Hiusten laittoa videolla!

Joskus ajat sitten on pyydetty postausta siitä, miten laitan mun tukkaa ja päätin eilen kuvata tän episodin nyt videon muodossa, yllärii. Oon tosiaan ollut nyt melkein vuoden kihartamatta, suoristamatta, föönaamatta ja tupeeraamatta tukkaa (muutamaa poikkeustapausta lukuunottamatta, jos on ollut juhlat tai jotain), koska mun tukka meni ihan kamalaan kuntoon jatkuvasta tupeeraamisesta sun muusta. Tosin en oo kauheesti huomannut mitään eroa mun oman hiuksen kunnossa, joten kai tommonen hamppu nyt vaan on sen kohtalo, kun mitkään teho-kosteutuksetkaan ei toimi 😀 No, mut onneks on keksitty noi kuivashampoot, suolasuihkeet, hiuspuuterit sun muut, ettei tarvii enää sählätä sen föönailun ja tupeeramisen kanssa, koska tulos on aikalailla sama.

Hmmm.. Koitan miettiä mistä tekisin seuraavan videon, kohta varmaan pakko ottaa joku vierotus näistä. No, mutta sain varattua Kirsille iltapäiväks ajan ripsien kestovärjäykseen ja käyn samalla ostamassa Sokokselta mm. karoteenitabletteja, koska tajusin, että nyt ois varmaan kriittiset hetket alottaa niidenkin syöminen! 🙂

Ps. Vielä tän päivän voimassa se CityDeal Kuntomaailmaan 1kuukaudeksi 19eurolla (norm89e) täällä! 🙂

19 vastausta artikkeliin “Hiusten laittoa videolla!”

 1. Sää oot niiin nätti! ilman meikkiä ehkä jopa nätimpi ku meikillä 🙂

 2. Vitsit kun saisin ton sun hiusten kuohkeuden. Mun hiukset on niiiiin lirua. 😀 Ja voisin kyl ehkä vähän panostaa taas noihin tuotteisiinkin, tänään käytin just jotain varmaan 7 vuotta vanhaa lorealin kiharrusnestettä. 😀 Ei sulla ois tarvetta jollekin jos tehtäis kimppatilaus?

 3. Vitsi nää sun videot on niin kivoja! Ja sun blogi yleensäkki on noussu tässä ehkä parin kuukauden ajan ehottomaks lemppariks! Tykkään niin aamukahvin lomassa tulla lukemaan/kuuntelemaan sun juttuja! 🙂 <3
  Mun ihan ehoton lemppari hiustenlaitossa on viime ajat ollu se tigin totally beachin-suolasuihke. Sitäki joskus sun suosittelemana tilasin 🙂 Mulla on itellä niin ohkanen ja sellanen liukas hius, niin sillä saa kyllä tosi kivasti rakennetta tukkaan!

 4. Minkä merkkistä tuo käyttämäsi kuiva shampoo on (en oikein saanut selvää tuosta videolta)??:))

 5. Ei tartte vierottautua videopostauksista, ne on ihan PARHAITA. Siis ei hyvänen aika ku ne pelastaa niin päivän 😀 Kiitos kun pidät tätä blogia 🙂

 6. Kävin tänään ostamassa sokkarilta tota kuivashampoota, onneks oli vielä just yks pullo jäljellä, oon nimittän ympäri jyväskylää menny ja monista paikoista on hyllystä just se kohta tyhjä.. Toi on ihan mahtavaa!! En tajuu miten littanista rasvasista hiuksista voi tulla niin kuohkeet ja puhtaan näköset, harmi vaan että tummissa hiuksissa joissakin kohissa jos laittaa liikaa, näkyy vähän harmaana toi ja pitää harjata ihan toden teolla et lähtee pois 😀 Mutta kiitos suosittelusta, ihan mahtavaa!

 7. Et kai harjaa hiuksies ollessa märät tuolla harjalla joka videolla näkyy? Märkinä hiukset ovat herkimmillään ja varsinkin harjatessa ne kärsivät. Pitäis kammata, ihan sellasella mahdollisimman harvapiikkisellä kammalla

 8. varmaan oot miettiny et jos et käyttäis noin paljon kaikkia tuotteita niin sun hiukset ei ois noin kuivat, pörröset ja ne ei katkeilis? 😀
  esim suolasuihkeet ja hiuspuuterit kuivattaa ja vaurioittaa hiuksia aikas pahasti

 9. Tämmöset videot on aina muuten kivoja, mut tuotevinkkejä näistä harvoin saa kun en käytä mitään eläimillä testattuja aineita.. =/

 10. Sun blogi kyllä pelastaa ja piristää aina jokaisen päivän!:)<3 Ja ihan parasta on se kun postailet niin usein ja tuo sun positiivisuus ja reippaus tarttuu aina sun blogia lukiessa! joka päivä on jotain mitä odottaa kun availee konetta. Jatka samaan malliin ja laita vaan videoita jatkossakin:)

 11. Tosi kiva postaus! 🙂 Mikä se oli se vaalean liila (?) suihke mitä sumuttelit kai vikana? 🙂

 12. Miten usein värjäät hiuksiasi, ja millä värillä?!

  Olet kyllä hurjan kaunis ihan tuolleen "luonnon kauniina!".

