SunglassesShop.com

Joku on saattanut huomata, että tonne mun sivupalkkiin on tällä viikolla ilmestynyt SunglassesShopin banneri. Kyseinen nettikauppa on siis Britannian suurin aurinkolasien nettikauppa, joka myy suosituimpia merkkejä ja malleja parhaaseen mahdoliseen hintaan, jopa alle tax-free hintojen. SunglassesShopilta löytyy nyt myös suomenkielinen nettikauppa, mutta toimitus tapahtuu Briteistä ja tilauksiin tulee toimituskulut 7e.

Innostuin itsekkin muutama viikko sitten tilaamaan vihdoin ja viimein uudet arskat (naarmutin Jenkki-reissulla mun iki-lemppari ”kärpäs”laseista toisen linssin, enkä oikeesti tiiä miten pääsen yli tästä) Aussi-reissulle ja alkaahan aurinkolasien osto muutenkin ehkä tässä pikkuhiljaa olla aiheellista, kun aurinko on vihdoin alkanut näyttäytyä useammin kun sen kerran kuussa. Paketti saapui muutaman päivän päästä tilauksesta ihan kotiovelle kannettuna ja kuinka olenkaan tyytyväinen! 🙂

Päädyin Ray-Banin Aviator Titanium Aristoihin, jotka on siis perus-aviatoreita vähän hinnakkaammat titaani-versiot. Oon halunnu nää jo ihan pienestä asti, kun ihailin aina isin samanlaisia ja nimenomaan näitä kulta-vihertäviä yksilöitä! Otin näistä 55mm koon ja hintaa oli 143,09e+ postarit 🙂 JEE! Nyt kelpaa loikoilla nää päässä Trinity Beachilla!

Tuntui ehkä maailman tyhmimmältä kuvailla itseään arskat päässä keskellä tammikuista iltaa, mutta minkäs voi kun on niin innoissaan. En malta, että pääsen käyttämään näitä reissussa! Jouduin tosin ruuvailemaan noita sankoja vähän kireämmälle, tämmönen pikku-pää kun oon..

 söpö 😀

Maksutapoina SunglassesShop.comissa käy ainakin credit/debit-kortit ja PayPal-tili ja oman tilauksensa kulkua voi seurata luomalla tonne käyttäjätilin! Voin ehdottomasti suositella kyseistä nettikauppaa, jos joku on aikeissa hankkia uudet arskat. (Tai nyt ois ainakin hyvä syy siihen :D)

SunglassesShoppiin pääset esimerkiksi allaolevasta banneristä tai sivupalkista ja valitsemalla maaksi Suomen! 🙂

Aidot Designer Aurinkolasit

16 vastausta artikkeliin “SunglassesShop.com”

 1. Siis noi on kyllä oikeasti niin hienot. Oon itse kanssa haaveillut kyseisistä laseistä iät ja ajat ja tä postaus kyl nyt pisti vakavasti harkitsemaan (jälleen kerran) tilausta. NIIN HIENOT!

 2. Jumalauta nainen.. Ei tällasia postauksia saa laittaa tällasen ostohullun ihmisen eteen… 😀 Tilasin sillon jo emut ja nyt pakko vihdoin ja viimein tilata RayBanit.. 😀

  Hehe.. 🙂 Hienosti sopii sulle!

  -CC

 3. Pikapikakysymys!! Eks noihin tullu niit tullimaksuja? Kun noilla on erikseen .co.uk-sivusto… ?

 4. Maija: no niin on! 🙂

  CC: hahah, ei auta kun tilata! 😀

  Nanna: tykkään kans 🙂

  ANonyymi: Briteistä, eli EU:n sisältä ei tuu tulleja 🙂

  Missing sparkles: kiitti 🙂

  Anonyymi: haha, ennen en käyttänykkään muita, tosin feikkejä, nyt on ihan aidot <3

  Anonyymi: joo siis sain noi jo melkein kuukaus sitten, mutten oo kerenny esitellä kun oon ollut niin menossa 🙂

 5. Apua hei, saanko kysyy mitä huulikiiltoa sulla on? Näyttää sairaan hyvältä (toisaalt toi sun ruskettunut ihokin näyttää paremmalta kun mun kuolemanvaalea…)!

 6. Onko nuo oikeasti 55mm eikä 58mm? Tilasin itse liikeestä 55mm ja jotenkin näyttivät pienemmiltä. Ja uskon, että mulla on yhtä kapeat kasvot kuin sulla.

 7. ^ Jep! Ja olen samaa mieltä, että ne 52 eivät näytä hyviltä. Siksi mulle nyt tuleekin 55mm. Mikä noiden koodi mahtaa olla, joka on siellä sangoissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.