opiskelua, opiskelua ja vielä opiskelua..

Musta tuntuu, etten täällä oo pariin viime viikkoon oikein muusta jauhanutkaan kun noista mun kouluhommista, mutta jauhanta jatkukoon! Sain eilen tehtyä alustavan suunnitelman yhteen huhtikuussa palautettavaan kurssisuoritukseen joka on siis video, jossa tulee käydä läpi asiakkaan ja myyjän välinen myyntitilanne (jota sitten analysoidaan koko luokan nähden, toivottavasti mulla ois sillon vaikka työvuoro 😀 Toi kuvaaminen nyt on ihan pikkujuttu, mut en kestä jos niitä aletaan pysäyttelemään ja analysoimaan eri kohtia, kuten ”miksi myyjä sanoi tässä näin” , ”hyvä että otti huomioon asiakkaan tarpeen”..jne..) No, oon ollu kaks viimeistä tän kurssin kontaktia töissä ja sain eilen tietää, että mun pari on jättänyt koko kurssin pois, joten mulla on tällä hetkellä kaks vaihtoehtoa: a) vuorotella itse myyjän ja asiakkaan roolissa (reps), joka nyt ei oikeestaan oo ees vaihtoehto, tai b) koittaa puhua ympäri joku joku meidän luokan pojista mulle asiakkaaks ja sain jo onneks tähän vihreetä valoa, onneks ne on reiluja 🙂

 Vihdoin karoteenitabut ostettu ja alkaa 3viikon tehokuuri näiden kanssa!

Oon nyt parina päivänä ostanu nälissäni kaupasta tommosen pistaasi-pussin ja saan sen hujahtamaan oikeesti varmaan 5min sisään. Ois mielenkiintoista tietää kuinka monta grammaa ton pussin sisällöstä on oikeesti niitä itse pähkinöitä.. Otin eilen ajatuksissani kaupasta tommosen marja-pähkinäsekotuksen, mut toivottavasti on hyvää. Noi on nimittäin maailman parhaimpia eväitä esim. kouluun protskupatukan lisäks! 🙂

 alko taas tehdä mieli..

No, mutta vielä puolet artikkelianalyysistä tekemättä, johon meinasin paneutua itseasiassa ihan just ja sitten vielä pari muuta hommaa, jotka koitan saada tehtyä ennen lauantaita valmiiks, jolloin vietetään Ronjan läksäreitä, joten ens sunnuntai voi todennäköisesti mennä aikalailla nukkumisen merkeissä… No, mut näiden pakerrusten jälkeen oon saanu alta pois kaikki etä-koulujutut huhtikuuhun asti, joten ihan palkitsevaa! Nyt edessä sähköpostin lähettelyä varmaan kymmenelle eri taholle koskien koulujuttuja, blaah.

Ps. Ja jos joku oli esittänyt kommenttiboksiin jotain kysymyksiä, niin oon (tietääkseni) vastannut niihin kaikkiin 🙂

12 vastausta artikkeliin “opiskelua, opiskelua ja vielä opiskelua..”

 1. Suosittelen testaamaan Punnitse ja säästä -kaupan valikoiman;)

  Myös Mestarin Herkun pähkinä- ja kuivahedelmä hylly on aivan unelma. Sieltä löytyy mm. Rainbown tosi huippuja erilaisia pähkinä- ja hedelmäsekoituksia. Valikoima on todella laaja, eikä hintakaan kirpaise:).
  Olen ihan koukussa:P

 2. Mun pitäisi kanssa hankkia noita karoteeneja, viime vuosina mä olen syönyt niitä enkä pala enää niin helposti. Ja mun mielestä ne jotenkin vaikuttaa vähän ihonväriinkin, saanee ainakin rusketuksen pysymään pitempään.

  Ja pistaasit on niin hyviä. Käytän niitä napostelun lisäks salaateissa ja jogurtissa.

 3. Iines, oon huomannu et meillä on yhteinen riippuvuus. Nimittäin ympärivuotinen rusketus 😀 Voisin vinkata, et kannattee kokeilla joskus BetaGranat nimistä beetakaroteenitablettia. Yksi tabletti sisältää 25mg karoteenia, kun taas tää Bio Karotenin sisältää vain 6mg! BetaGranat sisältää myös granaattiomenaa, joka ehkäsee ihon ikääntymisen merkkejä ja tehostaa muiden vitamiinejen vaikutusta.

