otsikko

Eilen oli ekaa kertaa pitkästä aikaa niin ”maanantai” kun olla voi. Parista sattuneesta syystä olin niin jo puolenpäivän jälkeen niin voimat pois, että oisin ennemmin halunnut vaan palata kotiin ja tirauttaa itkut, enkä raahautua koululle. Kerrankin sitten näin päin. Ei sillä, että nää loppuviikon päivät ois yhtään eilistä helpompia ottaen huomioon pari ryhmätyötä, joiden kanssa menee aikalailla ainakin tää ja huominen. Sain kuitenkin pakotettua itseni ja Bixun (jota ei kyllä kauheesti tarvii pakottaa) tunnin juoksulenkille ja johan taas elämä hymyili ja mietin, että miks ihmeessä olin murjottanut koko päivän jonkun aivan tyhjänpäiväsen asian takia. Vielä neljä päivää opiskeluja ja pari työvuoroa ja I’m off to Sydney!!! 🙂

Mua on tehnyt mieli alkaa pakata jo varmaan viimeiset kaks viikkoa, mut nyt kun varmaan alkas olla aiheellista jo tehdä jotain toimia sen matkalaukun hakemiseksi tuolta vintistä, niin johan on vaikeeta. Oon sitä tyyppiä, kuka yleensä pakkaa kaiken edellisenä iltana karusti sulloen kaikki kaapin kauheimmat rähjävaatteet sinne laukkun ja mittaa rasvat, shampoot sun muut just sopivasti riittämään sen matkan ajaksi, jotta voin heittää ne purkit hittoon, ihan vaan siks että ois tilaa ostaa uutta tilalle. Tällä kertaa toi reissu nyt on vienyt niin hitosti rahaa, ettei varmaan oo pahemmin varaa (tai onneks tarvettakaan) ostaa muuta, kun esimerkiks pari turisti-paitaa, bumerangi ja ehkä vielä uus snorkkeli+maski, jos snorklaus-olosuhteet on yhtään suotavat Cairnsissa (hope so..), eli tällä kertaa voisin ehkä miettiäkkin mitä pakkaan mukaan, ettei mun matkaseuralaisen tarvii ihan hävetä silmiä päästään, vaikkei Ronja nyt onneks reilun 10v ystävyys-kokemuksella oo semmonen 😀 En muista raportoinko jo täällä, mutta sunnuntaina raahaudutaan Airport-Hiltoniin lepuuttelemaan aivoja yhdeks yöks ja sitten maanantaina pirteänä klo6 aamulla lähtöselvitykseen! Ihanaa, katoin jo valmiiks, että tuolla Hiltonissa on joku upea kuntosalikin, eli sinne siis.

Olipas taas sisältörikas postaus, mutta semmoista tänne! Voisin ottaa tavoitteeksi saada viimeistään nyt muutaman viikon sisään oikeasti tehtyä sen liikunta-ja ruokapostauksen, kun ei pahemmin perjantain jälkeen paina muutkaan hommat päälle. Edellisen kysely-postauksen jälkeen tänne on tullut ilmeisesti uusia lukijoita ja kommenttiboksiin tulee usein samoja kysymyksiä, joten oisko vaikkapa uudelle kysely-postaukselle kiinnostusta? Saisin jotain tekemistä junaan/kentälle/koneeseen 😀

Nyt turor-open kanssa palaveeraamaan mun opinnoista, kivat päivät!

11 vastausta artikkeliin “otsikko”

 1. Kiinnostaa! Ja myös ne 50 things about me -jutut on parhaita ku kirjotat niihin aina niin hauskasti kaikkee 😀

 2. Hei jee, liikunta- ja ruokapostausta kehiin!! Oot niin ärsyttävän (;D) reipas, täällä kun saa lukee sun juoksulenkeistä ja muista treeneistä, niin tulee itellekin pakko-olo tehä jotain :DD

 3. Iines hei, kerrotko pikaisesti, minka hintaista on ottaa hiustenpidennykset ja miten toimitaan? Siis pitaako ne tilata jostain vai onko kampaajilla niita? Olen menossa kaymaan suomessa ja harkitsen niita!

  Terkuin pihalla oleva ulkosuomalainen 🙂

 4. Hei kuinka paljon tolle neulashille tuli yhteensä hintaa kaikkien kulujen kanssa?? 🙂

 5. AnsQ: ahahah, ei ihan vielä 😀

  anni: joo koitan keretä jossain vaiheessa tehdä semmosenkin 🙂

  Paubella: hahaha 😀 no hyvä jos tulee semmonen "pakko tehdä jotain olo", viivi sano et sillekkin tulee. Kauhee kriisi kun en kerenny tänää lenkille!!

  ANonyymi: ihanaa juosta vaa juoksumatolla eikä miettiä mitään 🙂 tulee ainakin hyvin sitten uni!

  M-K: riippuu tietenkin mistä päin suomea ostat, mutta itse siis hiusnauhan (simly natural) olen ostanut kampaajan kautta Jkl Kinnuselta, maksaa n. 160e/puntti. Sanonpahan vaan, että Jenkeistä ostat kyllä puolet halvemmalla! 😀 http://it-aint-hard-to-tell.blogspot.com/2010/12/toivepostaus-lettihiustenpidennys.html ja tässä siis postaus, jossa ohjeet tohon lettipidennys, jolla mulla on siis aina ollut! 🙂

  Anonyymi: riippuu tilaatko sen kalliimman tai halvemman, tai en itseasiassa nyt tarkalleen muista sen halvemman postareiden hintoja, mutta nopeastikkos klikkaat sen sieltä tilauksesta ostoskoriin ja "päätät tilauksen" maksukohtaan niin näkyy sieltä.. Toi tuplakokoinen tuubi oli siis 158e+postarit 9e 🙂

 6. Hei, pakko kysyä sulta, kun olet noita Emuja tilannut, niin miten se tullimaksujen hyvitys käytännössä tapahtuu? Lähetätkö Natureshoppiin sähköpostia ja kerrot nimesi + tullimaksujen summan? Pitääkö tullimaksujen tosite skannata heille? Kiitos, jos viitsit kertoa, kun en heidän nettisivuiltaan löytänyt enempää tietoa 🙂

 7. Moii! muutama juttu tässä pyörittänyt pientä mieltäni ko olen innostunu seuraa sun blogia, hassua sinänsä koska tyylisi on aivan täysin erillainen ko omani! 😀 mut keep going on! mahtavaa luettavaa 🙂 ja niin itseasiaan ekaks et oot niin kauheen innostunu tost lenkkeilystä kuten itekin mut se on itelläni taas vähä jääny ni aattelinki hakee pient inspiraatioo sulta ja kysellä millast musaa sult löytyy mp3sta lenkin aikana?

  Kuullostipa epämääräseltä ja kauheelta stalkkeri kommentilta 😀

 8. Pipari: 🙂

  Nuppu: joo mä lähetin sinne "eteenpåin" sen mun tilausvahvistuksen ja kirjotin siihen tullimaksujen summan, luottokortin numeron ja raha tuli muutamassa päivässä 🙂 ei tarvitse siis skannata!

  Anonyymi: mulla on ollu iPodissa samat musat varmaan viimeiset 4v, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ;D yleensä laitan jotain jytää, esim housea tai räppiä soimaan ja mietin vaan omia asioita, niin se musiikki soi vaan siellä taustalla, mut just joku house on kyllä siitä hyvää, että se pistää tsemppiä siihen juoksemiseen! No eikä kuulostanut stalkkerin kommentilta, ihana:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.