  Olis kyllä myös kieltämättä mukava nähdä joskus hiuksesi suoristettuina… 🙂

 13. Tosi kiva blogi ja ihanan paljon videopostauksia. Älä vaan lopeta niiden tekemistä! 🙂
  Jaksaisitko listata noi käyttämäsi hiustuotteet, kun ei niin hyvin näkynyt tossa, vois sitten itekkin joitain kokeilla tähän pehkoon…
  kiitos kaunis 🙂

 14. Anonyymi: aijaa haha 😀 kiitos!

  Viivi: niinpä!! no nää kyl roikkuukin jo aika paljon! 😀 ens viikkoa odotellessa!

  Anne: kiva kuulla 🙂 Totally beachin' on kyllä ihan mun ykköslemppari-tuote! Kiva jos joku muukin on koukuttunu haha 😀

  Anna: joo ei oikein näkynyt kauheen selvästi, mut siis Klippoteket, suosittelen! 🙂

  Anonyymi: hahah, kiva jos joku tykkää <3

  Emilia: niinpä, siis se on ihan huippua! 😀 voiei, pitäis just ostaa uus, kiva jos ne on kaikkialta loppu!

  Anonyymi: juu tiedän, enpä harjaa hiuksia muutenkaan kauheen usein 😀

  Anonyymi: no, mut jos puntaroi sen jatkuvan lämpökäsittelyn ja tupeeraamisen kanssa, niin n.2 kertaa viikossa päähän suihkittuna suolasuihke nyt ei varmaan oo ihan niin paha juttu 🙂 Varsinkin kun on ihan hyvät shampoot+hoitikset käytössä. Mutta eipä muuttunut hiusten kunto sillonkaan, kun en muotoillut (aineilla) mitenkään, joten mitä ilmeisimmin tää nyt vaan on kohtalo 😀

  Annie: voi höh! 🙁 ainakaan ne Tigin ekosarjan tuotteet ei oo eläintestattuja, esimerkiks se mun käyttämä totally beachin'-suolasuihke!

  Anonyymi: voi, kiva kuulla että joku tykkää 🙂 Suuret kiitokset <3

  mari: se on Klippoteketin kuivashampoo! 🙂

  Anonyymi: värjään hiuksia 1-2kertaa vuodessa kampaajalla, eli en osaa valitettavasti sanoa sävystä! Ja kiitos! Suoristetusta tukasta löytyy kuva esim tässä: http://4.bp.blogspot.com/_mMVLgQp5XJo/Sv_c4i5MdvI/AAAAAAAAEg0/A5mhsjS5Puw/s1600-h/al3.jpg 🙂

  Anonyymi: käytin tossa Bonacuren moisture kick-hiuksiin jätettävää hoitista, Tigi Bed Head Some like it hot-seerumia ja Klippoteketin kuivashampoota 🙂 Ja kiitos <3

  Anonyymi: hah 😀

  miukumauku: joo ehkä jossain välissä, jos keksin jotain selitettävää siihen 😀

 15. Sun videopostaukset on ihanan piristäviä, sua on hauska kuunnella ja katella 🙂

  Tykkään sun blogista tosi paljon, mutta yks parannusehdotus tuli mieleen: olisiko mahdollista saada sellainen hakukone, jolla vois hakea vanhoista postauksista hakusanalla esim. hiuksiin liittyviä juttuja yms?

  Sulla on niin paljon kivoja vinkkejä, että ne olis sitten helpommin löydettävissä 🙂

 16. Moikka Iines! En halua kuulostaa miltään pätevältä tyhmältä, mutta pisti silmään heti kun näin kun suihkutit paljon tota Bonacuren moisture kickiä! Olen itse ostanut tuota samaa ihan hiusasiantuntijalta kun suositteli kovasti, ja neuvoi, että ravistetaan hyvin ja suihkautetaan vain pari suihkausta KÄSIIN ja siitä sitten pöyhitään tukkaan. Eikö sulla rasvotu kamalan nopeesti hiukset kun laitat sitä tuollalailla ja vielä tuonne tyveen.. 🙂

 17. Anonyymi: joo siis muutkin ovat toivoneet tätä, mutta niiden hakusanojen kylväminen noihin vanhoihin postauksiin ois niin työläs varmaan kokonaisen päivän vievä homma, ettei mulla tällä hetkellä oo siihen aikaa 🙁 uusiin postauksiin voin tosin alkaa laittaa niitä, kunhan vaan muistan! Uskon kyllä, et ne hakusanat helpottais varmaan monen etsimisiä! Ja kiitos 🙂

  Anonyymi: Ei mulla kyllä rasvotu koskaan tukka, oon käyttäny tota suihketta lähes päivittäin noin nyt 5v ajan, eikä koskaan rasvottunu tyvi 🙂 voisin varmaan pestä hiukset kerran viikkoon, koska nää ei vaan koskaan mee likasiks, varsinkaan nyt tosta ku toi nyt on lähes sama ku vettä suihkis 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.