tänään edessä: pakkausta

Vika työpäivä edessä reiluun kolmeen viikkoon!! Lupasin pomolle, että pidetään tänään työkaverin kanssa semmonen teema-päivä ja mua onkin muistuteltu tän teemapäivän tiimoilta varmaan joka päivä tällä viikolla (just viimeks eilen illalla onneksi, muuten en ois muistanu koko hommaa), koska mun päässä pyörii tällä hetkellä niin satamiljoonaa asiaa, etten oo muistanu hakea sitä mun matkalaukkuakaan vielä vintistä, mutta lupaan, että se tapahtuu tänään! Oon aina tämmönen viime hetken pakkailija, enpä oo silti vielä kertaakaan unohtanut mitään oleellista kotiin. Kävin eilen illalla Viivillä laitattamassa uudet letit (+vanhat pidennykset) päähän ja kerkesin olla omalla tukalla ruhtinaallisen tunnin ja eipä ois kauempaa pahemmin kyllä kiinnostanutkaan. Ennen sain aina kamalan shokin siinä pidennysten poisto-vaiheessa ja olin aina ihan varma, että oma tukka on ohentunut sillä aikaa, mutta samanlainen liru se aina on.. Ei tullut ikävä 😀 Ainiin ja mun kampaaja sai vakuutettua mulle sillon kun kävin värjäyttämässä ripset, että Simplyn teippipidennyksen saa tosi hellävaraisesti irrotettua omasta tukasta ja lupaa, ettei mun hiukset kärsisi tästä operaatiosta, joten harkitsen tällä hetkellä vakavasti keväälle teippipidennystä ekaa kertaa ikinä! Jos jollain on mennyt Simplyn teipistä tukka ihan kamalaan kuntoon (asianmukaisilla aineilla poistettaessa), niin saa ilmottautua, vielä on ihan reippaasti aikaa muuttaa mieli tänkin suhteen 😀

juoksutrikoot lämmitti eilen ees vähän matkalla koululle..

Meillä oli taas yks päivä tosi hyvää ruokaa! Ohjetta täällä!

Ostin töihin sieltä Tokmannilta tommosia Easybody-protskupirtelöitä. Oon nähnyt noita ennenkin vaikka missä, mutta tottakai ne alko kiinnostaa nyt heti kun ne oli vaan myynnissä Tokmannilla, haha. Yhdessä tommosessa on proteiinia 20g, kun niissä Naturdieteissä ja Nutrileteissä on muistaakseni joku ehkä 13g. Lisäks menin etsimään matkalle hammastahnaa, koska en ilmeisesti voinut sitäkään ostaa esimerkiks ruokaostosten yhteydessä, mutta mun huomio kuitenkin kiinnitty semmoseen isoon tarjouslappuun ”1e” koskien noita ROC-hammastahnoja ja kun olin hetken miettinyt, että onko tässä nyt jotain mätää, kun kemiallisesti valkaisevaa (siitä valkaisevasta en siis vielä tiedä) hammastahnaa myydään yhdellä eurolla, mutta totesin että ei kai ja lappasin koriin. Kai se on aivan sama millä siellä reissussa hampaansa pesee.

Vielä huomis-iltaan asti aikaa kysyä!!

Nyt alan laittamaan tukan ja muut ojennukseen, suuntaan töihin ja siitä ravintolaan syömään. Ja alotan pakkaamisen!

6 vastausta artikkeliin “tänään edessä: pakkausta”

 1. Mulla on ollut teippipidennykset aina ja oon kyllä tykännyt! Ainut vaan että en tiedä takkuuntuuko sulla ne tosi helposti sieltä tyvestä päänahan ja sen teipin välistä kun tykkäät pitää hiuksia tollain pörrösenä. Sit ne voi olla vähän hankalat. Ihana tuo sun paita, mistä olet löytänyt? Ihanaa reissua! 🙂

 2. ANonyymi: no kun mä mietin kanssa, et meneekö se hoitaminen vähän liian vaikeeks kun eikö ne teipit täydy aina suihkun jälkeen föönata kuivaks tai jotain? mut ei mulla kyl teippien ja päänahan välistäkään kyllä takkuunnu ni en tiiä, en kyl oo kauheen ekspertti noissa teippi-asioissa. Toi paita on hennesiltä joskus 🙂

 3. Jenni: kiitti 🙂

  Anonyymi: sattuneesta syystä oon ollut "vähän" kiireinen just töistä tulleena ja monta päivää aamusta iltaan aikalailla kiinni. Jos on jotain kiireellistä, niin tossa sivussa on sähköpostiosoite 🙂 Mikäköhän mahtoi olla hätänä?

 4. Terve!

  Voitko kertoa, minkä kokoiset nuo tilaamasi juoksutrikoot ovat? 🙂
  Harkitsen itsekin samanlaisten tilaamista ja koko mietityttää..
  Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.