Aurinkotuotteiden hamstrausta

Noi 10-12h koulu+työpäivät on alkaneet mennä aika heittämällä läpi nyt kun niitä on kertynyt jo muutama tähän parin viikon sisään. Itseasiassa eilinen 10h päivä ei ees tuntunut pahalta, vaikka nukahdinkin mun koulupapereiden päälle sänkyyn kesken hommien, mikä on mulle oikeesti tosi harvinaista. Tänään mennään syömään Ronjan läksäri-illallinen, mutta sitä ennen käydään heittämässä kunnon kävelylenkki koirien kanssa!

Mun pää on tällä hetkellä niin räjähdysaltis muutaman kouluhomman osalta (mm. pakollisten projektiopintojen…) ja koitan vaan jauhaa mielessäni mantraa ”viimeiset kurssit ikinä, viimeiset kurssit ikinä” ja johan auttaa. Eihän tässä oo enää onneks kun muutama kuukausi jäljellä kevätlukukautta, jos nyt jo näin helmikuussa haluaa ajatella asiaa positiivisesta näkökulmasta 😀 (Ainiin ja 8 päivää mun lomaan!!)

eilen..
ja illalla kotona odotti tomaattikeitto ja juusto-pesto-paahtikset 🙂
Kävin eilen hamstraamassa taas Eleganssista noita solkkuvoiteita. Mun
piti alunperin ostaa joku 1-2 voidepussia, mut..
Ja!! Joku ihana yhtä rusketus-hullu lukija vinkkas mua pari päivää sitten näistä ”superkaroteeni-tableteista”, joka sisältää betakaroteenia 25mg/kapseli ja mun oli pakko käydä heti ostamassa! Kiitos vielä jälkikäteen tuhannesti vinkistä. Kopsasin näistä lisätietoa täältä, mikäli muitakin sattuu kiinnostamaan:

”BetaGranat – uusiutunut koostumus, entistäkin tehokkaampi aurinkosuoja ja kestävämpi rusketus. Kapselin kuori kasviperäinen.


Betakaroteeni on tehokas luonnon antioksidantti, joka suojaa ihoa ja antaa lisäsuojaa aurinkoa vastaan, nopeuttaa ruskettumista sekä antaa kauniin rusketuksen. Se ei kuitenkaan anna UV- suojaa.


Betakaroteeni vaikuttaa suotuisasti ihon ja limakalvojen hyvinvointiin. Tuote sisältää myös C- ja E- vitamiinia sekä uutena vaikuttavana aineena granaattiomenauutetta. C-vitamiini suojaa ihoa auringonoton vanhentavalta vaikutukselta vahvistamalla ihon kollageenia. E-vitamiini ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja ehkäisee ihoa kuivumasta.


Tehokkain vaikutus beetakaroteenilla on yhdessä E-vitamiinin kanssa, sillä ne tukevat toistensa toimintaa. Vahvana antioksidanttina granaattiomena ehkäisee ihon ikääntymisen merkkejä. Hyväkuntoinen iho suojaa auringolta tehokkaammin ja ruskettuu paremmin. Tästä syystä beetakaroteenin rinnalla tehostamassa tuotetta on nyt myös granaattiomenauute.


Donsbachin BetaGranat antaa tehokkaan suojan auringossa herkästi palaville. Se myös ehkäisee aurinkoihottumaa ja maksaläiskien syntymistä, sillä se on neljä kertaa vahvempi kuin useimmat beetakaroteenivalmisteet. BetaGranat on kapseli muodossa, joten se imeytyy erittäin hyvin.”

Ja hintaa tolla 60kapselin purkilla oli joku reilu 20e Sokoksen luontaistuote-osastolla.

Ja Sokoksella oli näköjään vielä muutama hassu pullo tota kuivashampoota jäljellä. Tosin aurinkorasva-hylly oli (yllättäen, helmikuussa) vähän puutteellinen, mut nappasin mulle ja Ronjalle nyt ensihädässä Nivean sk20, kun sk30 ei ollut hyllyssä.. Saa nähdä paistaako Cairnsissa edes, jos ei, niin pärjätään varmaan aivan hyvin tolla sk20 😀 (Ois kyllä parempi prkl..)

