heihei koti, ens kuussa nähdään!

Kohta alkaa olla kaikki kasassa ja edessä vaan taksin tilaus matkakeskukselle ja muutaman tunnin istuminen junassa. Luojan kiitos tajuttiin ajoissa varata se hotelli ens yöks, näillä pakkasilla oiskin ollut tosi ihana ylläri, jos VR ois vaikka keksinyt tehdä temput jos oltais jätetty tää lähtö jonkun illan viimeisen junan varaan, kun pitää olla kentällä viimeistään klo6:00 huomenna. Multa on kysytty varmaan pari viikkoa, että ”joko jännittää, joko on matkakuumetta, joko oot pakannu?”, joihin oon kaikiin vastannut, että ”ei”, koska mulle ei yleensä tule minkäänsortin matkajännitystä, mutta kieltämättä nyt viime hetkellä ennen lähtöä on alkanut iskeä vähän semmonen paniikki, että onko kaikki oleellinen nyt aivan varmasti mukana. Vaatteilla ja semmosilla nyt ei ole mitään väliä, koska aina saa ostettua uusia tilalle ja heitettyä turhaa roinaa menemään, jos laukku nyt jostain käsittämättömästä syystä sattuisi painamaan yli sen sallitun 20kg.

eilen
Emutkin lähtee huomenna maailmalle! Maailman paras villasukkien korvike
koneeseen 🙂

Meillä oli töissä eilen Hawaii-teema, mut valitettavasti ei oo kuvaa niistä mun teema-releistä 😀

Ok, nyt on kaikki tarpeellinen (toivottavasti) ainakin mukana, illalla vielä pientä lajittelua sen suhteen, mitä tarviin käsimatkatavaroihin ja mitä voin heivata suosiolla ruumaan.

 Sain ystävänpäivälahjan etukäteen ♥

Löysin eilen pakatessa ton mun Lumenen heleyttäjä-jemman.. Ilmeisesti näillä nyt pärjää ihan hyvin vielä jonkun aikaa, vaikka oonkin kerennyt kriiseillä vaikka keiden kanssa siitä, miten pärjään kun noi jemmat loppuu, eikä tota enää saa mistään. Ihana lukija kuitenkin vinkkas tästä Inglotin vastaavanlaisesta heleyttäjästä, jota täytyykin käydä ostamassa testiin heti kun Inglotin liike sattuu vastaan! Noita sävyjäkin näyttäis olevan ihan kivasti 🙂 Kiitos vielä tälle lukijalle vinkistä ja ehkä tästä on apua muillekkin heleyttäjä-addikteille!

Ps. Sain viime viikolla tietää, että lähden maaliskuussa Pariisiin. Saa nähdä mistä mä revin säästöt sinne tän matkan jälkeen 😀

NYT KIIRE, HEIPAT!!

7 vastausta artikkeliin “heihei koti, ens kuussa nähdään!”

 1. Heei tuota heleyttäjää tulee taas keväällä. niitä myydään vain kesäaikaan sanoi yksi Lumenen edustaja minulle! 🙂

 2. hei, olen kiinnostunut tuosta lumenen heleyttäjästä, mutta miten itse käytät sitä ? 🙂

 3. Hei, mikä kello tuo on? Onko se Triwaa ja mikä malli? Onko väri pinkki vai oranssi ja mitä nuo pienet ympyrät kellotaulussa näyttävät (sekunti, tunti)??

  t.Ihastuin heti!:)

 4. ps. Triwan sivuilta en löytänyt tuon väristä, tuolla kellotaululla.

 5. Anonyymi: 🙂

  Satu: kiitos vähän myöhässä <3

  Anonyymi: jee, onneks löyty toi jemma siihen asti 🙂

  Anonyymi: laitan siis vaan pari "pisaraa" kasvoihin kosteusvoiteen tapaan:)

  Anonyymi: on Triwa, malli on miami deco joku ja katoin niin tota ei enää ole myynnissä!! 🙁 noilla pikku-kellotauluilla voi ottaa aikaa, toi on siis chrono. Toivottavasti löytäsit vielä oman kellosi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.