  Mä oon tykänny tosi paljon tästä tuotteesta. Ja usko pois, oon kokeillu kaikki mahdolliset aurinkokapselit vivida sunista, bio karoteniin jne. Enkä siis ole kyseisen tuotteen jälleenmyyjä, joten tällä hehkutuksella ei ole muuta tarkoitusta, kun vihjata hyvästä tuotteesta itsestään huolehtiville leideille 😀

  Hei muuten, niistä sun solarium-tuotteista haluaisin kuulla enemmän! Siis haluisin tietää, et millanen vaikutus niillä on ja miten niitä käytetään yms. Voi toki olla, et oot tehny jo aiemmin niistä kaikenkattavan postauksen ja en vain oo onnistunu löytään sitä 🙁 Oon siis aika tuore lukija, löysin sun blogin joulun alla. Mut täysin oon koukkuun jääny, oot ihanan pirtsakka ja aito!

 4. Jenni: no niin on!! 🙂

  Saituri: no todellakiN! 😀

  Anonyymi: edistää siis rusketusta ja auttaa sitä pysymään kauemmiN 🙂

  Anonyymi: joo sieltä ollaan kans joskus ostettu, tosi hyviä! Ja oon just niihin rainbown pähkinäpusseihin hurahtanu, mut niitä ei saa meidän lähikaupasta 🙁 Ihan parhaita!! (alko tehä mieli)

  Little M: joo mäkin oon kyllä huomannu, että väri tarttuu ja pysyy oikeesti paljon kauemmin kun syö noita 🙂 pistaasit on parhaita!

  Minna: TODELLAKIN! 😀 Hyvä iskulause!

  ANonyymi: WHAT! mun oli pakko heti tulla vastaamaan, kun luin tän 😀 Ei luoja, siis miksen oo ennen kuullu noista?! Oon kuvitellu et toi 2x6mg ois maksimaalinen, mut voin kuvitella että toi 25mg oikeesti kyllä kans toimii! Kiitti MILJOONASTI tästä vinkistä, mun on pakko huomenna käydä kattoo jos sokkarilta löytyis näitä ni kerkeis vielä tehota ennen reissua!

  Ja siis en oo mitään kummempaa kirjotellut noista solkkuvoiteista, mut oon kokeillu niistä nyt aikalailla laidasta laitaan erilaisia, jotkut sellasia joissa on itseruskettavaa mukana (esim. Iced Cream, Australian goldilta, ihan TOSI tehokas heti solkun jälkeen näkyvä tulos) ja sit ihan semmosia vaan rusketusta aktivoivia, kun mulla on joku ihme trauma itseruskettavista kun ne sotkee joka paikan, mutta siis parhain ei itseruskettavia sisältävä on tähän mennessä AG:n Sinfully Black, maksaa netistä tilattuna n. 34e, eli ei tosiaan ees kallis tehoonsa nähden, kun niistä joistain purnukoista saa maksaa melkein 100e! Jos harkitset ni suosittelen alottaa tolla sinfully blackillä, saa tilattua esim. täältä: http://www.australiangold.fi/ 🙂 toivottavasti oli apua! Ja kiitokset <3

 5. Kiitos pikaisesta vastauksesta! Ihan varmasti tilaan tuolta jossain vaiheessa 🙂 Luontaistuotekaupoissa oon nähny myytävän BetaGranatia, mut itse oon tilannu netistä tai ostanu Ruotsin puolelta, koska se on tullu huomattavasti halvemmaksi. On se kumma juttu, et Suomessa kaikki on lähes aina kalliimpaa 🙁 Kivaa, jos tästä oli apua! Toivottavasti löydät Sokkarilta näitä ihmetabletteja 😉

  -Hanna

 6. Tiesitkö että Punnitse ja Säästä:stä saa ostettua kilotavarana noita pelkkiä pistaasipähkinän sydämiä..? 😉

 7. Ai niin, toinen asia vielä!: Tiedätkö auttaako noi karoteeni-tabletit sellaista ihmistä (eli mua) joka ei muuten rusketu..? Eli siis ruskettuis noiden syömisen jälkeen auringossa/solkussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.