pakkaus-paniikkia

Nyt alkaa olla (melkein) kaikki reilassa! Huomenna vielä pieni karsinta noiden tavaroiden kanssa, koska poikaystävä kerkes pelotella, että mun matkalaukku painaa sen mielestä yli 20kg, vaikkei se nyt mitenkään voi olla mahdollista näillä mun neuro-pakkaajan taidoilla 😀

Huom.. On siis tapana arvioida ”yläkanttiin”, eikä ”alakanttiin”, hyvä minä.

Tää on aina ihan kauheeta, kun pitää alkaa laskemaan, että kuinka monet alkkarit, sukat, kengät, toppia jne pitää ottaa mukaan.. Ja onko parempi ottaa niitä ihan kulahtaneita alkkareita jostain tuolta suljetuista arkistoista, mitkä voi suotta heittää pois, vai sitten jotan vähän kivempia. Kauheen vaikeita asioita!! Onneks voin ainakin vetää lenkkarit jalkaan, jossei mitkään ballerinoista tunnu kivoilta jaloissa ja onneks on matkassa mukana neljät juoksutrikoot..vai olikohan niitä vaan kolmet. Tosi monikäyttöinen keksintö!!!

Kohta koitan saada mentyä nukkumaan, pimahdan ihan just väsymyksestä!

3 vastausta artikkeliin “pakkaus-paniikkia”

  1. hei ootko glitterissä töissä:)? jos tunnistin nyt oikein niin täytyy sanoa että oot maailman ihanin ja pirtein myyjä!! oon aina aatellu niin mutta vasta viime lauantaina osasin yhdistää sut ja tän blogin:D jatka samaan malliin, ihana asioida glitterissä kun on niin aurinkoinen myyjä<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.