Viimeinen viikko ennen lomaa!

Koko eilinen oli kyllä niin laiskottelu-päivä, ettei samanlaista oo koettu ihan hetkeen.. Heräsin jo ennen yhdeksää pakertamaan noita kirottuja kouluhommia, joissa ei ilmeisesti loppua näy ja koitin kovasti tsempata itteni Bixun kanssa juoksulenkille, mut sit alko vähän pyryttää, odotin hetken, päätin ottaa ”pienet” päikkärit, jotka venyi sitten yli 3h mittasiks ja olin sillon klo17 niin töttöröö, etten saanut enää oikein lähdettyä minnekkään tai muutenkaan mitään aikaseks. Norakin sai migreenikohtauksen ja meidän salille lähtö peruuntui, ehkä vaan ihan hyvä.. Koitin lukea 10min jotain naistenlehteä sängyssä, kunnes mun silmät vaan lupsu kiinni ja kello oli tällöin vasta 20.00 😀

Lauantaina käytiin tosin reippailemassa ihan eilisenkin edestä kiertämällä Ronjan kanssa 10km/1,50h kävellen!

Illalla käytiin Foodissa syömässä Ronjan läksäri-illallinen, jonne lampsin taas suoraan suihkusta ilman meikkiä (joka on mun uus lempijuttu, miksen oo jo esimerkiks 5v sitten keksiny tota neuLashiä ja ripsien kestovärjäystä?!), joten mun suunta oli sieltä lähinnä kotiin nukkumaan. Mulla on tän vikan viikon ajan ennen lomaa niin tiukka budjetti, että koitan karsia pois kaikki mahdolliset turhat menot, kuten nyt lauantaina ton baariin lähdön.

Jee, tarkenin lauantaina nahkatakilla! Tänään ei vois tosin sanoa ihan samaa.

No jokatapauksessa, ennenkö nukahdin eilen, kerkesin lukea sieltä Damernas Världistä jostain toisesta ”ihme-ripsiseerumista”, jota joku kuvaili suurinpiirtein näillä sanoilla:

”Ystäväni ja meikkiammattilainen saivat minut kokeilemaan M2 Lashes-seerumia, ja vaikka olin ennen tätä hyvin skeptinen kaikille ”ihme-kuureille”, olin tämän tuotteen jälkeen täysin myyty. Seerumi stimuloi ripsienkasvua ja eyelinerinä päivittäin käytettynä kasvavat ripset ’ennalta arvaamattoman pitkiksi’. 6-8viikon käytön jälkeen on sinulla takuuvarmasti Hollywood-pitkät tähtiripset”

(Ei luoja kuinka kuulostaa tyhmältä kun suomensin tän :D) Kyseessä on siis ilmeisesti joku neuLashin tapainen tuote ja yllättäen alkoi kiinnostaa..

Lupasin itelleni, että toi mun tammikuussa tilaama neuLash-tuubi on viimeinen jonka käytän (ainakin tän vuoden sisällä), koska oon todennut, että nää ripset alkaa nykyään olla joissain tilanteissa jopa haitaksi, esimerkiks luku- tai aurinkolaseja käyttäessä, koska ne vaan ottaa kiinni niihin linsseihin, koska ovat niin pitkät. On mullakin ongelmat.. Mutta, mulla ei ole mitään hajua mistä tota M2-seerumia saa (tai näköjään ainakin täältä niiden virallisesta nettikaupasta), mutta jos jollakulla on siitä jotain kokemusta tai tietoa, niin saa toki kertoa! 😀
Koitan saada vähän siivoiltua ennenkö lähden nopsaa keskustaan asioille, siitä koululle tekemään noita hommia ja sitten luennolle! Oon päättänyt, että pakotan itseni tänään iltalenkille. Jossen jostain syystä muista tätä siinä vaiheessa, kun raahaudun luennolta silmät ristissä klo 18, niin saa toki muistuttaa!!

9 vastausta artikkeliin “Viimeinen viikko ennen lomaa!”

  1. Ihanat vaatteet! 🙂 Voi vitsi,kun toi Neulash on niin hemmetin kallista (150 euroo) etten voi kokeilla sitä.. Paljonko tuo vastaavanlainen aine maksaa, onko tietoa? Mukavaa päivän jatkoa!

  2. Anonyymi: no katoin ni toi toinen on vielä kalliimpi 🙁 mut se 3kk tuubi neulashia maksaa 89e, mikä ei todellakaan oo mun mielestä kallis kun ottaa huomion ton tuloksen ainakin omalla kohdallani! Mielummin maksan vajaan 100e, että saan ripsenpidennysten veroiset omat ripset, kun että ravaan huollossa 3viikon välein ja maksan siitä hullut hinnat! 🙂

  3. Heip. Oletko kirjoittanut tuosta neulashista jotain muuta postausta? Yritin selailla blogiasi muttei osunut silmiin…Oisin kiinnostunu lukemaan vähä kokemuksia ennenku tilaan 🙂

  4. Näin sut lauantaina glitterissä ja voi että olit niiin söpö, ja pieni! :):D

  5. Moikka! Ei liity nyt aiheeseen, mutta mitä suolasuihke siis tekee tukalle :))?

  6. Okei eli vähän ns. Takkuisen tukan? Eikö se kuivata tukkaa kun siinä on suolaa?

  7. hei sähän oot syöny priorinia? niin miten se vaikutti sulla vai toimiko ollenkaan? itsellä pidennykset repi puolet hiuksista ja nyt pää täynnä kaljuja kohtia. haluisin saada mun hiukset takas mut en viittis maksaa kuitenkaa turhasta:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.