Hiustuotteiden metsästys olikin sitten vähän hankalampi episodi kun toi aurinkorasvojen etsiminen.. Sokoksen valikoimissa ei löytynyt yhtäkään samalla hiuksia hoitavaa ja auringolta suojaavaa hiuksiin jätettävää suihketta, joten ostin sieltä ton Goldwellin after-sun-naamion, josta mulla on ennen ollut just se hiuksiin jätettävä suihke, jonka koin tosi hyväksi! Seuraavaks suuntasin Forumin Stopiin, josta ostin ton Joicon sun milkin, kun en jaksanut enää arpoa niiden eri suihkeiden kanssa ja oli muutenkin kiire töihin. Mut ehkä toi hyvä, varsinkin kun tää mun tukka nyt vaatii maailman tehokkaimmat hoidot. Ihanaa kun Stopista vielä muistettiin, että olin joskus varmaan vuos sitten käynyt kysymässä noita Lorealin auringossa vaalentavia mömmöjä, joiden tuotanto on lopetettu ja sieltä oli löytynyt varmaan jostain varaston pohjalta vielä yks purnukka, jonka tietty myös ostin 5eurolla. Selvästi kohtalo 😀

Nyt lenkille hauvajengin kanssa ja koitan saada taottua päähän vielä ennen iltaa noita yhden kurssin materiaaleja,  vaikkei tällä hetkellä vois kyllä vähempää kiinnostaa. Onneks on sentään vapaa viikonloppu! 🙂

16 vastausta artikkeliin “Aurinkotuotteiden hamstrausta”

 1. Hei sellasta kysysin ihan asian vierestä että mikä toi CityDeal-juttu on ku en oo siitä ennen kuullu? Maksaaks siihen liittyminen jotain ja miten se oikein toimii? Kiitti vastauksesta etukäteen ja kivaa viikonloppua!

 2. Anonyymi: ei maksa! yritykset saa siis ilmoittaa sinne aina tarjouksiaan, jotka toteutuu jos tietty joukko ihmisiä ostaa sen tarjouksen ja usein ne diilit on vielä tosi hyviä! 🙂 monesti itsekkin niitä ostellut! Ja kiitos, sitä samaa sullekkin.

 3. Ihanan näköisiä leipiä, miten oot tehny?
  Terveisin, tumpelo kokki

 4. Aika ylläri, et mä kävin äsken Sokkarilla kyselemässä Klippoteketin kuivashampoota ja se oli TAAAAS loppu. En oo vielä kertaakaan päässyt kokeilemaan sitä kun se on aina loppu 😀 Hmph!
  – enph

 5. Pakko kysyä tosta tujusta beetakaroteenista, mitä luulet toimisko mulle, kun en meinaa ruskettua sitten millään? Jos sais ens kesänä vähän enemmän ja helpommin väriä pintaan 🙂 tai miten/kuinka hyväks oot yleensä kokenu noi beetakaroteenivalmisteet? 🙂

 6. miten voi olla mahollista että meiän solkussa noi samat rasvat maksaa 12 e kappale?! noin pienet paketit! riittääkö tosta yhteen kertaan? tylsää :/

 7. Anonyymi: Kahden paahtiksen väliin pestoa ja cheddaria ja sit uuniin vaan 🙂

  Anonyymi: eikä! no siinä olikin niitä joku 4 ton mun pullon lisäks kun pe klo 12.30 sen kävin ostaa, ehkä ne loput on huvennu viimeistään iltapäivän ruhhkissa! 🙁 sun pitää mennä päivystämään sinne joka päivä, luulis et alkuviikosta tuleee aina uus kuorma.

  Jenni: kiitos! 🙂

  Milla: voi kiitos <3

  Anonyymi: hmmm mun on vaikea sanoa, kun oon aina ruskettunut tosi helposti! sun täytyis melkein kysyä joltain, kuka on käyttänyt noita ja on vaikeasti ruskettuva. Mutta ethän häviä mitään jos kokeilet vaikka ens kesänä! Oon huomannut kyllä, että jos syön karoteenitabletteja keväästä loppusyksyyn, niin rusketus pysyy kyllä paljon kauemmin 🙂

  Anonyymi: täh! noi samat iced cream ja toi toinen vai? outoa.. Noi oli kyllä ennen kans vähän (pari euroa) kalliimpia, mut niihin on kai tullu nyt jotkut uudet hinnat, varmaan vuoden alussa. Varmaan halvemmalla pääset jos tilaat netistä, voihan se olla että siellä sun paikassa vaan rahastetaan 😀

 8. Ui, tui ICED CREME näyttää kivalle, ooks vielä päässy testailemaan?:) Mikä on sun mielestä tähän mennessä paras solkkarasva?

  p.s. blogissani on sinulle HAASTE!:)

 9. eikä!!! mä oon metsästäny tota lorealin auringossa vaalentavaa kans vaikka mistä.. se on ihan yli hyvä tuote! Jos pistetään palautetta lorealille niin tuliskohan se takas tuotantoon;P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.