Friday!

Posti toi pari päivää sitten sen mun lahjakortilla lähes ilmaseksi saadun Nellystä tilatun Jeane Blushin tunikan. Ei voi muuta sanoa, kun että IHANA! 🙂 Suuri helpotus myös tänpäivän vaatekriisille.. Olin eilen illalla salilla, kotona vasta vähän ennen klo21, jonka jälkeen koitin vähän venytellä, söin, kävin suihkussa ja laitoin kamalalla raivolla kaikki tavarat aamuksi valmiiks. Eli nukkumaanmeno meni mun mittakaavassa aika myöhään (yli klo23), ottaen huomioon, että herätys oli jo ennen aamu kuutta. Nyt pikkasen vielä väsyttää, mutta tokan kahvikupillisen jälkeen ei enää niin pahasti. Tänään siis kasiin koululle, siitä nopsaa pikaostoksille Sokokselle (tajusin, että mun on pakko ostaa aurinkohiusten tehohoito ja hiuksiin jätettävä suihke, kun en ota riskiä, ettei BeautyBayn tai FeelUniquen tilaukset tulis perille ens viikoks..) ja siitä suoraan töihin!

Musta tää on kiva varsinkin, kun pääsee olkapäät vilkkumaan 😀

 Ja sitten eräs esimerkki myynnin kannalta loistavasta myymälän asettelusta meidän lähikaupassa..

Astun kauppaan suoraan kamalasta lumipyrystä (nälkäsenä) ja eka asia mitä nään on hedelmähylly, jossa on laatikko tuontimansikoita ja isolla hintalappu ”3,99e” (eli ei edes mikään erityisen halpa, mutta useinhan isot fontit luo mielikuvan ”tarjous”), mutta lähes tyhjästä laatikosta päätellen moni muukin oli langennut tähän samaan jekkuun, kuten mä ja olihan ne mansikat pakko kantaa kotiin, vaikkei toi maku tietenkään voita suomalaisia mansikoita! 🙂 Tehokasta (ja psykologista :D) tuotteen esilletuomista sanoisinko!

Sekoitin noita hedelmäsalaatin jämiin (sisälsi siis ananasta, mangoa, päärynää ja avokadoa, joka todella toimi myös hedelmäsalaatissa, suosittelen!) ja hyvää oli!

Nyt heippa! Kivaa perjantaita 🙂

7 vastausta artikkeliin “Friday!”

  1. Ootko koskaan harkinnu että värjäisit tukkaa tummemmaksi vai koetko vaalean värin kotoisammaksi? 🙂

  2. Sievä tunika!

    Heeiiii, meillä myydään kaupassa täällä Teksasissa juuri samoja mansikoita ympäri vuoden! Meksikolaisia ovat!

  3. Moi! Etsin kuumeisesti itselleni uutta kynsien tekijää Jkl:stä, joten missä sä laitatat noi sun kynnet ja paljon siellä maksaa esim. huollot? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.