oiskaan oikeesti mitään asiaa, koska nyt vasta oonkin päässyt näiden videoiden makuun 😀

Nyt suihkuun ja sit mozarella-pekoni-chiabattaa napaan, mmmm! 🙂

22 vastausta artikkeliin “maailman turhin videopostaus”

 1. Tohon niskasärkyyn; ootko kokeillut venytellä ennen sinne lenkille menoa? Vois auttaa. 🙂

 2. Anonyymi: haha joo, kyl se vähän auttaa 🙂 sama tulee ku tekee hartioita salilla ja siihen ei kyllä oikeesti auta mitkään venyttelyt! Pitäis vaan aina jaksaa ennen lenkkiäkin venytellä niska, oon vaan nii laiska 😀

 3. Muuten kivoja noi videopostaukset, mut mul menee hermo ku puhut niin hirveen hitaasti ja mietit koko ajan mitähän piti sanoa jne "jajaja, olikohan mul viel jotain asiaa" sit mietit sitä joku sata vuotta.

 4. Anonyymi: haha! niin no TOTTAKAI joudun miettii jossei oikeesti oo mitään ihmeempää asiaa 😀 en mitenkään valmiiks listaa ylös mitä mun pitää sanoa noilla videoilla, ilmeisesti pitäis. Nyt on vaan kestettävä tämmönen asia tai olla vaan kattomatta 😀

  ronja: nojoooo.. 😀

 5. Oletko siis syntynyt -87? 🙂

  Mietin kun tuossa sähköpostissasi on tuo 87… Olen jotenkin kuvitellut, että olet 89' syntynyt:DDD

 6. videopostaukset ovat mukavia 🙂 niitä lisää,vaikka joka päivä!

 7. Hei, hyvän laatuinen videokuva! G12:n oot kaiketi jo palauttanut? Millä kuvailet?

 8. Pakko sanoo taas et I feel u 😀 Menin itekin just eilen prismaan suoraan lenkin jatkoks ja meinasin pökertyä saippuahyllylle 🙂 Mulla tosin tollanen heikotus on melkein poikkeuksetta nestepulaa eli vesipullo esiin niin johan auttaa.

  Ja mun mielestä toi video oli just hauska 😀 Keski-Suomessahan puhutaan hitaaaaaasti 😉 ainakin niitten mielestä jotka ei ole sieltä päin.

 9. No totta kai tarttee miettii, mut kai se saa ärsyttää 😀 haha ja joo, suurimman osan videoista skippaankin kun 90% ajasta on tota "mitä mun pitikää sanoo… öö öö… nii jotain vois viel kertoo" ja toikin mutina niin helvetin hitaasti puhuttuna.

 10. Anonyymi: jee 🙂

  Anonyymi: joo, siis kuvaan omalla Canon IXUS IS100, ehkä siis jopa parempia kun sillä G12, mut siinä oli plussaa se näyttö, et jopa näki mitä kuvaa 😀

  Manna: voiei, mä kyl join yli puol litraa vettä, et oli varmaan vaan verensokeri 🙁

  ANonyymi: no tottakai itse kutakin saa ärsyttää mikä vaan, mua esimerkiks ärsyttää miten joku on noin lapsellinen, että näkee näinkin paljon vaivaa siihen, että tulee kertomaan mulle näinkin typeräin seikan? 😀 mua ei oikeesti vois vähempää kiinnostaa ärsyttääkö sua mun hidas puhetapa vai ei tai katotko ylinpäänsä noita videoita vai et, mieti nyt vähän itsekkin. Ite en taas voi sietää jotain semmosta levotonta hössötystä videolla, mikä tuo ennemmin mieleen sen, miten hössötettiin joskus 14vuotiaana, sori vaan 😀 Mutta niin, ehkä sä kuulut itse siihen ikäluokkaan, niin siltäosin kyllä ymmärrän sua täysin.

 11. On kyllä aika typerää tulla valittamaan toisen blogiin… Eihän näitä ole pakko lukea/katsoa 🙂

 12. Mä oon kotoisin Keski-Suomesta ja vähän sen jälkeen kun muutin Tampereelle, mun äiti alko valittaa että puhun liian nopeesti… Joten kai tää puheennopeus-asia on jotenkin maantieteellistä..?! 😀

 13. Musta on aina piristävää kattoo vaikka vain sitten tuota sun mietiskelyä!:D Näitä vaan lisää:)<3!

 14. Tiesitkö, että blogeissa yleensä saa antaa palautetta? Kaikkeen ei tarvitse vastata "älä sitten lue" vaan joskus voi myös miettiä omia tapojaan toteuttaa blogia ja näitä videopostauksia, kenties ehkä parantaa jotakin eikä vetää hernettä nenään pienimmästäkin kritiikistä? 🙂

 15. Anonyymi: 🙂

  Annie: no nyt kun oon ajatellut asiaa, niin kaikki kyllä puhuu keski-suomessa tosi hitaasti 🙂

  Anonyymi: hahaha, JOO! 😀 Kiva jos tykkäät!

  ANonyymi: Ilman muuta saa antaa palautetta ja kritiikkiä! 🙂 Mutta ymmärrät varmasti, että kritiikki koskien vaikkapa nyt puhenopeuttani on melko "typerää" kritiikkiä, koska en valitettavasti voi vaikuttaa asiaan millään tapaa, joten onko seikkaa tuolloin välttämätöntä mielestäsi kritisoida? 🙂 Vähän kun karrikoidusti esittäisi kritiikkinsä, että "oot tosi lyhyt, voisitko kenties kasvaa 5cm?" En ole suinkaan vetänyt herneitä nenääni mistään, jos olet sen kuvan saanut!

 16. moiii=)
  mullekin tuli semmonen kuva, että vähänkin kun on jotain pientä kritiikkiä tai ei niin jees mielipidettä, niin hyökkäät kommentoijaa vastaan ja otat itseesi! Tosin kirjoitettua tekstiä on vaikeata tulkita niinkuin sen kirjoittaja on sen tarkoittanut ja usein voi mennä aika pahasti metsään :)mäkin olen varmasti saanut susta väärän kuvan, et ehkä tarkoita kommenttejasi niin vihaisiksi kun mitä mä ne tulkitsen! 😀 Muuten ei mitään valittamista,
  Tsemppiä ja toivottavasti tulee paaaaljon lisää kaikkii liikuntapostauksia, saan itekin inspistä liikkumiseen 🙂

 17. ANonyymi: moi 🙂 Koitan vastata kaikkiin kommetteihin mahdollisimman neutraalisti, harmi jos joku on tulkinnut mun vastaukset jotenkin "itseeni ottaneena". Mutta oon vaan luonteeltani sellanen, että sanon kyllä takasin jos joku vieras ihminen tulee inisemään, koska kyllä sen kommentin jättäjänkin pitäisi vähän miettiä miten kommenttinsa muotoilee 🙂 Kiitos kivasta kommentista, liikuntajuttua on tulossa heti kun saan suurimmat koulujutut pois alta!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.